38

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНордикс Пловдив също произвеждат и продават качествени наливни алкохоли на нормални цени.

37

Васил Тодоров

преди 8 години

До туристМоже и в Турция, дори е по-чисто, културно и евтино.

36

God

преди 8 години

До Анонимен 43За съжаление, каквото сам си направиш, друг не може да ти направи. В туризма ни има много случайни хора, които са на принципа "да го излъжа един път, пък ако ще да се връща". Така не се прави устойчив бизнес. Има и свестни хотелиери и ресторантьори, разбира се, но те патят най-много. След като се натровихме цялото семейство в една (уж) лъскава кръчма в Стария град в Несебър и сина ми на връщане от морето директно влезе в инфекциозна болница, никак не ме влече нашето море.

35

Спартак

преди 8 години

Само си помислете кой си поръчва уиски в некви долнопробни кръчмури или турбомутрафонски "актуални" чалгадискотеки. На такъв клиент и това му е много.

34

Анонимен

преди 8 години

Плюят ни туризма. Внушават ни че сме ***. Някакви чиновници който трябва да се съкратят се изкарват страшно нужни, едва ли не герои. Хората които работят в този отрасъл и дърпат България напред се изкарват едва ли не мошеници. Срещу кой е тази пропаганда, срещу България. Кой я прави ......и защо?

33

Анонимен

преди 8 години

не бре от чай го правят вискито

32

Анонимен

преди 8 години

ем че аз не знам вискито да се прави от друго освен от спирт

31

турист

преди 8 години

Ей затова ще си ходим пак в гръцко, а наште шибеци хотелиери и ресторантьори да си пият буламачите

30

Анонимен

преди 8 години

Винпром Карнобат и в момента си продават наливен алкохол без бандерол :-). Има ракия, има уиски. Повечето хотели по морето зареждат с такъв алкохол. И не само по морето.. Чувал съм че ракията е хубава :-).. същата като в бутилка, но без бандерола. Цената е 4лв. на литър

29

Анонимен

преди 8 години

Винпром Карнобат продаваха например литър спирт за 5.50.Да, ама проблема е, че не ползват спирт от 5.50 литъра, а такъв от 50 стотинки- сигурно промишлен.

28

Черноморко

преди 8 години

Проблемът си е в хората.Не употребявайте алкохол по родните курорти и не рискувайте здравето си!Аз лично отивам на море,за да си почивам и да избягам от ежедневието.С приятелката ми на шезлонга до мен или пък с книга в ръка.Останалото е алкохолен туризъм и позьорщина!

27

75

преди 8 години

Важното е да си пич и пичка. Да пиеш уиски във "нашумели заведения".Какво се пие няма значение.

26

Анонимен

преди 8 години

Тези фалшификати не могат де се произведат без съдействието на полицията и политиците!Така,че те да си свършат работата, а не искат големи заплати и пенсии на 40 години!

25

до 33

преди 8 години

Кисело ли е гроздето бе

24

Анонимен

преди 8 години

Има ли българи наивници които да мислят, че на Лай...морието се сервира нещо истинско? Идва ли. Но чуждите туристи гледат евтинията и да се напият с химикали. Важното е да намотат главите. Есента ще продават или фалирВат.

23

Дългия Джон Силвър

преди 8 години

Щом вкуса му е близък до марково уиски, значи е уиски. Наздраве.

22

Анонимен

преди 8 години

Че как иначе ще докарват "ол инклузив" за 40-50лв. - нощувка и плюскане на корем. Елементарно - алкохол менте, продуктите имитация и на половин цена с изтекла годност. Но лошо няма, това си е форма на обществен договор между хотелиерите-хайдуци и клиенти-баламурнии. Знаем, че ни хранят с ***, но си траем, защото е ясно, че за тези пари друго не бихме могли да получим.

21

Хотелиер

преди 8 години

ми то няма качествени кадри...

20

Анонимен

преди 8 години

Млечните продукти змщо млади хора получавмт инфаркт храната е *** и няма лаболатория да се иследва

19

Нарин

преди 8 години

Е как да е колбасите ни са без месо безалкохолните боя и подсладител хляба да не ви кажа дори и аналгин има менте у нас