87

Анонимен

преди 8 години

и полу4и от трите най дългата ама в пръсти

86

Анонимен

преди 8 години

Хем иска да е против реформите които иска ЕС ,хем иска да е с ЕС зарди високите си пенсии и заплати получаването на 13 и 14 такива през годините.Състоянито на Гърция обаче показа че ние сме робите на ЕС този при когото бързахме да отидем за да има по-голям контрол върху корумпираните ни политици и се надявахме че ще добием европейски вид ставайки страна членка , а се получи точно обратното станахме още по -бедни по-смазани по-използвани -цари липсата на морал и беззаконие това ли бе целта ни

85

Хм..

преди 8 години

Какъв е тоз изкривен морал на доста българи дет не искат те да са добре / да се вдигне качеството на живота им - жизненият им стандарт, а се радват ако гърците се изравнят с мизерията в БГ, м? За какъв морал при българите / голяма част/ иде реч, м? Да Гърците са играчи, но и тез дето дават/преразпределят средствата финансовите също са играчи! Ама гърците нежелаят да играят в чужди игри, а играят своята / гръцки правила/- могат правят го! Българите играят в чужда заробваща ги за самите тях игр

84

Анонимен

преди 8 години

До ТОВА Е КОМУНИЗъМА...Комунизмът свършва, когато свършат чуждите пари! М. Тачър

83

Анонимен

преди 8 години

Гърците не ги мислете,те ще се оправят,мислете как ще плащате 16 милиарда дълг който взе ,,Великия повелител'' и компания.

82

АНТИ

преди 8 години

До 103Реват щото бебето като реве, тогава майка му му дава ядене!

81

Анонимен

преди 8 години

До Ясно е, че...Някои цял живот са свикнали да живеят по гръб и друг да им плаща сметката, до кога?

80

Анонимен

преди 8 години

Готови ли сте да пластате сметката или сте правим Референдум?

79

Анонимен

преди 8 години

Преди няколко месеца им опростиха 53% от дълга, какво искат още и що все реват ???

78

Анонимен

преди 8 години

Ти голям виц каза. Може би хората подкрепят лидер осмелил се да защитава интересите на своите против тези на "най-демократичната" държава в света.

77

П.Петров

преди 8 години

ДГД. Първо да се научат да се протягат според чергата си и тогава да искат помощ.

76

Кукувица

преди 8 години

Вместо ПЪРВА, ВТОРА И ТРЕТА програма за помощ за Гърция трябва да се направи една ПОСТОЯННА такава.Ципрас да направи молба за постоянна парична помощ за гърците. Иначе как ще излизат на 45 години в пенсия и как ще получават по 14 заплати за нищо?

75

Анонимен

преди 8 години

Германия и преди Втората световна война е била доста зле.Ако не греша оттам идва и подигравателния израз"като изпаднал германец"Йовков често използвал това сравнение. Така че кризите от време на време се случват и с най-добрите.Упадакът свързан с морала е страшен.Там спасение няма.А парите,да не спорим за тях.Унизително е..

74

Ясно е, че...

преди 8 години

... Еврозоната, ЕЦБ и МВФ се опитват да провалят от февруари лявото правителство на Гърция. Не става дума за никакви реформи, а за това как да дискредитират правителството и политиката му. Браво на Ципрас и Варуфакис! Благодарение на тях Европа има шанс да стане добро място за живеене. Хората виждат какви ги вършат кредиторите.

73

Анонимен

преди 8 години

Парата е*ава мамата на фукарата!

72

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 8 години

до ОдисейОстави го Путин настрана, ами виж сезона ни е провал, защото ги няма рускоговорящите туристи!

71

Анонимен

преди 8 години

Западът пак ще клекне пред шикалкавенето на гърците и те ще получат парите,срещу обещания ,които няма да изпълнят!Браво на Гърция и жалко за България,че сме *** на Запада!

70

Анонимен

преди 8 години

Германия и Гърция са в общ съюз.В спора се ражда истината.Скучничко е да разговаряш с човек, с който сте на едно мнение,или такъв ,който няма позиции .А най-досадно и пречещо на развитието е оня,който винаги е съгласен със силния на деня.Тъй че това с плюсовете и минусите е бошлаф работа конкретно за тази ситуация,в която и двете страни имат вини и защитни тези.

69

Шоп

преди 8 години

Бойко Борисов беше прав, че твърде много време им отделят. Едно лигаво дете като почне да се инати и да тропа с краче не го увещаваш, а го зарязваш да размисли къде греши и като му уври главата, да дойде и да разговаря като човек.

68

Мимоза

преди 8 години

Сега да се разбрица телекомуникационната мрежа и ааааайде - отиде коня у реката!!! Хе хе хеЦирк!!! Балкански пасти да яде със "сферата на смъртта"