10

Анонимен

преди 8 години

И що чак сега реално признавате, че кредиторите спасявали банките, а не Атина..Що Гърция са я поставили всички в ъгъла и удрят кой колкото може, щото си продаваха военните съоръжения с изкуствено поддържане напрежение м/у Гърция и Турция,що не пишете колко герм.фирми излапаха милиарди от Гърция, от една страна даваха заемите, от друга страна парите се връщаха пак в техния джоб.Що не пишете за влаковете,дето не се събират на релсите,за килнатите подводници,за Сименс,за фирмата дето строи летището

9

ист

преди 8 години

Аз получавам по малко пари от гърците, но си плащам сметките и данъците. Когато взема кредит го връщам. Никога не прося пари, за да си удвоя стандарта на живота. Не съм грък.

8

Анонимен

преди 8 години

Според галъп на ProRata, извършен след затваряне на банките, 57 % ще гласуват "НЕ" на референдума, поради което на кредиторите им треперят гащите от последната дума на суверена и поставят условия, че да се стигне до споразумение с гр.правителство трябва да отменят референдума.

7

Анонимен

преди 8 години

Целта зелената тоалетна хартия да се изравни с еврото е почти постигната.

6

Анонимен

преди 8 години

Гърция няма да обеднее. За разлика от Българите, които си мислят, че ще станат богати като западняците с много работа, на Гърците им е ясно, че една държава която никога не е имала колонии и не е грабила ресурсите им продължение на столетия не може да живее богато освен със заеми или като пере пари на световната мафия както в Люксембург или Швейцария. Бизнеса с пране на пари вече е заен, затова остават само заемите. Ципрас добре си изигра картите, не е като нашите.

5

Анонимен

преди 8 години

Голям блак вожд отвън океана много се ядосал на Меркел и Шойбле, че се мъчат да му отнемат ролята на световен лидер и казал да намерите веднага изход от това положение, щото ще ядете хурката.

4

Анонимен

преди 8 години

Гърция е кредитен милионер на който му спират кранчето, а това се нарича не "обедняване", живот според реалните постижения.

3

Анонимен

преди 8 години

Ципрас е анадолски комунист.

2

Анонимен

преди 8 години

""Гардиън": Кредиторите спасяваха не Атина, а банките си".........Балонът се надува, надувайте момчета,да стане на парчета!

1

mua

преди 8 години

Тази статия да не е с грешна година отдавна не е 2010 ;)