27

Fen

преди 8 години

Дано тоя като го тикнат в панделата да не успее да излежи цялото наказание. Има начин.

26

Веско

преди 8 години

Достойно за рекорд на Гинес-за първи път в света прокуратурата обжалва дело за да поиска по лека присъда за престъпник!

25

Анонимен

преди 8 години

Нищо ново, просто фрагмент от разпадането на държавата.

24

Анонимен

преди 8 години

Е, няма защо да се чудим.Ние сме си виновни,че позволяваме това беззаконие,ако бе станало в Румъния или Гърция примерно,щеше ли обществото да позволи такава присъда?

23

Х

преди 8 години

Значи на пешеходна пътека не може да се мачкат деца на тротоара може.Полицая употребил всички забранени от закона упойващи вещества и пак по лека присъда-наглост до безочие.

22

www

преди 8 години

Абе щом е наше момче, милиционерче, трябва да му понамалим присъдата и това става най-лесно с подмяна на обвинението. Така съдът нищо не може да направи, освен да бави делото, докато му изтече давността и така въобще няма да лежи. Е, ще се подмотква по дела, ама после, след заседанието, си е у тях.А ако в краен случай рече да влезе, вътре пак наши момчета, милиционерчета, ще го наглеждат. Има една приказка всред полицаите - полицай в затвор не може да лежи, нито наистина, нито наужким ;)

21

Анонимен

преди 8 години

тука има някои корумпирани държавни мутрички които нямат съвест да коментират но дават отрицателна оценка на коментарите

20

Цацата

преди 8 години

Корупция.. ? мнеее няма такова нещо. Съдебната система е пълна само с високо морални, непродаваеми кадри, които работят единствено за благото на народа, справедливостта и истината. Рано или късно всичко се връща на този свят. По-висшата сила винаги "дарява" на такива продажници каквото са си заслужили.

19

Анонимен

преди 8 години

да на такива прокурори и следователи децата им да бъдат прегазени от *** пияни пагони кълна ги дано да им се случи

18

Стеф

преди 8 години

лайня-ни прокурори , убит е човек- това можеше и да са вашите деца .исам, когато избие вашите деца- тогава да го оправдаете

17

Анонимен

преди 8 години

това е полицейския произвол на боико като живеем в полицейска мутренска дъжава така щее само за кокошка няма прошка

16

ист

преди 8 години

Убийството на бебе не е "особено тежък случай". Този прокурор е особено тежък случай на правосъдната система. Мирише на загнила ябълка.

15

гявур

преди 8 години

ето го това е *** държавните мутри на боко мо да си позволят да се дрогират и напиват и спокойно да убиват ЧОВЕК това ли е правосъдие този трябва да лежи до гроб в пандиза и прокурора е за затвор

14

Мимоза

преди 8 години

А и ЗАЩО Прокуратурата иска намаляване???????Обикновено прокурорът иска максимума адвокатът-минимума, и СЪДЪТ решава. Тука има някво тайно цакане...

13

Анонимен

преди 8 години

Този пиян и дрогиран държавен хрантутник, трябва да не излиза от затвора. А съд за онези корумпета, които го наливаха с мляко, няма ли да има ?

12

Съдия Дредд

преди 8 години

Затова уважаеми съграждани независимо от кой етнос сте, видите ли такъв изверг УБИВАЙТЕ ГО НА МЯСТО. НЯМА ПРАВОСЪДИЯ В България разберете го най-накрая.

11

mimoza

преди 8 години

Ето сега една обърната ситуация. Жертвата е ромче, убиецът е българин. Еми това няма значение!!!! Тоя мръсен *** е поркал до откат, качил се е в колата и е смазал НЕВИННО дете.ДОЖИВОТНА БЕЗ ЗАМЯНА!!!!!

10

Анонимен

преди 8 години

Награда ли да му дадат ?!Защото се е качил пиян и дрогиран да мачка хора?

9

Класика

преди 8 години

Абсолютна класика в българското "правосъдие". Прокуратурата иска намаляване на присъдата на убиеца, това едва ли го има някъде другаде по света. Прокурорче дано някой ден твоето дете да не попадне на някакъв пиян *** с пагон, че тогава да те питам. Баси прогнилата жалка имитация на "държава" !!!

8

Това не се ТЪРПИ!

преди 8 години

Положението не се търпи!