65

ДО

преди 8 години

Закона е за всички щом е забранено, няма да минава !Нагли убийци!

64

GO

преди 8 години

boklyk

63

Анонимен

преди 8 години

Ако някой ми каже какъв е тоя ембак

62

Анонимен

преди 8 години

Мир на прахта на убития,за престъпника наказание - ако може по бързо да го стигне.А за останалите нека спрем да говорим за миналото.Живеем днес и за да има утре зависи от действията днес.ВРЕМЕТо преди 25 или 70, или 500 години вече няма значение.

61

Аз

преди 8 години

Вижте сега пичове,бивши негови колеги-легионери,сега е вашия момент да го гепите и никога да не се чуе повече за този ***.

60

100

преди 8 години

Що за тъпан трябва да си , за да сториш това ?!

59

Петърчо

преди 8 години

До Анонимен(69) Темата няма нищо общо с Б.Б! Затова и реагирах. Кой кого създал е друга тема която няма нищо общо с дискусията в тази новина. Да убиеш човек за нищо?От това по-голямо безумие има ли?Може би това да убиеш човек пред жена си и децата си.Вместо това да се коментира както по традиция ще се появи група която използва всяка новина за да плюе по родните политици нищо че в случая нямат нищо общо с случая. През последните 20+ години променихме се поради самите себе си а не от политиците.

58

Анонимен

преди 8 години

Ем Бий Ем Дий ...след това

57

Анонимен

преди 8 години

Do 63Tezi nyakoi hora,chte nameryat ubieca.Kalna se-locho mu se piche.Novinata se nosi ot uho na uho iz legiona vav Franciya.Horata sa potreseni ot tazi gavra s chovek i tehen bivch kolega.Chte se lee krav

56

BMW

преди 8 години

Ембака сигурно означава мутра която си е купила на времето "M" -ка BMW ,a "бака" е съкратено от "батка"и става.....M -батка..... :)))))

55

Анонимен

преди 8 години

Ембак, Ембак, сладкият и безметежен живот приключи. Товахе самозабравата. Купил целият град, станал недосегаем и богат и се помислил за Чичо Господ. Тук ще пребиеш някого, там ще смачкаш някой нормален, ще кихаш на ченгетата, ще си мислиш, че Света е твой. И идва един момент когато поради простотията взима връх и ....сега да чака наказаниетои му трепери...

54

Юнкерс 88

преди 8 години

А знаете ли това с дилърите как ще спре.Пълна либерализация на производството на наркотици.Защо мислите че са забранени за да може мутрите да ги произвеждат и да снасят част от парите на политиците.Решението е либерализиране на производството на наркотици първо да се почне с тревата и либерализиране на оръжието.Закона не е направен да пази народа а да поддържа статуквото.

53

Анонимен

преди 8 години

Нормално за Бълтария. Във всеки по-малък град има двама-трима дилъра купили от кмета до шефа на полицията. Тези *** се самозабравят и започва тормоза над плебеите докато не убие няко и какво става сега? Макето-юнак ще се крие като плъх защото знае какво го чака. Ако го набарат продажните ченгета ще е добре за него, ще го пазят. Но ако го барнат легионерите ще * супата. Рано или късно такива маймуни си го получават но често е за сметка на някой невинен живот!

52

Гре

преди 8 години

Г-н Цацаров, ако не приложите цялата строгост на закона още един път доказвате, че сте една марионетка. Покажете, че сте мъж на място .

51

майна

преди 8 години

Интересно какво ли е имало в колата, след като са имали такъв зор тези момчета?

50

Анонимен

преди 8 години

До ПетърчоНе ти ли минава през ума, че "когато Б.Б. не е на власт" са на власт ония, които го създадоха и инсталираха?Тоест, едни и същи ни управляват.Нещо по тази хипотеза да кажеш?

49

анонимен

преди 8 години

25 год дерибейства из района и няма мъже да го сложат на мястото мусега се крие всички мутри са страхливци като го намерят ще каже че идвалда се предаде

48

Петърчо

преди 8 години

Не съм фен на ГЕРБ , и мисля че б.Б. има за какво да бъде обвиняван , но ако търсите виновник за измирането на динозаврите , със 100% сигурност от коментарите тук може да се заключи че това е въпросния Б.Б ... Защото всички знаем че преди не е имало убийства , не е имало *** като този за когото става въпрос и че когато Б.Б. не е на власт тече мед и мляко в тази ни наша мила родина. И се чудите защо не ни върви а?

47

хъх

преди 8 години

И това ако не е тъпо и просто парче здраве му кажи ! Човека просто си е вършил работата и е направил забележка на самозабравилото се ***.

46

сашо

преди 8 години

Добре дошли в държавата на мутрите и проститутките. Няма страшно, ББ пак ще обяснява ,че Румъния не били по-добре от нас.