56

ЕЛИ

преди 8 години

МНОГО ПО-СКЪПИ СА ОТ ТРИ ЛЕВА НА ПАЗАРА, КУПИХ ГИ ЗА 4.99ЛЕВА ЗА КИЛОГРАМ В ЛИДЪЛ

55

ели

преди 8 години

Не са до три лева , аз ги нупих днес за 4.99лева в ЛИДЪЛ

54

Анонимен

преди 8 години

0,3 лева на килограм за беритба, до 0,2 лева на килограм технически мероприятия, до 0,2 лева на килограм за торове и препарати.ТА себестойността надвиши продажната цена

53

Анонимен

преди 8 години

Бойко го търсете само да резне някоя лента а не когато има проблеми

52

до Черешар

преди 8 години

Ти що не се цаниш прекупвач, като е толкова изгодно? Изкупуваш на по-високи цени, продаваш по-ниско от сега = хем всички доволни, хем ти милионер!?хахаха

51

Черешар

преди 8 години

Производителят продава на прекупвача на 0,50лв. Прекупвача транспортира продукцията на борсата и я продава на 1,60. Крайният потребител (бабата с 150лв. пенсия) си купува от сергията черешата на 3лв. И в крайна сметка най-преебани са производителя (той е пръскал, орал, брал и .....) и крайният потребител. Печелят мързеливите тарикати - прекупвачи. В тази държава докато тарикатите са повече от производителите ще си е все на това дередже.

50

Възмутен

преди 8 години

Гадните мафиоти унищожиха Българското производство и земеделие!

49

хохо

преди 8 години

"50 стинки на кило не е малко"В Германия е толкова (цента) на... 100 грама!Аз недовидях и викам "яяя ква евтиния"...

48

маркс

преди 8 години

Радвам се, че започнахте да схващате какво представлява "частната собственост", "пазарната икономика", "конкуренцията", "либералната политика", "дерегулацията", "печалбата".

47

anonimen

преди 8 години

ami za6to ne napravqt edin pazar samo za proizvoditeli ,baz mutri prekupva4i v nego

46

Въпрос

преди 8 години

как ли кмета си връща заема като не взима заплата:Кметът на Кюстендил Петър Паунов декларира два кредита в годишната си декларация пред Сметната палата. Единият се води на негово име и на съпругата му Надя. Задължението е към ДСК, а кредитът е на стойност 186 331 евро. Вторият заем е за 74 660 евро, той е към Fi bank, а титуляр е само градоначалникът. В графата вземания над 5000 лева кюстендилският кмет е записал постъпили средства от наем на стойност 16 800 лева, по договор за наем, получени

45

anonimen

преди 8 години

edin pi6e mi da otidat na pazara proizvoditelite i da gi prodavali po 50 stotinki - mi ako iska6 da ta prebiqt mutrite

44

God

преди 8 години

До 555А ти не забравяй да благодариш на родните хотелиери, които направиха и невъзможното, за да изгонят българският турист. Това беше единственият турист, който плащаше високи цени на нашето Черноморие. Сега ги плаща в Гърция, Турция и Италия.

43

Земеделец

преди 8 години

Изходът е1. Доброволен КООПЕРАТИВ, както в Испания, Израел, и много други капиталистически страни с развито селско стопанство. Прав е 36, тогава си имат свои търговски отдел и не им трябват прекупвачи. 2. Собствен ПРЕРАБОТВАТЕЛЕН ЦЕХ, обслужващ повече села и кооперативи в района. Нека да потърсят и кредити ( Това може да стори Кооперацията ) по ЕВРОПЕЙСКАТА ПРОГРАМА.

42

iliev

преди 8 години

До Анонименne so prav

41

Проблемата

преди 8 години

е че местния феодален кмет Паунов е допуснал картел от италиански фирми, които изкупуват черешите . И хората подухват

40

Анонимен

преди 8 години

Това не е ли частен спор между фирмите и производителите, ние поддържаме пазарна икономика. Къде е мястото на Бойко Борисов в цялата работа ?

39

Анонимен

преди 8 години

След ембаргото което наложи русия за селско стопански стоки на афроазиятският съюз някои му казват европеиски не знам защо след като е пълен с африканци и азиятци черният оби от цион УСА казал че ще ги изкупи чурешите де

38

Пепи

преди 8 години

50 стинки на кило не е малко.Човек като се замисли едно 100 кила на ден може да прави.Това са 50 лева.Те какво искат - 200 лева на ден ли.

37

555

преди 8 години

Голяма част от черешите отиваха по Чермоморските ни курорти, които сега са празни следствие на американското и европейското ембарго и войната в Украйна - руснаците и украинците драстично са намалели. Не забравяйте да благодарите на Америка, че обедняваме и че ни крадат, пр. чрез американските ТЕЦове и забраната на Южен поток.