24

Анонимен

преди 8 години

До справедливияIMASH BOLEN MOZAK

23

ehe

преди 8 години

Французите осъзнават вероятно каква грешка са направили с приемането на толкова много емигранти. Не съм наясно обаче защо са го направили. От 60-те години насам прииждат араби там. Май първо са дошли някакви бачкатори следвоенно да работят по пътищата, народили са и деца и са изтеглили и де що роднини имат... А те тия се въдят като мравки.

22

Ей,справедливия,

преди 8 години

ти от *** си панелка виждал ли си реалността и работещите капиталисти. За 25 години можеше да развиеш малък бизнес,но по лесно е да пиеш биричката да си лягаш рано до *** и да ти е крив целия свят

21

Една добра идея

преди 8 години

Май само един европейски "възродителен процес"може да реши радикално проблема!Който приема християнството,нормите и обичаите в Европа-може да остане!Който си държи на маймунското-бегом обратно в Азия и Африка!Е,докато се наложи това ще загинат десетки хиляди,но това ще е нищо в сравнение с десетките милиони които ще умрат в етническите и религиозни войни след достигане на 50% от населението да са мюсулмани.Това е неизбежно,ако щете вярвайте,предупредени сте!А може да стане и по-рано,още при 30%.

20

справедливия

преди 8 години

ТОВА ЗАСЛУЖАВАТ капиталистите бизнесмени в целия свят!!! Дори нещо повече. След обезглавяването трябва главите им на кол да бъдат набити. А коловете забити на градския площад. Който краде и ограбва хората това го чака. Напълно заслужено наказание!

19

просто мисля

преди 8 години

Според мен целта е ограничаване на свободата. Сами да поискаме ограничаването на свободата чрез скалъпени "атентати" като 9/11 , убийства и т.н. По тази линия се работи. А като ни ограничат свободата, те ще ни контролират с цел да сме "защитени" и "в безопасност"

18

Анонимен

преди 8 години

Докато не започнат да режат главите на джихадистите и да ги окачват по стълбовете няма да се научат. Никаква толерантност!

17

Анонимен

преди 8 години

Толерантността към различните ще изяде главата на целия свят. Природата е най-силна и никой няма да я победи, тя ще унищожи всички и всичко и ще започне на чисто.

16

реалист

преди 8 години

Това трябва да спре! Да си стоят в мюсюлманския си свят, а не да се натрапват на светски европейски държава! И у нас ще стане същото ако не се спрат тези "нещастни хора".Да се мисли преди да се прави каквото и да е, а не да се хвърлят гръмки фрази за толерантност и многообразие.Тези дето са не на глава са предостатъчно,че да вкарваме още!

15

Анонимен

преди 8 години

Никой не е виновен на тъпите французи за случващото се , просто трябваше да го предвидят когато позволиха тази гнусна долнопробна мисюлманска *** да залее ЕС....Пълни глупости. Никой не пускат французите, законите за имиграция са много строги. Мюсюлманите във Франция са французи второ и трето поколение. До 1962 година Алжир е бил част от Франция, много от тези французи са се заселили във европейската част на Франция и са си запазили обичаите и религията си.

14

анонимен

преди 8 години

До bolbov АМИ ТОГАВА В БЬЛГАРИЯ ЩЕ ПАДНАТ МНОГО ГЛАВИ НА РАБОТОДАТЕЛИТЕ---НЕКА ВЗЕМЕМ ТОЗИ МОДЕЛ НА ОТНОШЕНИЕ РАБОТОДАТЕЛ---РАБОТНИК НЕ ТИ ПЛАЩА ---ГЛАВАТА ТОВА ДА БЬДЕ ЗАКОНЬТ

13

KKK

преди 8 години

Познайте кой е виновен ? Дано не стане, но и в България почне ли се...познайте пак кой ще е виновен ? САЩ още от сега събира войски да ни защитава от "бежанците"

12

Анонимен

преди 8 години

"Нищо не може да оправдае нито атаката срещу Шарли Ебдо, нито тази последна касапница".Така ли?Напротив,напротив,цялостната политика на ЕС и в частност на Франция допринесоха за тези събития.Още много глави ще паднат.Тези могат само да режат глави,да изнасилват и да грабят.

11

33

преди 8 години

Нищо не може да оправдае нито атаката срещу Шарли Ебдо, нито тази последна касапница.

10

Анонимен

преди 8 години

Приемете закон за хранене на бежанците само със свински деликатеси. Примерно меню: За закуска шкембе чорба, за обяд свинско с кисело зеле, следобед сандвич със свински пушен бут, а за вечеря свински ребърца на дървени въглища. Ефектът ще е поразителен - всички потоци от бежанци ще се пренасочат към Гърция и Италия, където хранят основно с риба и кашкавал!

9

358

преди 8 години

Ами дроновете с които бомбите нещастните мюслета ? Ами като разбуташ кошер - жилят . Те колко са погребали ,щото идвате да им крадете нефта. Не че франсетата ги пускат дроновете ,обаче мюслетата вече им е черно пред очите.

8

ХХХ

преди 8 години

Да му мислят Евро*ейските държави ....като осъждат (ако осъдят въобще) проповядването на радикален ислям и връзки с терористи на по 2-3 год затвор макс ! Човека се готви за атентати да реже глави и убива християни в името на някоя терористична групировка ....Евро*ейската полиция го хваща ...и след 2 год затвор "айде по живо по здраво и дано си размислил" !

7

Анонимен

преди 8 години

Аз съм си патил от тарамбуки работодатели тук в БГ.Долни хора са тея да знаете, бойкот на всички арабелски фирми в България!

6

Анонимен

преди 8 години

"Тия *** защо си мислят че като заколят някой и друг невинен бял човек и ще спечелят нещо."Елементарно. Щото такава им е религията.

5

Т. ПАНАРОВ

преди 8 години

Тия и*иоти защо си мислят че като заколят някой и друг невинен бял човек и ще спечелят нещо. Та те хора загиват с хиляди в катастрофи и инциденти и прочее. А с тези си действия просто режат клона на който седят. Рано или късно националистите ще вземат връх в управленията на държавите и тогава край с тази емигрантска ИДИЛия