17

Анонимен

преди 8 години

Поради факта , че Европа обърна гръб на Бог и захвърли Словото Му сега се изправя пред логичен развой на нещата - като обръщаш гръб на Този, който единствен може да те пази и учи как да живееш добре, няма от къде да дойде помощ... Ако се отваря широко вратата за греха (гей паради, порнографии, разводи и т.н.) и хората не се отделят от него чрез жяра в Христос, логичното осъждане за греха идва и помита всичко...За това отделете се, хора от греха в този свят, обърнете се към Бог и приемете Христос

16

Гаврил

преди 8 години

Не мога да повярвам сред какви *** и слепи хора живея, и то в световен мащаб. Общото между всички атентати се вижда от космоса и се казва салафизъм, или радикален ислям. И прогнозата е лоша, защото от всеки обикновен мюсюлманин може да стане радикален. Това учение, на което вярват, в прав текст им казва, че имат право да убиват немюсюлманите, че немюсюлманите са просто плячка за тях. Европа забрави Христос, и сега като й се налага да се срещне с Мохамед се чуди какво да прави.

15

Клатев

преди 8 години

За всичко е виновна АМЕРИКА и чудесният им президент ОБАМА

14

Анонимен

преди 8 години

"мирната религия" на зурлите е общото

13

Анонимен

преди 8 години

До до 12Не боята а религията стои зад проблема.Вярата че само ти трябва да съществуваш и че само на теб ти се полага сбънце под небето е страшна. При всеки случай най страдаща остава толерантността към по-нишата класа. Не всички могат и не всички трябва да са еднакви.

12

Андерш Брейвик

преди 8 години

Така ще е, свиквайте.

11

Анонимен

преди 8 години

Да. Вече провериха , джиажските суни стоят зад тероа. Прави ли ви впечатление че последните години атентатите в русия намаляха ?

10

до 7

преди 8 години

Въпрос на време е да се появяват все повече като оня норвежец, който изби сума ти народ цветнокожи и не всичките мюсюлмани. И оня дето изби чернокожите в църквата в сащ и т. н. Не религията, а противопоставянето и на останалите. Избиването на невинни хора по света, глада ,мизерията, ограбването на едни държави от другите-силните и алчните.

9

Анонимен

преди 8 години

8-те натовски танка ,разположени по два на четирите ни граници ще ни пазят от лошите. Урррааа!

8

Анонимен

преди 8 години

абе не знам щатите дали са причина за атентатите, ама е добре, че разполагат у нас 80 танка.

7

Анонимен

преди 8 години

Като чета и направо ми се повръща каква простотия се лее в този форум. Тук са се събрали някакви недоразумения, които по някаква извратена житейска ирония живеят в сърпо-чуковстката каменна ера, но имат достъо до Интернет. Недоразумения, които са явно същите по манталитент като тези, които правят атентати - прости, злобни, фанатизирани, тотално некадърни за водят нормален живот. И не са станали касапи поради простата причина, че са страхливи подлеци и не им стиска.

6

защо?

преди 8 години

Защо ИД разполага с повече американско оръжие, отколкото Ирак, кюрдите и сирийците, взети заедно?

5

Анонимен

преди 8 години

Ако някой не знае какво е ислям нека да прочете историята. А не да чете конспирации. Защо ЦРУ не превърне немци и холандци в джихадисти? Или примерно норвежци да отидат и да режат глави някъде? Акъл имате ли в главата изобщо? Проблемът се нарича исляма. Ислямът е общото между всичко това. И стига елементарни оправдания с ЦРУ. Явно тези оправдания с ЦРУ идват от хора, които за пет лева са готови да убият майка си и да станат маймуни. Роди ме мамо *** - аз русофил сам ще стана.

4

без заблуда

преди 8 години

Според списание Шпигел, Израел поддържа джихадистите от т.н. Нусра-Фронт, известни с кланетата на друзи в Сирия.

3

пардон

преди 8 години

Пардон 638 неуспешни атентата на Цру да убие Фидел Кастро! С такава бройка не могат да се похвалят Ал-Кайда, ИД и Педро Пороченко, взети заедно!

2

вие питате

преди 8 години

Вие питате: Има ли общо между нападенията в Кувейт, Франция, Тунис, Сомалия?Ние отговаряме: Да има! Всички кадри, участвали в атентатите, са били на някакъв етап, подготвяни от Цру. Цру е най-голямата терористична организация в света. С 132 неуспешни атентата срещу Фидел Кастро!

1

вера

преди 8 години

"Във Франция в град Сен Кантен Фалавие 35-годишният Ясин Сали, познат на специалните служби като радикализиран и като човек с връзки със салафитски движения, атакува завод за промишлен газ."Браво на службите, явно са много специални.