23

Анонимен

преди 8 години

И сега тихомълком след един месец ново гето. Тези хора няма да живеят в хралупи в гората. Какво се решис това събаряне не разбарх, показност и нашите пари се харчат. Няма шанс за интеграция, доходи и покупка на жилище, но тези хора не могат да живеят при роднини и пак ще сковат някоя сграда.

22

Анонимен

преди 8 години

NIKAKVI OTSTAPKI BUTAI ZDRAVO.

21

Реалист

преди 8 години

СЪБАРЯЙ!

20

Анонимен

преди 8 години

Държавата не си е свършила работата, тези проблеми се решават веднага щом се види нарушение. Проблема сега е как да се бутнат тези гета, без да ни осъдят в Стразбург!

19

Des

преди 8 години

Много ми е интересно, ако аз не си плащам вноските по кредита за апартамента и от банката ми го вземат, ще имам ли алтернатива за настаняване? Ако е да, направо да спирам да плащам и да чакам общинско жилище.

18

scenic

преди 8 години

Zashto kmeta na Gyrmen da im tyrsi mqsto kydeto da jiveqt . ROMITE SA DOSHLI OTNQKYDE.Ne sa se pryknali ot zemqta. V zadyljeniqta na dydjavata e da razbere ot kyde sa doshli i da gi vyrne obratno

17

Анонимен

преди 8 години

"...редно е към нея да бъде зададен въпросът къде ще бъдат настанени хората, чиито къщи бяха съборени днес."Що да е редно? А мен къде ще ме настаните? И всички останали граждани на България - къде ще ги настаните? Защо трябва да има настаняване? На хора, нарушили закона? Или да нарушаваш законите на България се награждава с даване на държавен имот? Къде е логиката?!?

16

Някой

преди 8 години

Призовавам всички роми към ОТГОВОРНО родителство,това означава децата да са грамотни,да имат елементарни представи какво е ред и законност,да се учат на труд и трудови навици,да се сремят към по-добри условия на живот,да не крадат,да научат българският език....и тогава невежеството няма да се възпроизвежда и само да вика ДАЙ....

15

Хъммм

преди 8 години

Дали ни харесва или не, но тези хора са български граждани, и това че ще им бутнете бараките не решава нищо, единственото което се прави в момента е да се изостря още повече проблема. За последните месеци така и не чух някой да е дал предложения за подобряване на ситуацията

14

Анонимен

преди 8 години

днес.бг - кое от думите ми, че ние издържаме с данъците си, не ви хареса? и че законът трябва да е еднакъв за всички?а?

13

До ив

преди 8 години

Даржавата да не пречи чрез подкупните си чиновници

12

vik

преди 8 години

БРАВО! Имаме НОВИНА- ЗАКОНА Е СПАЗЕН!!! НО защо? 1. Защото се вдигна шум! 2. Защото се показа по "телевизора"! 3. Защото идват избори и трябва да се сменя кмета! И докато е новина, това че се е спазила закона и то не срещу даден олигарх или крупен бизнесмен, а срещу махала самозабравили се /защото така им е позволено/ роми, дотогаво ще си казваме че няма държава. И нека се надяваме, че това няма да е прецидент, а едно начало..... пък да видим?!?

11

До 9

преди 8 години

Ако не е таина какво произвеждате колко бвп или само за вас си

10

Анонимен

преди 8 години

balgarskoto pravitelstvo triabva morite da izpalnivat zakona kato balgarite.tok,voda medizina,obrazovanie vsicko da zaplashtat,ako ne shte stanem kato garzite.

9

реалист

преди 8 години

На никого не пожелавам това да се случва, но проблема с тези хора, трябва да бъде разрешен. Нужна е държавническа стратегия за спряване с тази прослойка на българското общество!

8

Анонимен

преди 8 години

Ех че кеф оправих си живота с туй бутане а вие как сте

7

ив

преди 8 години

Към единия от пишещите по-долу - Държавата не е длъжна да ти осигурява работа.Длъжна е да ти осигури възможност да се образоваш,да се ограмотиши по този начин да имаш равен старт с нормалните хора.Ако обаче предпочиташ вместо на училище да си пращаш децата да просят и крадат ще си носиш последствията на собствената простотия.

6

Анонимен

преди 8 години

така и така багерите са в Гърмен, да вземат да отскочат до Банско и да бутнат незаконните постройки на Цеко Минев

5

Анонимен

преди 8 години

Аве нямали кои да бутне *** българия

4

Анонимен

преди 8 години

ZA EDIN DEN SHTE IZBUTAM VSICKI NEZAKONNI POSTROIKI NA ROMITE V GArmen.