6

до 1

преди 8 години

Не помниш ли преди месец беше, като аварира руски боинг и кацна спешно.

5

до 5

преди 8 години

Нормално е да използват Еърбъси, те са европейски самолети, по-добри са и са много по-напреднали технологично от американските летящи кочини, затова и Еърбъс реализира по-големи продажби от Боинг.

4

до славянин

преди 8 години

Дори "Аерофлот" вече почти не използва руски самолети. Щото са много хубави затова ги замениха почти изцяло с Еърбъс. Навсякъде по света в гражданската авиация се използват предимно Боинг и Еърбъс. Това че няколко страни ползвали дърти руски коптори заради ниската им цена нищо не означава.

3

Боби

преди 8 години

Западните самолети заради конкуренцията обикновенно получават екстри. Основно това са ексти намаляващи експлоатационните разходи. Руските самолети са скъпи но имат до скоро по-скъпа поддръжка докато западните са много по-скъпи но с по-евтина поддръжка. При военно време по-удачен е първия подход ОБАЧЕ при мирно време определено по-евтин е западния подход. За това и новите Руски машини почнаха да получават екстри за намляване на експлоатационните разходи. Нови двигатели и т.н.

2

До 1

преди 8 години

Абе все се чудя що навсякъде по света използват американски самолети, не само в гражданската авиация. Що не ползват руски?

1

Анонимен

преди 8 години

Американски транспортен самолет-нормално е да пада. Както и ракетата Фалкон, онзи ден.