88

защо

преди 8 години

До до 27Именно

87

младен

преди 8 години

Статията си е чиста манипулация. Това го потвърждава:"В статията е цитиран президентът Росен Плевнелиев, заявил в интервю: "Ние..."Де този е тръгнал да говори нещо. Ясно е в какво искат да превърнат гърция и по бедните южни страни - в консуматори на продукцията на по силните както и да ги направят место където северняците си почиват, напиват и правят безобразията си които не могат да направят в собствените си страни за без пари.

86

българка

преди 8 години

До северозападнала БългНека се обърнат към Русия, но Путин е малко по-хитър от тях. Той много добре знае, че каквото вземат, няма да го върнат. Затова и нищо няма да им даде. Ако той има пръст в сегашната ситуация в Гърция, каквото е поискал, май ще си го получи. Повече няма какво да получи от тях. Така че, до тук!

85

българка

преди 8 години

Изобщо няма мизерия в Гърция. Има мързел! Щом като могат да си плащат за домашнми помощнички или по-точно казано слугини, значи не са зле. Ядене, пиене, песни, таверни, Европа им плати с парите, събрани от всички останали държави, докато в България стягахме коланите. Малки им били пенсийте. Като са им малки, да си ги разменим - с българските ще име по-добре! То бива, бива нахалство, ама тяхното премина всякакви граници!

84

Анонимен

преди 8 години

тиквата го е страх. И на нас ни омръзна от години, този комунист да ни лъже по три пъти на ден,ама добре че е бункера на Козяк .

83

Анонимен

преди 8 години

До Solar Power Лъжеш . България си е платила като поп всички репарации . НО! Германия дължи на България и не е платила 260 милиона златни райхсмарки. За продукти ,кожи ,руда,промишлена продукция .260 милиона са 140 тона злато по цени от края на втората война . Да не говорим за платеното и недоставено оръжие от първата война ,когато хиляди българи загинаха защитаваики интересите на Германия на Балканите .Та по кротко с лъжите .

82

Анонимен

преди 8 години

Браво на бати ти Бойко. Добре ги е насади.

81

Анонимен

преди 8 години

Браво на бари ти Бойко. Добре ги е насади.

80

хх

преди 8 години

Бях 10 дни на почивка в Халкидики и се прибрах снощи,впечатленията ми са съвсем пресни.Истината е че Гърция е държава с много богат народ,а бедни са държавните и общински институции.Е как да разбираме факта,че повечето от тях си имат собствени жилища и вили за по 200-300 х.евро,някои по милион и повече.За хотела платих 600 евра,няма касова бележка, а стаите са 60 и 3000 евра за ден печели малаката,но данъци не плаща.В ресторантите може и да получите касов бон на обяд,но вечер-абсурд,в кафето същ

79

11222

преди 8 години

Когато видя гъркинята Елена дойде да сменя памперси на български пенсионер , е гъркът Костакис да му вземат личната карта и да бере дини,череши да кара трактор да сее и оре в някое забутано село и да спи у плевнята тогава ще повярвам ,че са много зле.......Стига са ревали ние 25 години мизерстваме....

78

Solar Power

преди 8 години

До ШопВсичкия дребен бизнес,че дори и среден.Ето как става да ти обясни един мизиец на един шоп.Решаваш да произвеждаш лагери. Теглиш кредит от Алианц банк на 8%. Бачкаш си....Идва обаче хенкел и менкел които правят заводче до теб. Теглят кредит от Алианц банк на 2% и продават същите лагери. Да ти го обясня още по просто.Заставате на 100 метра бягане ама на теб ти слагат найлон на главата.Примерът е елементарен но така се действа !

77

Solar Power

преди 8 години

До АнонименЛъжеш се ! На България е опрощаван дълг няколко пъти. Първата световна после и втората. А ние сме били агресора на балканите !

76

Анонимен

преди 8 години

Плевналиев ли е съсед на Гърция?! Плевналиев е една американска шушумига,а не бг. БГ съчувстваме на гърците, и им пожелаваме да са ок. Не им завиждам за пенсиите ,заплатите само простите селяни го правят.

75

северозападнала Бълг

преди 8 години

240 милиарда опростени пък ми говорете ,това е национална политика на Гърците ,''взимаш не връщаш '' ШАХ И МАТ ЗА ЕС '' .Путин гледа и потрива ръце след 3 години какви ли ще е ситуацията между Русия и Гърция .тролчета колко и да пишете това е реалноста .Естествено ще се обърнат към русите за закрила тука взеха какво можаха къщата е ремонтирана (Гърция )

74

кака мара

преди 8 години

че що да ги жалим?!нека дойдат в България да копат царевица и домати за 2-3 лв. на ден

73

Анонимен

преди 8 години

Така е ,но Западът се интересува от Гърция, в която хората живеят много по-добре от България и накрая пак ще им дадат пари, срещу празни обещания , а ние пак ще "духаме супата"!Никой не е опростил някакъв дълг на България ,но ни накараха да се откажем от дълговете на Ирак ,Либия и Афганистан! ЩО ЗА ПОЛИТИКА?

72

М

преди 8 години

Докато ние строихме "светлия социализъм" - ха ха ха, Щатите и Европа изливаха огромни пари в Гърция, защото тя беше "витрината на Запада"! Идеологическа борба! Откакто соц.строя се срути и спряха финансовите инжекции, гърците започнаха да затъват! Сега ще фалират за пети път! Докога ще я помпат тая нескопосна държава за наша сметка?

71

Шоп

преди 8 години

До Solar Power Кой дребен бизнес ти унищожават немските верифи, бе суек?

70

Анонимен

преди 8 години

До Solar PowerБрутният външен дълг на България в края на април 2015 г. е 38 924.5 млн. евро (90.6% от БВП) и нараства с 1 759 млн. евро (4.7%) спрямо април 2014 г. Дългосрочният дълг нараства с 2 555 млн. евро (9.1%), а краткосрочният се понижава със 796 млн. евро (8.6%). България имала 90 милиарда евро БВП.Това са глупости , разбра ли.

69

Solar Power

преди 8 години

До До -10Напълно си прав. Точно така в момента се унищожава дребния бизнес в нас от немски търговски вериги.