13

koko

преди 8 години

този дърт пръч на му се пуска кокала

12

Анонимен

преди 8 години

На него(Лозанов) мястото му отдавна е на бунището.Не върши никаква работа (ама те и за това му плащат)Никакво чувство за контрол над журналистите и предаванията.Не става въпрос за тематиката,а за чистотата на българският език.Все повече чуждици се допускат без да се съобразяват,че има български думи за изказването.Допускат се реклами които са недопустими с правилата на СЕМ.А бе изобщо манекен който стои и нищо не прави.

11

8

преди 8 години

До АнонименМОЛЯ,НЕ ОБИЖДАЙТЕ ПИНГВИНИТЕ!ПО МУ ПОДХОЖДА ОПОСУМ С ПАПИОНКА

10

-10

преди 8 години

Папата, комунст е коментаторът под теб. Като истински такъв гледа в канчето на другия и иска да има същото, но без да си е мръднал пръста!

9

Папата

преди 8 години

Комуниста не подава оставка... Него го местят... Ще му намерят друга хранилак и тогава може...

8

Анонимен

преди 8 години

Оставка подават хората с чест. А тоя само заплатка ***.

7

Анонимен

преди 8 години

Благодаря на колегите по-долу, че ме светнаха за тази сценка между Шамара и Лозанов. Не бях я гледал. Това наистина е голямо шоу. Напишете само: Шамара и Сарафа срещу Лозанов и гледайте спектакъл! Курволезич впрочем е водещата.

6

Румбо

преди 8 години

Най-скъпо платения безполезник в държавата!При това несменяем-сигурно чака пенсия от там.....

5

Анонимен

преди 8 години

изобщо не съм хранил илюзии, че този рошльо с папийонката ще се реши да си остави сладката длъжност и хубавата заплатка. Та нали има и младо гадже да храни човека, влезте му в положение. Тоя номер с оставката - подавам, оттеглям вече е толкова изтъркан в БГ , че буди само насмешка.

4

Анонимен

преди 8 години

2-риВ интерес на истината не беше заради нецензурни думи, а защото уж хората на Шамара се гаврели с трибагреника в песен. Всеки случай историята беше трагикомична и Шамарчето и аверчетата му ги оправдаха, понеже нямаше за какво да се хванат съдиите, че да го осъдят. И тоя Лозанов доказа с това заведено дело че е пълен мишок. То и му личи- само като му видиш прическата.

3

абв

преди 8 години

Докато Менда не отиде да го набие няма никаква оставка.

2

Анонимен

преди 8 години

до 2Да, Мишо Шамара го кръсти пингвин с папионка хахаха, най му прилича този прякор на Лозанов.

1

Анонимен

преди 8 години

Тоя ще го запомня само с култовото участие на Мишо Шамара и негов приятел които се бяха напушили здраво и го направиха смешен тоя *** в едно предаване във връзка с това че Лозанов като шеф на СЕМ искаше да съди Шамара за нецензурните му думи в една песен. Голямо шоу беше. Направо го н*раха.