86

НФБ

преди 8 години

До HarizanovДа взимали са заеми на си живеят а ние с заеми мизерстваме. ..

85

Илиев

преди 8 години

Гръцки младежи издигнаха на площад Синтагма в Атина плакат на който пишеше Тихо да не събудим българите и предизвикаха смях сред сънародниците си, протестиращи непрестанно вече няколко седмици срещу пагубните за тях управленски решения на правителството им, МВФ, Световната банка и други поучаващи ги европейски институции. Те привлякоха вниманието и на редица местни, и чуждестранни медии, като бяха запитани какво ги е накарало да се явят на протеста с подобен нетрадиционен плакат. От отговорите на гръцките младежи стана ясно, че те са студенти в България и от престоя си там недоумяват как м

84

Анонимен

преди 8 години

До90 направо си Гениййй.Велик си....Поклон...///Идвали и ти дават заеми без да ги интересува как ще ги харчиш и как ще ги връщаш////:-) :-) :-) :-) и на мен искам да дадат тези хора.А да те питам ,,мозък,, на тебе дадоха ли:-) :-) :-) Браво Разконспирирал си световния ред--еи тъй викаш ,идват и ти дават:-) :-) :-) на ти едни милиони и не се интересуват повече:-) :-) :-)

83

Анонимен

преди 8 години

Варуфакис не плаща на МВФ ..... Сега пък Ципрас каза че ще плащат, но по късно.Гърците вярват на тези некадърни лъжци, и от фалшива гордост и надменност са ослепяли.Ще прогледнат падайки в пропаст, но ще бъде късно. ЕС не детска градина.

82

до 88

преди 8 години

Добре е да не пишеш неверни неща, чул недочул.

81

Анонимен

преди 8 години

Системата е такава пичове - идват добрите хора от МВФ-то,дават ти заем ии не ги интересува после как ще го върнеш! Най-добре е,разбира се да има фалити и хората да останат на улицата,режат се пенсии и заплати,съкращават се хора и всичко си,върви по план с единствената цел да има хаос и несигурност,да си благодарен за това,че съществуваш и да живееш на кредит,да си зависим,това е! Само *** не схващат идеята за Новия Световен Ред!

80

Браво ...

преди 8 години

... на Варуфакис и Ципрас! Фондът трябва да бъде изритан от Европа! Чиновниците на Фонда, Еврозоната и ЕЦБ вкараха Гърция в безпрецелентна икономическа Депресия и в хуманитарна катастрофа. Гърците не трябва да връщат и стотинка на Фонда като обещетение за причинените страдания!

79

Анонимен

преди 8 години

Ще стане кофти и ако Лагард остане твърда и спре наливането на ликвидност в гръцките банки. Тогава ще е интересно на кой му е по-твърд.

78

Анонимен

преди 8 години

Нормално, само българите плащат на тия евреи!

77

психолог

преди 8 години

И като не плати ще го забели на ЕС . Те си имат пари , а Гърция няма и моли за заеми. След като Ципрас е толкова велик , защо не каже, *** не искам пари сам ще се оправя . Той стана клошара на Европа. Протегнал на ъгъла на някоя улица ръка, ти му пускаш няколко евро той налита на бой , защо не са хиляда евро .

76

преди 8 години

Ципурата ще въведе и данък турист - прибира ти всичките пари и после почва да се цупи, че носиш малко.

75

Анонимен

преди 8 години

Ще плащаш Варуфакис,ще плащаш,че и ръка на Меркел ще целуваш биля!!!Че като озвереят от глад сънародниците ти,двамата с Ципраса на кол ще ви набият!

74

Ръца-Пръца

преди 8 години

Тази година,а и следващите почивките в Гърция ще са доста по-евтини от тези в България!Българските хотелиери,концесионери на плажова и вс.останали тарикати в курортите да си наврат отзаде вкиснатите манджи,шезлонгите,чадърите и дрънкулките със все вмирисаните си кръчми и бараки! Ако им се види малко да направят по един балконинг от покривите на хотелите си или да се удавят в басейните си дето освен с вода са пълни с химикали и пикоч на ненормалните пияндури,наркомани,сводници и ***!

73

Божо

преди 8 години

Българите, които отиват на почивка в Гърция да се запасяват с референдуми в брой, защото в Гърция така ще се плаща вече :))) Очаква се един референдум да е достатъчен за почивката на четиричленно семейство за 10 дни на о. Тасос /ол инклузив/ :))) ципрас е разпоредил да получава заплатата си в референдуми :))) варуфакис ще печата референдуми без намесата на МВФ :))) Загубена работа !!!

72

Ало,Сакис Фалитакис

преди 8 години

Маляките доказаха, че не са от Европа, а по-скоро роднини на индийците - лъжци, мързели, крадльовци, ВЪН от ЕВРОПА!

71

Анонимен

преди 8 години

Мен лично ЕС не ме грее много,нито Еврозоната,нито въвеждане на еврото,даже ако ще и САЩ да въведат безвизов режим за България! Искам да си произвеждам и да си ям кривите краставици,да произвеждаме и продаваме определени стоки без квоти и др.п..ки майни,щото пазари бол....Ама от друга страна съм твърдо на позицята,че който поръчва ще трябва и да си плаща!

70

Анонимен

преди 8 години

Защо точно на Гърция дадоха 300 милиарда , защото имаше силни комунисти , военен преврат и запада го бе страх ..

69

до 72

преди 8 години

Докара се до 49-то място по качество на живот. За сравнение Русия е на 91-во, а Турция на 87-мо. По назад са Сърбия, Македония, Украйна, Албания и поне още 3-4 страни в нашта маала.

68

Анонимен

преди 8 години

маляките са тумора на Европа и колкото по-рано се изреже толкова по-бързо Европа отново ще бъде номер1 в света. все повече хора по континента го осъзнават

67

Никос

преди 8 години

До СакисБабо Меркел, где така?Тичам Сакис, за пара!