16

Бай Ганьо- Нане :

преди 8 години

Браво Нане! Разсъждаваш напълно правилно.Единственото, което може да загуби роба това са оковите, но затова са нужни истински мъже с топки между краката като гърците, а не като нашите плашливи и женствени тракийски гейчета, които празнуват на Гей парада и практикуват орфическите ритуали.

15

Нане

преди 8 години

Ние сме, най големите щастливци на Балканите , защото така или иначе няма какво да загубим в кризата , понеже нищо не притежаваме! Значи, излиза че сме на кирия- печеливши от цялата игра! Нали Вуте?

14

П.Петров

преди 8 години

От вторник Гърция ще е държавата с най-много милионери в Европа.Ние го преживяхме същото 96-97, тежко им и горко на гърците, ще научат по трудния начин, че след комунистите и бурените вехнат. Как не сме се сетили да ги изнасяме като евтин раундъп за Африка...

13

Анонимен

преди 8 години

Ципрас може да е ***, но поне сложи за министър на финансите възпитаник на Харвард. Сравни го с атакистите. Поне при нас процентът на ненормалниците е по-нисък от гръцкия, и това е оптимистичната новина.

12

социолог

преди 8 години

Браво на великия Ципрас , но Гърците си го избраха на инат . Сега е видно , че това са кухи хора , които с малко акъл можеха да си живеят живота. На този фон поклон пред Българския избирател, че не се полъга пред нашия аналог Волен Сидеров , който също обещаваше мед и масло да тече по чешмите , но потече само за него .

11

Сп??нс

преди 8 години

ДГД гърците, да почват да си печатат драхми и за да не губят време направо да почват от 10 000 като най-нисък номинал, така или иначе след месец два всички ще са милионери

10

Анонимен

преди 8 години

Не си въобразявайте че ако гърчолята обявят фалит няма да си плащат дълга.Ще плащат и това е повече от сигурно но мизерията която ще преживеят ще унищожи като нация това и следващото поколение.

9

Анонимен

преди 8 години

До 6Ако те питат теб то банките работят от понеделник до четвъртък САМО до обяд.

8

Анонимен

преди 8 години

То и тук ни убеждаваха че КТБ няма да затвори ама всички видяхте каква стана.Та така ще е и в Гърция.Ако в понеделник банките изобщо отворят то ще само за да затворят малко по-късно.Мандалото хлопна.Бог да им е на помощ. Друг няма кой.

7

marsian

преди 8 години

По-спокойно Ципрас.Големият губещ е Гърция.Кредиторите ще си напечатат загубите,но тежко и на Гърция с напечатаните драхми.

6

до 2

преди 8 години

Днес е събота,за какви банки говориш?

5

А дано

преди 8 години

Ама надали...

4

Анонимен

преди 8 години

ЕС на олигарсите и шмекерите-бюрократи свърши - днес в Гърция, утре и в България.Гръцките комунисти нанесоха решителния удар на брюкселските търтеи.Ще има да сънуват Ципрас дълго в кошмарите си.

3

Endo

преди 8 години

Откъдето е минал комунист,трева не е поникнала.Честито на гърците, то мързела е велика сила, ама понокга и пречи :)

2

Анонимен

преди 8 години

Нито пари в банкоматите към този час има,нито банките работят.Огромни опашки в момента в Атина.Следобед,ще има голяма стачка,транспорта спира!!!

1

Анонимен

преди 8 години

balgaria triabva da napusne sama es.