6

Коцето

преди 8 години

Едно време 12 клас, какви ги вършихме. Баш на джулая бяхме с едно гадже на балкона на една квартира в Китен. Взехме всички одеала и ги метнахме на пода за да е по-меко, и..... посрещнахме изгрева на слънцето в страст и любов. Такав свобода изпитахме, че когато слънцето изгря в целия си размер над хоризонта бяхме свършили работата, ех тези млади и луди години ;)

5

Анонимен

преди 8 години

И мен много ме кефи идеята за свободния човек. Свободният човек, които всеки ден ходи по задължение на работа и на когото му казват какво да прави, защото иначе е тотално безидеен.Но ако не друго, то поне един път в годината можем да се излъжем да станем малко по-рано и да видим колко е красив светът малко след изгрев слънце.

4

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 2:Ех село наше кооперативно...

3

рис

преди 8 години

На роба му дай символи.А също така да прави и подкрепя безсмислени каузи, за да си мисли,че прави уж нещо сам и свободно.Кауза-да спасим зелените бръмбари и морски кончета, Да спрем тока за 1 час, да се прегърнем днес 100 пъти и тем подобни ..Сега-символ на свободния човек.Символ,ама човека не е свободен! Само символи,лозунги,каузи...

2

Анонимен

преди 8 години

Само на 1 юли ли? От втори, та чак до следващият 1 дЖулИ ще заспиват и събуждат с главоболие.

1

Анонимен

преди 8 години

ТАНГРА