183

Анонимен

преди 8 години

Не знаех,че САЩ и бил съсед!Ех тази Псакигеография...

182

Анонимен

преди 8 години

Вече и най-облъчените русофили видяха грозното лице на руската външна политика, дори някои и да не го признават от срам какви овце са били.

181

А??

преди 8 години

До Анонимен 349МНОГО Е ПРОСТО, топ- идиоте!!!!Преди Вова Русия просто оставяше говедата да си развяват байрака ксакто си искат и да бомбардират суверенни дължави БЕЗ РЕШЕНИЕ НА СЪВЕТА ЗА СИГУРНОСТ, камо ли пък на Общато СЪБРАНИЕ НА ООН!!!!Свърши тая!!!!Говедата колониални са *** - и колкото по-скоро го разберат, токова по- малко ще загубят!!!

180

Анонимен

преди 8 години

Това са фактите. Преди ерата на Путин всичко беше мирно и спокойно. Западът си намали военния бюджет до исторически минимум. Всичко последвало е свързано 150% с Путин. Няма какво да се правим, че не знаем какво се случва. Иначер на него все някой друг му е виновен. Как така преди него Запада не беше виновен и никой не ги заплашваше, а сега видиш ли, с орязани военни бюджети някак започнаха да "заплашват" Русия. Не думай, бе! Скоро и извъземните ще са му виновни. ***! Изби толкова хора.

179

само минавам

преди 8 години

тоя пасквил е преписан или от лойтерс или от дойче зеле. само те могат да натворят такива глупости, позеленели от яд.

178

Анонимен

преди 8 години

НЯКОЙ ДА НЕ ПОЗНАВА АРМЕНЦИТЕ? НЕКА ДА ВИДЯТ КАКВО Е В ГРУЗИЯЮ ТЕ СЪЩО СА МИНАЛИ ПО СЦЕНАРИЯ НА ЦВЕТНИТЕ РЕВОЛЮЦИИ НАПИСАНИ ПОД ПРЯКОТО РЪКОВОДСТВО НА САЩ. НЕКА ДА ВИДЯТ И НАШИЯ ГЕЙ ПАРАД...ТОВА ГИ ЧАКА И ТЯХ

177

Teodor

преди 8 години

По-голяма простотия от това не бях чел скоро

176

Анонимен

преди 8 години

UKRAINZITE SA PROST NAROD,TE NIAMAT SVI EZIK I SVOIA KULTURA.TE SA PALNI ALKOHOLIZI I IZVAN NIAKOLKOTO GOLIAMI GRADA GIVEIAT OSHTE V 15 VEK.TAKA CE RUSIA GUBI SAMO EDNA KOLONIA NASELENA S ALKOHOLIZI.

175

Тато

преди 8 години

До Han Solo За какви санкции говориш, търговията на Русия с ЕС е намаляла с 12%, но тази със САЩ се е увеличила с 5%,как го разбираш това?

174

Добросъседство

преди 8 години

Абе вие луди ли сте? Руснаците правят всичко възможно да заменят руския с китайски и чеченски, вие тука за някакъв руски език и съседи говорите!

173

Анонимен

преди 8 години

Material absolyutno ne kompetenten i tap! Nyama nuzhda za koment,samo gubene na vreme,koeto po neznami prichini uzh bilo vashe ,a ne na rusnaci.Zhiveyite "bratushki" so svoi problemyi,Rusnaci vinagi se upvyali i sega shte stane kakto vinagi.

172

slayer

преди 8 години

До Димитър ДимитровИмаш нужда от една много съществена корекция - НЕ ОТ 25 ГОД. А ОТ 70 ГОДИНИ НИ УПРАВЛЯВАТ ПРОДАЖНИЦИ, АНТИБЪЛГАРИ И ВАСАЛИ НА СССР/РУСИЯ И КГБ.

171

Анонимен

преди 8 години

За това САЩ за затънали в ла_на и икономиката им е на изживяване. То не става с война срещу всеки...

170

Димитър Димитров

преди 8 години

До АнонименДа те светна само едно:Нещо грешно си ме разбрал, Путин не е "мой", аз не съм русофил или някой който само хеити по сайтовете срещу US колонизаторите (защото в момента те решават какво да се случва в Бг... ако бяха руснаците, щях да съм и срещу тях).. Аз искам обективност! Аз искам България да не е васална държава на никоя велика сила... аз искам българите да са господари на държавата си и те да решават какво да се случва с нея. За жалост сега не е така! от 25 г. ни упр. продажници!

169

:-)

преди 8 години

Независимая газета - официален орган на Държавния департамент. Толкова ли нямаме един осведомен журналист, който да напише статия по въпроса, ами трябва да препечатваме творенията на незнайни автори с незнайни интереси?

168

Анонимен

преди 8 години

"Когда чувствуется, что весь мир лжет? Когда тебе в самолете объявляют, что разница во времени между Москвой и Нью-Йорком всего 8 часов". Михаил ЖванецкиКога има световна лъжа? Когато в самолета обявят, че разликата във времето между Москва и Ню Йорк е само 8 часа."Нормальный человек в нашей стране откликается на окружающее только одним он пьет. Поэтому непьющий все-таки ***." "Нас никому не сбить с ***-нам все равно, куда идти."Това е руския свят - пияници, крадци, мръсотия, диктат.

167

Анонимен

преди 8 години

До да бе - Rusnacite sa nadmenni I zombirani . Prosto reketirat celia svqt.

166

хкдгх

преди 8 години

Несторова, куха тикво , не преписвай тенденциозни статийки ами мисли с главата , не с нещо друго.

165

да бе

преди 8 години

Само глупости в този форум. Идете в Италия, Франция, Испания, дори Германия и ще се поразите колко повече са там русофилите и колкото повече се плюе Русия, толкова повече стават, така, че не плачете за руския свят. Той е необятен.

164

Анонимен

преди 8 години

До просто човек.....правилният ти ник е--просит човек......