27

Анонимен

преди 8 години

До DreamTheaterХомосексуалността се среща в над 1,500 видове животни. Житотът ти е пълен с противоестественни неща: компютъра, телевизора, хладилника ти, но не виждам да се оплакваш. Премести се в някоя джунгла или гора щом искаш да си заобиколен от естествени неща.

26

Анонимен

преди 8 години

До ШопШопе,ела да ти го надена тогава веднъж и да почваш

25

Анонимен

преди 8 години

До АнонименВсъщност това вече в Китай е незаконно, съмнявам се и в Русия вече това да е легално.

24

Анонимен

преди 8 години

Това са търтей не нужни на човечеството и земята! Смисълът на живота е репродукция!

23

Анонимен

преди 8 години

"Ако хомосекуализмът е "болестно състояние"-да се лекуват.Не съм чувал обаче да са дали на някой хомосеуалист да са дали болничен лист за това ,че е такъв.?!!!"Следи Руската Федерация, селянино. Обявено е за психическо разстройство и се назначава до 4 години лечение в психиатрична клиника. В Китай е обявено за заболяване и го лекуват по нов метод - чрез пускане на ток директно в тъпата чутура на болния - след 3-4 седмици човека се оправял(така твърдят, знам ли...).

22

Шоп

преди 8 години

Легализирането на гей браковете е начин за борба с пренаселването на планетата, така че аз съм ЗА. Не е нужно някой, който не иска, да го караме насила да създава деца. Това е толкова просто и логично, че само един задръстен дивак не може да го схване.

21

GENERAL GADORIAN

преди 8 години

САМИЯТ ФАКТ ЧЕ СЕ ДЕЛИМ И СЕ РЕВЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ, ПОКАЗВА ЧЕ НЕЩО НЕ Е НАРЕД В ЧОВЕШКОТО ОБЩЕСТВО. МИ ТО КАКВО ДА МУ Е НАРЕД. ТУКА ГЕЙ ПАРАДИ, А В БЛИЗКИЯ ИЗТОК КОЛЯТ ГЕЙОВЕ, И ИНАКОМИСЛЕЩИ.

20

Paysan

преди 8 години

Ами, може би само вие гражданите от шопските села имате време да мерите улиците.

19

citizen

преди 8 години

Колко много "нормални" във веСника, пък на анти-гей митинга преброих 50-на човека.Опа, забравих, че повечето сте безработни ***.

18

DreamTheater

преди 8 години

Не мога да разбера защо трябва да съм "толерантен" към нещо което е противоетествено.Господ е създал мъжът и жената.Мъжът трябва да бъде мъж,а жената-жена.Ако хомосекуализмът е "болестно състояние"-да се лекуват.Не съм чувал обаче да са дали на някой хомосеуалист да са дали болничен лист за това ,че е такъв.?!!!

17

Анонимен

преди 8 години

Един-един, пак е нещо.

16

Анонимен

преди 8 години

Какво стана бе? Демокрация? Права на геевете?

15

x

преди 8 години

Аз искам да се оженя за козленцето на село, но държавата не ми позволява. Хора, онеправдан съм. Ще правя София пръч(ц). Има ли желаещи да се включат?Пууу докато мине цялата тази бюрокрация, тати закла козлето, сега ще му се насладя ама по друг начин :)

14

Анонимен

преди 8 години

Йес!

13

Анонимен

преди 8 години

Защо п..е..д,,ерас е обидно а гей възвишено

12

SIEG HEIL

преди 8 години

WIR KOMMEN GLEICH ZURUECK!!! WIR WERFEN GERNE DIE JUDISCHE HEFE IM MUEL NOCHMALS !!!

11

иво

преди 8 години

до всички, които си мислят, че гейпрпайдът е американски приом за налагане на тяхната култура в други точки на света: вижате, че ограничени хора има навсякъде!

10

Анонимен

преди 8 години

До CC.........Пич,на тия им трябва чичко Сталин...Затова не се чудете,че Сталин е все повече харесван в днешното извратено време.........

9

Браво

преди 8 години

Още трябва!

8

защо

преди 8 години

До 4 В обществото има и хора, харесващи секс с млади хора / да педофили/. За радост са малцинство. И какво казва демокрацията според теб? "Правата на малцинствата трябва също да се зачитат и хомофобията да се инкриминира и да се лежи в затвора" Така ли???