30

T34

преди 8 години

Преди пет дни прехвърлих и последния си номер от този оператор( от общо 4) към друг. Не искам и да чуя повече за Теле.......

29

marin

преди 8 години

Тея са най-големите мошеници.

28

:)

преди 8 години

Хаха пролича си по-добрата мрежа ама въпросът е кога ще слагат 4G имат честоти ....

27

Крисчо

преди 8 години

НАПРАВИХА СИ ОБНОВЛЕНИЯТА НА ГЪРБА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ, от както стана Теленор сметките ни са завишени на цялото семейство и на познати и приятели също. Лъжци са големи. Свършват договорите и се местихме на друг оператор. Докато си беше глобал, беше чудно.

26

Крисчо

преди 8 години

Служителите са им много зле, бива ли да лъжат хората, за да си дигат процента,при подновяването на договора на моята приятелка й дадоха флашка за интернет(500мб) уж безплатно само с еднократна такса от около 4лв. беше и после нищо не плащаме, безплатна била щот сме лоялни клиенти. И за всеки случай пак питах дали няма скрити такси или нещо такова и отговора им беше - НЕ, няма, безплатно е. И какво стана сега сметката й идва с 4лв отгоре всеки месец и така 2 години. Не съм за 4лв ама коректно ли?

25

Анонимен

преди 8 години

На вниманието на мамите ви теленорска!! От както дойдоха тези направиха предплатените ваучери за по 3 месеца и ако не го изразходваш ваучера го губиш. Обаче аз си взех гръцка карта и им го забих в аналното товерствие на теленорците.

24

AREA 51

преди 8 години

Продадоха ми телефон htc m8 с повреден високо говорител.Върнах го за ремонт,чаках 24 дена след това си го взех и пак не работеше.Освен това протектора ми бе пукнат.Наложи се отново да го дам на ремонт и да чакам нови 15 дена.Ако това е коректно здраве да е.Имам фирмена карта с такса от 5лв на месец.Картата се ползва на рецепция и от нея не се звъни.В края на договора,служителката е забравила 2 вноски,аз лично осъзнавайки това отидох да си платя всичко до края и за закъснение получих 200лв глоба

23

ботев

преди 8 години

Има магазини ,които не са на Теленор ,а са на фраинчайзинг като в Трявна. Те лъжат страшно много ,но Теленор имат вина защото не ги контролират.

22

gost

преди 8 години

сканираи приятелиу само сканираи

21

:)

преди 8 години

Качеството на Интернет връзката се повиши доста. Няма нищо общо с това на Виваком и Мтел. Ползвам и трите оператора и спокойно мога да кажа, че Теленор е най-доброто на пазара.

20

Анонимен

преди 8 години

До 21 , не знам каква тази агресиена политика

19

Някой

преди 8 години

Тея са най-големите пуми***ри, майка ми отишла да си плати, договора и бил изтекъл, някаква мома я залъгала, че няма вече договори без интернет. И хоп - майка ми се озова с някакъв двегодишен договор 600 минути и 600мб за 20лв на месец, не че и трябва интернета, и не че има с кого толкова да говори, говори с баща ми фрии, аз съм и дал карта да говори с мен и родата фрии на друг оператор. Даже и виках та маха тея от Телезор, *** те я натресли с нов договор.

18

Анонимен

преди 8 години

Те от една година се учат как се работи с мобилна мрежа, а допреди месец все още се учеха как се пращат фактури, а оправданието за неполучените беше, че течали реформи.

17

Анонимен

преди 8 години

После да не ви е чудно що една бабичка взема 140 лева пенсия ,щото дами и господа хората правят мрежа и влагат и са на загуба от България.Виж кви сме келяви и колко много трябва западнала да ни оправя

16

Анонимен

преди 8 години

Най-отвратителния мобилен оператор.

15

Анонимен

преди 8 години

Българското племе няма едно ножче за бръснене кво да говорим

14

бла

преди 8 години

2 000 минути към всички 10 000 мб интернет за 30 лва на месец нета е перфектен. Да не говориме, че най - тънката оферта за закупуване на iPhone е точно при тях.

13

Шаран -БГ

преди 8 години

Тези не са" найкалпави" между тях калпави НЯМА! Но че тези са НАЙДОЛНИТЕ могат да го потвърдят доста хора.Не знам какво е обновил НОРВЕЖКИЯ МОБИЛЕН ОПЕРАТОР в България?! Не си е обновил служителите, нали ? А че ще ни лъжат това е повече от ясно. И чехи, и хамериканци, и всякакви "инвеститори", инвестират някой "гладен български политик"/ те наядане нямат/ и...лепват "вендузите" си на юнашкия български гръб. Ха, да са ни честити!......

12

Анонимен

преди 8 години

И са Гришо вече ще може да цели мрежата, както си го прави по принцип ;)

11

Анонимен

преди 8 години

До бучТя мрежата се обновява по дюкюменти както всичко друго - циркаджии!