7

Анонимен

преди 8 години

До мдаТя "обяви война на Епъл" от името на гилдията, тъй като тя е най-продаваната и с най-тежък глас сред набедените за певци и звезди.

6

Кание Уест

преди 8 години

Искам да ти кажа едно нещо Тейлър и повече няма да повтарям - Ти си един бял,ръбест,безличен,кокалест,изпит,вечно хленчещ бял ***! Бионсе заслужава първото място,а не ти,просто исках да го знаеш,ти долно бяло подобие на жена,нямаш никакви извивки,приличаш на закачалка за шапки.

5

Гошко

преди 8 години

Тая напусна Spotify, понеже не и плащали достаъчно добре, скоро възнегодува срещу Apple понеже също пускат стрийминг услуга безплатно за първите 3 месеца за всички потребители. Патентовала си някакви фрази и словосъчетания в песничките си та да не могат да ги позват други в тяхните песни, као пък искат трябва да и платят. Всъщност е някакво превзето *** и ако не са глупавите тинейджърки да и слушат шленчещите песни сигурно сега щеше да налива кафе в Старбукс.

4

Анонимен

преди 8 години

На мен ми е мнногооо противна прилича ми на травеститче,хамстер,имам и чувството,че не е наред с главата,Бионсе е класи над нея.Скоро и тоя псевдо диджей ще и набие шута.

3

lunatic

преди 8 години

До мдапърво мрънкаше за гратисния trial период при Apple, сега уж след като са се съгласили с изискванията и някак случайно е оттеглила музиката си от Spotify под предлог, че не плащат достатъчно и я е пуснала ексклузивно при Apple. Сякаш те плащат повече... Е какво е това, плитък ПР.

2

Анонимен

преди 8 години

Тая би тръгнала и с дядо си, стига да беше известен. А и като певица не е нищо особено, но не мисля, че това и пречи на таргет групата от 10 до 17 години.

1

мда

преди 8 години

Странно как точно най-богатите най много ламтят за още ( или пък не е толкова странно). Суифт едва ли не влезе във война със Ейпъл ле беше забравих вече че не и плащали за не знам си какво... Толкова меркантилен свят живеем за жалост...