9

анонимен

преди 8 години

Европа продължава да прибира такива Салита! Това си е чисто самоубийство на ЕС! То бива толерантност, но щом започнаха да колят и стрелят не следват ли някакви контрамерки?

8

Анонимен

преди 8 години

при социялизма имаше ред спокойствие работа и пари , и клошари нямаше

7

Грую

преди 8 години

Аз не виждам съществена разлика между ислям и социализъм.

6

Анонимен

преди 8 години

a, точно така, професионален е мотивът. спокойно. не всички зверства на света са причинени от религиозни мотиви, има и професионални спорове. ако се шокирате - то е просто защото не сте достатъчно отворени към културите по света. особено света на африка, който все по-бързо се настанява и у нас, благодарение на миграционните потоци.

5

Анонимен

преди 8 години

Та казват част от ежедневието е....

4

Иво Минджев

преди 8 години

Това по абсолютен начин доказва че Исляма е религията на психично болните.

3

Анонимен

преди 8 години

"Нападателят Сали не действал с религиозен мотивПрофесионален спор бил причина да обезглави работодателя си"Ай стига ве! А аз си мислех, че всеки, който иска да пречука шефа си го иска поради религиозни причини, защото е набожен...Търсел е начин да се докаже пред ислямистите и е теглил ножа на омразния си шеф. Вероятно е искал да стане член на ИД или да се издигне в йерархията, ако вече е бил член.

2

добър пример!

преди 8 години

Трябва и при нас да се въведе тая практика!

1

Румбо

преди 8 години

Абе всеки има началници,дето главите им са за рязане,ама на-търпим.Сигурно сме будали да караме по 3-4 месеца без заплати.Ама като не ни идва отвътре,какво да правим?А тоя джихадист-тарикат,току виж се отървал(от доживотния).Впрочем едва ли някой ще лежи повече от 10 години,дотогава ислямистите ще вземат властта във Франция и ще си освободят хората.