118

seira

преди 8 години

КАКВО ЩЕ СТАНЕ АКО ГЪРЦИТЕ ВЗЕМАТ, ЧЕ СЕ ОТКАЖАТ ОТ ЕВРОТО И ЗАПОЧНАТ ДА СИ ПЕЧАТАТ СВОИ ПАРИ, КАТО ГИ ОБМЕНЯТ НАПР. 1 ДРАХМА = 10 ЕВРА?МАЙТАП?

117

не

преди 8 години

Е, как да съжалявам горделивите гърчоля , които ни гледаха с презрение и ни препоръчваха в Гърция да не говорим на висок глас български език, считаха ни за второ качество, миехме и слугувахме на *** и сега виждате ли 600 евро била убийствено ниска пенсия , а нашите 75 евро?-разликата в цените на хранителните продукти е минимална , е колелото се върти , не ги съжалявам.

116

МРАВКА

преди 8 години

ВИЖДАЛ ЛИ Е НЯКОИ ХУМАНЕН ЛИХВАР? МНОГО ЗАГРИЖАНИ ЗА БЛАГОСЪСТОЯНИЕТО НА ГЪРЦИТЕ СА ЛИХВАРИТЕ ОТ М.В.Ф.! В МОМЕНТА ГЪРСИТЕ СИ ЖИВЕЯТ В ПЪТИ ПО -ДОБРЕ ОТ БЪЛГАРИТЕ.С ПЕНСИЯ ОТ 800Е. И ТЯХНИТЕ ЦЕНИ НА СТОКИ СЕ ИЗКАРВА ДВА МЕСЕЦА ЧУДЕСНО. БРАВО НА ЦИПРАС ЧЕ НЯМА ДА ПОЗВОЛИ ДИКТАТА НА М.В.Ф. И ШЕПА ЕВРОПЕИСКИ СЛУГИ НА С.А.Щ. ДА ДИКТУВАТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАНАТА МУ.ТОВА НЕ МОЖЕМ ДА КАЖЕМ ЗА НАШИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ КОИТО СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ ЗА 25Г. ПОД ДИКТАТА НА Е.С. М.В.Ф. И С.А.Щ.

115

Анонимен

преди 8 години

Управляващите ни от ЕС и БГ или са ***,или се опитват да правят гърците и нас на ***!Що е то Гърция и за коя Марийка става дума,когато се пише и говори за Гърция:през гугъла:ЗНАЕТЕ ЛИ ВЫ, СКОЛЬКО СТОИТ ГРЕЦИЯ?

114

Пешо

преди 8 години

Какви са приликите и разликите между гърка и евреина? И двамата биха продали майка си за пари, но гъркът няма да я достави.

113

до 150

преди 8 години

БГ нямаше НИКАКВИ дългове чак до края на 80те.-Не си в час. Тогава външният дълг беше 10.5 млрд. долара. Освен това имаше вътрешен дълг от 25 млрд. лв. - източени са здравните фондове, пенсионните фондове, ДСК. Фалитът започна в началото на 80-те, тъй като нямаше пари - започнаха масови уволнения, режим на тока /нямаше пари за горива/, магизините се опразниха, месо рядко можеше да се купи...

112

Анонимен

преди 8 години

Защо не изкоментира куфарчетата, ами се хвана за това министър или не е бил Луканов? Ами факта че, НЯМАШЕ външен дълг - нали за това ми беше поста? А чувал ли си за "министерството на Луканов" - т.н. ИНКО? Сигурно и за куфарчетата не си чувал? Ходи да се дупиш на новата си коминтерна и да строиш нов световен ред, бичме соросоидно.

111

Анонимен

преди 8 години

До АнонименТой Гочето и свинарник има, а и самия той на *** прилича.

110

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 130Колко си годишен? БГ нямаше НИКАКВИ дългове чак до края на 80те. Внезапно се натрупаха 2млд, ако не се лъжа, тогава Луканов беше финансов министър, после тръгнаха куфарчетата за Австрия, заедно с идването на деморацията, от тогава дълговете само се увеличават и няма как иначе, така работи системата, особено когато си финансова колония.

109

рубладжия

преди 8 години

Единствените сериозни източници са "Комсомолская газета" и "Russia today" !

108

V.Katsolanis

преди 8 години

Kalimera MONGOLI ! Vsemayte si vsitski prostituti , narkodillari , prosyatsi i dzebciy i MARS OT HELLAS !!! Kalinihta !

107

Анонимен

преди 8 години

Комуниста знае само два на4ина за растеж да открадне и да накара собствения си народ да работи за без пари . Единствения друг вариянт е да открие петрол Ципрас да хвашта лопатата и да копае ако не друго поне ще направи някой ден трудов стаж понеже до сега има колкото Станишев 0

106

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 20Че има петролни резерви се знае много отдавна, но нито едно гръцко правителство сезае сериозно да го търси. Освен това, Турците имат също претенции, защото някои острови са много по близо до Тур. отколкото до Гр. На Юг пък имат претенции също Египет и Израел. Египет досега не предприе нищо, но Израел вече даде Лиценз за търсене.

105

Анонимен

преди 8 години

Гърция е Фалирала 6 ПЪТИ в новата си истотрия 50 години са и под Френска администрация във финансовия сектор. Реално винаги са били по бедни от БГ без времето на соца . Сега те си докараха соц замане и ще си го отнесът с лихвите ПРОСТО НЯМА КАК гърка да се надява да взима колкото германец или англи4анин КАКВОТО И ДА ИМ ОБЕЩАВА ЦИПРАС дори руснаците взимат на половина по малко пари от маляките

104

Анонимен

преди 8 години

Ципрас се опитва да плаши с този референдум НЕМУ се връзват и го оставят да си сърба попарата ЗАЛАГАМ каса узо ще го гонят маляките да го бесят до година

103

Анонимен

преди 8 години

141 чети книги, образовай се, ако можеш де, според ограничеността си

102

Анонимен

преди 8 години

130 хахахах, ти от гугъл ли се информираш??? хахаха, ясно, ай пий си ракията, не си компетентен да говориш с мен...гугъл не е информационен бюлетин, това е сайт на който може да търсиш инфрмация и ще ти покаже източници за тази информация. самият гугъл не дава никаква информация, поинтересувай се и може да го ползваш и ти вместо да пишеш глупости. безплатно е ползването му.айде сега много ти здраве, добре се позабавлявах тук с разни неграмотни балъци.

101

Анонимен

преди 8 години

135, що млъкна бе?

100

Анонимен

преди 8 години

пример колко може да се вярва на ВКИПЕДИЯ дългове на русия 3 % от тяхното БВП по БГ вики 26% ПО англиската Вики и 32 % по Руската Вики

99

Анонимен

преди 8 години

135 пробвай пак, в реално време шшш nationaldebtclocks точка org