11

Анонимен

преди 8 години

TA TOIA E VECNO PIAN--PRECAT MU KOMUNISTITE.

10

Хайде да помислим

преди 8 години

То дотам я докарахме другари комунисти ,щото вие само въртите бизнеса и сте обсебили всичко ...Но иде и за вас възмездието .Почва се!

9

гадни комунисти

преди 8 години

А най -смешното е че тия *** ,до един назначени от кое време занимават цялата обществена аудитория..със заплатите и хонорарите си ,моля ви се.

8

до опонента

преди 8 години

Ами не мога да приема ,че лигавенето на Драго чая е спесифична функция.Че празнодумията и пропагандата на атеиста комунист Волгин е нещо различно и обществено значимо . А пък и сравнението с парламента е направо тъпо .Аз не съм гласувал за тия *** ,мързеливи и глупави и в двете медии ,но за парламент - да.И тук е дилемата.Що за национални са ,щом не сме гласували за тях .Затова всеки знае какво да се прави ,но нали някой са го превърнали в бащиния .

7

до 1-ви

преди 8 години

На някои хора 25 г след падането на комунизма ,все още им е ,,тема'' и все още се борят с него,вероятно това е единственото им оправдание за личните им неуспехи и мързел.Всички останали отдавна са го забравили и си развиват бизнеса или кариерата.А във връзка с темата за приватизацията,да се приватизира БНР е все едно да кажеш ,,да се приватизира Парламента'' -звучи еднакво глупаво

6

Анонимен

преди 8 години

от коментарите до тук ,разбирам ,че си нямате хал-хабер за какво става въпрос а само избиване на комплекси с хейт и писане с опорни точки.Как ще приватизирате Националното радио?!? Няма национално радио по света,което да е частно.Всички национални радиостанции имат специфични функции,които нямат нищо общо с търговските радиостанции.Причината е че БНР/ и свички национални радиостанции/ излъчват некомерсиални,но важни за държавата предавания.В тази връзка няма как да са печеливши.

5

слушател

преди 8 години

Браво бе, само един ли ще съкратят, ами другите 1000 излишни хрантутници, кога???

4

Анонимен

преди 8 години

Чао и бау, кой беше тоя?

3

хм

преди 8 години

И все пак е чудно защо всичко в страната може да се приватизира ,но тези министерства на шуробаджанащината - не . Те свещени крави ли са ?Или има връзка с отвратителната прокремълска пропаганда ,която се вихри там .

2

лора

преди 8 години

Доста гъзолизка и поръчкова статийка.Що за човек трябва да е този, който я е сътворил?

1

спешно

преди 8 години

И БНТ и БНР трябва да бъдат приватизирани .Що за комунизъм вилнее в двете медии ???