19

az

преди 8 години

И как точно Джон Лоутън ще му изпее на морето :) .Оправете си шопския правопис най-после! Като чуете за море и забравяте и да пишете на български даже! Аман от навлеци!

18

Анонимен

преди 8 години

Всичко щеше да е нормално, приятно и разбираемп ако си му казваха концерт. Обаче те са с претенции за мъглявото "деца на Слънцето" и още куп щурптии да се чудиш във времената преди Новата ера ли живеят.

17

избирател

преди 8 години

Като не ви харесва,никой не ви кара насила да ходите там!Стойте си в панелките с мътни от вечерта глави.Не пречете на другите!

16

Анонимен

преди 8 години

Глупости 1989!!! Още през 70-те години като ученици във Варна посрещахме Джулая на брега на морето!!!!!! Набори, обадете се бе, крадат ни Джулая!!!!!!!!

15

Анонимен

преди 8 години

художник, щом е едно към едно на бебока - в хладилника в панелката нямаш ли някоя пещерска на кристали, па да поканиш комшията да обсъдите в композиционно отношение последните слънчогледи които си нарисувал? Може и политика малко да побистрите :))))

14

художника

преди 8 години

До Анонимен 24 и 21А бе вие на селски събор не сте ли ходили? И с к`во Джулая е по-различен? Просто хората се събират да се забавляват. К`во толкова рипате? "Бебока" по-долу ви е описал 1 към1 . Аре чао, отивам да друсна една мастика и нема да отговарям повече на никой !

13

bebok

преди 8 години

Kyv e smisla da odish "na priroda"?Mrysno,gadno,kyrlezi,nechistoti,opasni xora.Az kato imam otpusk sedna si v panelka-xladilnika pylen, internet byrz-tova e Raj!

12

Анонимен

преди 8 години

Худажника, значи джулая е протест срещу смартфоните и таблетите? Така ли? Нещо ми се види леко странна тая работа? Да не кажа нещо повече, че Джони пали гумата. Прав си брат! Още сега ще строша това дяволско създание! Ако имаш някакви по-разумни идеи - сподели го, ако обичаш.

11

художника

преди 8 години

Бях на почивка/ на морето/ и к`во виждам? - Седнали компании по масите, заровили си главите в смартфоните и чатът, точно като вас тука. Технологиите ни отнеха социалните контакти. Та затова е тоя Джулай, както и всички събори, които се организират. Да сближат хората, да вдигнеш глава и да усетиш че си жив. Това го пиша за клавиатурните плъхове, дето за тях купона е във Тубата, а не навън сред природата.

10

Анонимен

преди 8 години

Добре де, някой фен на джулая ще дръпне ли завесата от загадъчното предназначение на това нашумяло светско събитие, па да обясни какъв е смисъла? Да няма някакви забрани за останалите дни? Или точно тогава йодните пари са най-полезни?

9

бай Тъпчо

преди 8 години

Ееее тез де там ша идат да знаят,че коза нивга са не приближева отпреде,кон отзаде а луд човяк от сякъде,та да изерат голема поляна да са на дистанций де...

8

Анонимен

преди 8 години

Хубу, поне го прочете :)))

7

Джанго без окови

преди 8 години

Лятото настъпва на 21-и юни в деня на Лятното Слънцестоене. Това е истинския празник, който се празнува откакто света се помни. Всичко останало са хипарски простотии и политичеса пропаганда.

6

Анонимен

преди 8 години

Тоя джулай с течение на годините заприличва на прайда в софия. Нищо и половина, но мнооого шум.

5

Dinosaurus

преди 8 години

Ало, форума: а защо се събират на Рила дъновистите в бели одежди да се въртят в кръг и да куфеят? Щом не е продукция на Па***ер е тегаво, народа е *** и т.н...Впрочем този пост няма да види бял свят, защото в днес.бг пускат коментара само на ***.Някой да ви кара да ходите? Това не е манифестация за Първи май!

4

malko

преди 8 години

gotini komentaribulgarski.........

3

Анонимен

преди 8 години

Ще отида на Паша дере утре сутринта на 1-ви юли в 6 часа, ще поплувам с моята, ще се попека до 10-11 часа и ще се прибера у нас. Джулая го оставям ......

2

прост народ

преди 8 години

Слънцето им е последното интересно нещо там , гледай що бутилки , фасове трева и кондоми ще фърчат

1

апел

преди 8 години

някой може ли да даде смислен отговор , що се събират тия Изпял някой някога една песен , и айде като овцете да гледаме слънцето на 30 - и с/у 1-и Ами , ако сте слънцепоклонници има си лятно слънцестоене за тая работа