10

amo

преди 8 години

Оставете статията на мира, тя просто дава факти. Много по-притеснителни са коментарите под статията. От тях прозира нагласата в обществото ни, че банките едва ли не насила (като на горките гърци) раздават кредити. Истината е малко по-тъжна и прозаична: всеки кредит е по молба на кредитополучателя и точно по условията, по които е подписан - което, пак за разочарование на мнозинството списващи, означава, че всичко е по закон. Ползването на кредит е договор, не е социална помощ.

9

Ценов

преди 8 години

Изчетох глупавата статия. Написана е в услуга на някой народен кръвопиец. Не вземайте пари назаем!

8

кали станкова

преди 8 години

Относно кредитирането пак ако забележите има измама . И каква е тя ли ??? Видима е . Отпускат сума пари , но все пак има начисление голямо и вие плащате лихви в пъти повече от нормалното и реалното . Уж че банката има добри намерия а всъщност са мошенници големи . Има си закони все пак приятели .

7

Ром Менте Ликьор

преди 8 години

Всъщност, цели 57% от българите предпочитат да НЕ вземат потребителски кредит от финансова институция, а от близки и това са близо двама от трима. Питането е, защо хората имат такова негативно отношение към въпросните институции.

6

az

преди 8 години

PULNI GLUPOSTI DOLNA LUJA

5

по точно

преди 8 години

от банки защото и роднивите нямат.да си кажем истината

4

Анонимен

преди 8 години

А колко % от българите спретват РЕФЕРЕНДУМ, когато дойде време да си върнат взетите назаем пари ?Не са много ( за разлика от сиризоидите), и се гордея с това!

3

Анонимен

преди 8 години

Хора, бъдете разумни. Никога не вземайте от банка пари. Тази статия е пропагандна. Банките нещо са я закъсали. Опитват се да ви примамят. И с тези убийствени лихви...мислете!

2

Анонимен

преди 8 години

Всички банки от родшилдов тип, са финансови пирамиди, като КТБ.

1

Анонимен

преди 8 години

До ЦК на либераститеСпокойно, спокойно, никой не те насилва да харчиш повече, от колкото можеш да си позволиш.Всяко удоволствие се заплаща.