443

Анонимен

преди 8 години

Ще бъде забавно, ако гърците хем не платят дълговете си, хем се оправят по-бързо от Испания и Португалия. Политиците са им куражлии, играят със самочувствие. Аз лично им стискам палци.

442

ER_Dr

преди 8 години

Пръв път виждам референдум да се нарича "наглост".

441

Анонимен

преди 8 години

До Пфу "Може пак да има Южен поток но при изгодни за нас условия"Да да, много изгодни за нас условия.........може пак да има може НЕ. хахахахахахахахахах......

440

Пфу

преди 8 години

До Анонимен--571Ще видим. Не се знае. Може пак да има Южен поток но при изгодни за нас условия

439

Пфуууу

преди 8 години

До Анонимен--564;РЕФЕРЕНДУМ бяха изборите 1997 г. 63% гласуваха за програмата на СДС--Влизане в НАТО и ЕС. Когато ни вкарахте в СИВ и Варш. Договор правихте ли референдум. Питахте ли ни дали искаме.СССР като пръднеше вие се насирахте.

438

Пфу

преди 8 години

До Аз--561;Тоя пруст дето го показаха гърците сега ще си го заврат от зад.

437

Пфу

преди 8 години

До бореца--556;Тя и наглоста на гърците трябва да има граница

436

Анонимен

преди 8 години

В Турция потвърди, че техните този вариант устройва. Никаква вреда на Черно море специалисти не са узрели. Да, още една подробност. Както казват експерти, не е изключено, че след разглеждане на новия руско-турски проект, на ЕС ще се върне пак към "Южен поток". Идването на гнева на милостта. В края на краищата, на газ-това трябва всяка година все повече. Вие виждате, и на България тогава повече късмет. Ако направи правилните изводи от това, което беше.

435

Анонимен

преди 8 години

Ес живее по законите на джунглата, без да минава през всякакви споразумения, договори и рамки.

434

Анонимен

преди 8 години

Близо е газ, да на волята не е достатъчно. Но си има повече от достатъчно от гърците. И че на изхода? София без "Южен поток". Атина с "Турско". Ако по съвест... София, в крайна сметка, самата е виновна. Нейната непоследователност строго подчинение Брюксел оказа лоша услуга на страната. Сега нито на допълнителни приходи в бюджета (на 400 милиона евро годишно), нито нови работни места. Но всичко това ще бъде в една перспектива в Гърция. На питерском форум Атина и Москва подписаха споразумение за полагане на газови тръби през територията на Гърция. Което е повод за кръвна обида София.

433

Анонимен

преди 8 години

В Гърция все още не е всичко. Но скоро ще има и допълнителни приходи и нови работни места. Всичко е благодарение на съвместни с Русия газовому проект. А отказавшимся от него под натиска на ЕС, българите, остава хапят лактите. Отколкото те правят.

432

Анонимен

преди 8 години

България бие истерично: Гърция с "Турско поток"?

431

Анонимен

преди 8 години

а нашите хубавци ни водят към светлоо бъдеще божее божее колко мъка има по тоя свят

430

fakulteto

преди 8 години

Bratchedite sa tam da pomagat, uspoi se, mangela :)

429

ппп

преди 8 години

Всичко вече е решено.Единственно несигурно нещо в момента е дали Брюксел ще го поемат с вазелин или без вазелин?А на Ципрас мисля,че му е всеедно.

428

Obzidan

преди 8 години

До самоубийство я доведоха Гърция тези, които взимаха тези кредити, и по скуоро тези, които им ги набудаха. Нали преди 10 години ги натискаха да ги вземат тези кредити, само за да усилят позицията не еврото... и защо не работят по този сценарий еднвоременно със всичките страни от ЕС, които имат проблоеми: Италия, Португалия, Испания... не, че ме е жал за Гърция, но подхода на Германия е много странен, с какове гърците са по виновни от Италия или Испани!?

427

ннс

преди 8 години

Ципрас им се опълчи,не отстъпи народните интереси и аууу к-во стана,силно се надявам сириза да повлече крак в световен мащаб

426

Анонимен

преди 8 години

ЭАЩО ПЪК РЕФЕРЕНДУМ ДА Е НАГЛОСТ??? НАРОДА Е ИЗБРАЛ ЦИПРАС ЗА ДА ИЗКАЗВА ТЯХНОТО РЕШЕНИЕ А НЕ ДА ИМ ПРИПОДНАСЯ ТОВА КОЕТО Е ИЗГОДНО НА ЗАПАДА. ЦИПРАС СЛУЖИ НА СТРАНАТА СИ А НЕ НА ЗАПАДА КАКТО НЯКОИ НАШИ ХУБАВЦИ

425

Аз

преди 8 години

Е това е то истинската демокрация а не изкривената демокрация на *** отвъд океана Гърция есупер покаса им среден пръст на всички а не като бугарите да вървят с дупето напред ще мината от към СССР големи топки имат тия

424

Анонимен

преди 8 години

Браво на Ципрас, единствен се възпротиви против политиката на ЕС!