176

Анонимен

преди 8 години

Така е когато някой действат с лъжи срещу народа който им е повярвал,но по късно народа като се осъзнае нещата се обръщат винаги в полза на ЧЕСТНОСТА,Така че винаги в такива не честни отношения някой се чувства ПРЕДАДЕН,ако Гръцкия народ не се е осъзнал то той ще се чувства предаден а вие нечестни Победители,но както се казва. ..ВИНАГИ РАНО ИЛИ КЪСНО ИСТИНАТА ВЪЗТЪРЖЕСТВУВА........

175

Анонимен

преди 8 години

Другарю Юнкер!По име си Юнкер,но по манталитет си истински "Юнга"-т.е. аджамия,младок- с пъпки по лицето и бели петна в мозъка...А в ръководството на ЕС сте се събрали все такива недонаправени от бащите си!Не случайно и имената ви са такива-кой Юнк/г/ер,кой ***...А и наименованието на отбранителната ви организация трябва да е : "North Atlantic Terroristic Organization".

174

Анонимен

преди 8 години

А ние българите катооставим настрана върхушката живеем по-зле и от африканци не сме ли предадени от ЕС

173

Анонимен

преди 8 години

Господи, какво самочувствие в тоя сбръчкан ***. Най-обикновен мошеник, който беше доскоро разследван за измами. Един нищо и никакъв чиновник говори като бог? Кой е той, кои са тия? По дяволите, какво става.

172

Чухте ли Юнкер

преди 8 години

Чувате ли го Юнкер ? ЧУВСТВАЛ СЕ ПРЕДАДЕН ! Гърците ли да де чувстват предадени ? И ние се чувстваме предадени заради не само едно решение на Европейската комисия .

171

антиЕС

преди 8 години

Ципрас може да е предал теб ,но не е предал народа си

170

антиЕС

преди 8 години

Ципрас може да е предал теб ,но не е предал народа си

169

3

преди 8 години

Ние всички се чувстваме предадени и употребени, от европейските грандове,господине.Не се опитвайте да се чувствате обиден,а се замислете за политиката и поведението на по-богатите към по-бедните финансово страни в така нареченият от вашите страни СЪЮЗ.Далече сте от поведението на съюзни държави към партньорите ви.Вас ви интересуват само парите и тясно националният ви просперитет.

168

Анонимен

преди 8 години

Интересно исказване, в Европа имало 19 демокрации. А другите държави как ви са господине ?Много ми е интересно да разбера тяхното определение за останалите държави в този ЕС.

167

БОЙКО

преди 8 години

До Цялата работа е, ...СУПЕР ПРАВ СИ.....

166

Цялата работа е, ...

преди 8 години

... защото неолиберална Европа иска да накаже Гърция заради лявото и правителство. Така беше с Алиенде в Чили. Така беше с Чавес във Венецуела.

165

Тарикатът Юнкер ...

преди 8 години

... показа истинското си лице. Цербер на финансовия сектор, банките и корпорациите, които биват облагани в Люксембург с 0%.

164

Анонимен

преди 8 години

до 224 иванИВАНЕ. НЕ СМЕ ДОРАСНАЛИ ДО КОМУНИЗМА. А КАМО ЛИ НА ОНИЯ ВРЕМЕНА. ПРИ ОЩЕ ПО-НИЗКО СЪЗНАНИЕ..И АКО ТОЗИ "КОМУНИСТ" Е НАВРЕДИЛ НА ДЯДО ТИ (КАКТО И ПОДОБНИ НА ДРУГИТЕ.КАКТО И СЕГА ИМА И ДЕМОКРАТИ .КОИТО НЕ СМОГВАТ ДА СЕ НАЛАПАТ) ТО НИЕ -НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ ТРЯБВА ДА СЕ БОРИМ ДА НЯМА ПОДОБНИ "ЕЛЕМЕНТИ". КОИТО СЕ ПРИКРИВАТ ПОД ЕДИН ИЛИ ДРУГ СТРОЙ...ЩОТО АКО ГИ ТЪРПИМ - ПРОГРЕС НЯМА ДА ИМА И ВИНАГИ ЩЕ ПЛЮЕМ СТРОЯ В КОЙТО ЖИВЕЕМ. ЕТО ТИ ЕДИН ПРИЕР-ДАВАМ ТИ 1 МЛН ЗА ДА МИ ПРОКАРАШ НЕЩО...ОТГО

163

Грък

преди 8 години

Гърци в заведение искат сметката и на въпроса как искат да платят в брой или с карта отговарят:- С референдум! не ни обиждайте ние имаме достойнство!

162

Анонимен

преди 8 години

Спрете с глупостите, Русия няма такъв тип бази в чужбина, няма и интерес да има. Те са за такива като САЩ, да има къде да си хвърлят парите. На Гърция им се ще да шантажират така Европа, но Русия никога няма да постъпи така глупаво, особено след кризата в Украйна. За Русия Европа е в пъти по-важна от смешната Гърция. На кого му е нужен такъв съюзник: нахални, лъжливи, алчни... една каца без дъно. Цял Сибир не би бил достатъчен да ги издържа, Путин не е толкова глупав.

161

До 225 сашо

преди 8 години

Браво Сашо! До тук един свестен и точен коментар.

160

Анонимен

преди 8 години

до 225: Абе Сашо, ти си голям мечтател !

159

Якоб

преди 8 години

Племенна смес от славяни и албано-власи са съвременните гърци

158

Сашо

преди 8 години

Тресе ги брюкселските зелки, че и краварите, да не би Гърция да излезе от ЕС, и да даде на Русия някои от островите си за база....Ей тогава става...Една малка страна, им се опълчи, и ги направи шашави....чудо невиждано, те са свикнали каквото кажат да става, но удариха на камък...

157

Анонимен

преди 8 години

Гърция е нагледен пример, че комунизма и възможен, ако е докопал капиталистическия казан.