275

някой

преди 8 години

Да кажеш, че гърците плащат, заради сиртакитата, е като да кажеш, че българите сме изяли и изпили едни 16 млрд.

274

Тео

преди 8 години

До гр мошенициВъпреки, че не харесвам г-н Борисов, по една случайност каза нещо много вярно - не бива да се радваме, когато мечката играе в съседния двор. Ще назова само две имена - Алфабанк, Пиреос ... да продължавам ли? Да не се случи така, че за да се гарантират депозитите на хората не 16 ами 30 милиарда да трябва да теглим. Факт - византийците изнудват, но нашите политици трябва да изпреварят нещата и да искат ясни гаранции, че ако гръцката банкова система рухне, ще сме стабилни!

273

Анонимен

преди 8 години

Гръцките- и не само гръцките- политици са много неграмотни и много прости- по- прости от гръцкия и другите народи и затова правят референдуми!Нашите политици са много образовани и много умни-по-умни от българския народ и затова не правят референдуми!Нищо ,че Айнщайн- ало, българските политици,знаете ли кой е той? -е казал :"Аз знам,че нищо не знам,но другите и това е знаят!"...Много лошо нещо е простотията,особено ако фамилии простаци и престъпници от десетилетия са окупирали властта!

272

Анонимен

преди 8 години

349 e прав. Това оръжие е същество, което само като видиш ти действа със светлинна скорост на психиката. Тя немедленно се срива и се предаваш на врага. Ето един от прототипите. lebed/wp-content/uploads/2015/06/image019.png

271

ммм

преди 8 години

Като им наливаха еврата преди си стискаха носовете в България и се държаха надменно като господари , заслужават си съдбата , българите да не им слугуват и да се държат като мекерета .

270

пурко

преди 8 години

Не плачете на чужд гроб, погледнете нашия е обрасъл с 25 годишни тръни. И до сега не се намери човек като Ципрас , който да не му пука какво ще кажат от Брюксел, да вземе мотиката и да ги отеса тези тръни.

269

referendum

преди 8 години

поздравления за Гърция, за пръв път едно правителство се допитва до хората за важни въпроси, касаящи бъдещето им.. при нас за заемите е точно обратното няколко души решават да вземат заем и го правят в ущърб на всички, които после ще го плащат с години

268

Анонимен

преди 8 години

Как може хората да гласуват за програмата, когато даже не са я чели, няма и време да бъде анализирана в детайли. Този референдум е по-нелеп и от нашия за Белене.

267

Анонимен

преди 8 години

Путин , а сега и Ципрас надушиха къде е слабото място на западните демокрации - "Референдум" !

266

Анонимен

преди 8 години

Тия има по-голям *** за премиер от нас бе

265

Васил

преди 8 години

До Анонимен (335)Гърция трябва да върнат 1,6 млрд на 30 юни.Те искат да вземат следващия транш от 7,2 млрд, ама без да има условия с които да гарантират тяхното връщане

264

Веселяка

преди 8 години

До АнонименЗнаеш ли колко е задлъжнял САЩ, а да си чул някой да е поискал от тях връщане? Не живеят ли и те на гърба на хората от цялата земя?

263

Веселяка

преди 8 години

МВФ ще има да почака за тези пари. Гърция трябва да обяви фалит и алчните банкери да останат с пръст в устата и следващия път добре да мислят за какво и на кого се дава заем. Така трябва да постъпва всяко правителство когато се касае за бъдещето на страната.

262

Анонимен

преди 8 години

хахаха гърците чакали 1,6 млрд на 30 юни ами чакайте си бе , а докато чакате продължавайте да викате " ЕС- фашисти искат да ни заробят "малоумно племе заслужава си всичкото нещастие дето ги чака

261

Анонимен

преди 8 години

325-ти, ние сме със Запада не за облагите, а заради цивилизацията, от която сме изостанали. И за правата на дори такива като теб да изказват мнение. Другото го знаем добре - 89%, че и 100% одобрение на вожда.

260

Съгласен

преди 8 години

ГЪРЦИТЕ ГЛАСУВАХА ДА НЕ СИ ПЛАЩАТ ЗАЕМИТЕ ЗАТОВА ИЗБРАХА СИРИЗА!!!!!!!ВРЕМЕ Е ГЪРЦИЯ ДА СИ СМЕНИ СОБСТВЕНИКА!!!!ЕС, ЕВРОЗОНАТА И НАТО НЯМАТ РАБОТА В ГЪРЦИЯ!И БЕЗ ТОВА ГЪРЦИЯ СЕ ПОДИГРА С ЦЕЛИЯ ЕС КАТО ПРИСТАНА НА *** ЗА ТУРСКИ ПАТОК!Я за, пора в кольхоз! Да здравствует Вова, да здравствует Евразия!

259

Анонимен

преди 8 години

Правителството не прави запалтите и пенсиите. Ако вземем заем от порядъка на 0.5-1 триолион и икономиката се завъти, започнем да произвеждаме, да се съживи икономиката, да се напраави продукцията ни конкурентна заплатите и пенсиите наистина ще станат такива.Ами именно де, според теб въпреки огромните заеми взети от Гърция има ли силна работеща икономика или заплатите и пенсиите са изкуствено завишени до нивото на германските такива.

258

Анонимен

преди 8 години

Аз предлагам българското правителство да тегли заем около 200-300 млрд. ЕВРО, да направи минималната пенсия 2000 ЕВРО, минималната заплата 3000 ЕВРО , задължителна 13-а заплата и пенсия + добавки за Великден + добавки към заплатите, за тези които не засъняват за работа 200 ЕВРО на месец ( всичко е точно копирано от Гърция ) и когато дойде време да връщаме заема да организираме Референдум дали да връщаме парите. Но разбира се ние ще гласуваме с "НЕ" и няма да ги връщаме. Звучи ми справедливо.

257

Анонимен

преди 8 години

Хайде тогава .щом можело тъй цяла България в Гърция на почивка.Ядеме пиеме и накрая-референдумче и чаооооо...

256

Анонимен

преди 8 години

До 327-прав си.Супер ,ще ядем ,пием и накрая-референдумче.и не плащаш --супер