55

до 75

преди 8 години

До до 71 още по интересно ,аз съм момиче и мога да ти кажа ,че тези твоите познати предпочитат дебелаци само ако имат пари ,а зад гърба им си ходят с момчета с готини тела :))

54

76

преди 8 години

Фики, ти ли си!? :D

53

Анонимен

преди 8 години

Цяла зима правих тяло а на плажа разбрах,че гаджетата се интересуват от яхти

52

до 71

преди 8 години

Точно в България много често се среща следния модел - слабо и финно момиче с дебел и едър *** 100-120 кила. Говорил съм с момичета по темата и те казват , че предпочитат такъв защото е улегнал, защото е силен и внушителен и ще ги защитава по-добре. И това много момичета го приемат за напълно нормално. Някаква примитивна и ориенталска логика.

51

Анонимен

преди 8 години

ей доста злоба се излива п оотношение на десните снимки :)съществуват дебели хора ,това че не ги дават по списанията и филмите много -не означава че ги няма .А и за успокоение на злобарчетата по долу- моделите /от ляво/ изкарват милиони или стотици хиляди с телата си ,а тези в дясно -са си направили снимки, ей така -никой не им плаща /защото са с обикновени тела/.Един познат много псуваше и мразеше даже дебели жени,но в момента е страшно дебел - никоя го не ще...карма

50

до 67

преди 8 години

До Анонименами при 100-150 килограмови мъже -жените и м са съвсен на място ,как иначе ще издържат слоновете върху себе си .А за Европа? много се увеличиха дебелаците ,не ми пука какво харесваш а как изглеждаш -ак о имаш стегнато тял о като Кристиано Роналдо ,ил и Лазар Ангелов-тохгава МОЖЕШ да избираш .Иначе си просто отпуснат *** с претенции ,които никога няма се осъществят-прасе искащо да е с лебед -не става в природата :)))

49

до 58

преди 8 години

До Анонименоще п оголата истина е друга :) 99 % от мъжете на д 18 години не са красиви и със секси стегнато тяло,нито с пари ,а обикновени ''пичове' 'зяпащи порно филми и списания и колкото и да им се иска не могат да бъдат с моделите на викторя сикрет/ил и с жени подобни на моделите/така че -спят с такива които могат да хванат ....:))обикновени като тях самите

48

Анонимен

преди 8 години

Американците са дебели защото са мързеливи.Те не готвят,а имат кухни,за които българите могат само да им завиждат.Те се хранят с готова или полуготова замразена храна и нон стоп ползват микровълновата фурна.Ако трябва да отидат ,за да посрещнат децата си от училище отиват с кола. От леглото в колата . Работят по 5 и 7 дни в седмицата .Правят се на отворени и си купуват лодки и яхти за да покажат ,че имат някъкъв друг живот от всекидневния . Истината е,че посещават редовно кръчми и ресторанти .

47

Анонимен

преди 8 години

Храната в Америка е бъкана с хормони и дори и да ядеш същото количество, което си ял в някоя нетолкова набутана с хормони храна просто пълнееш.

46

Анонимен

преди 8 години

Една млада нашенка 50 кила беше отишла в САЩ на бригада и съвсем сериозно са я питали дали и има нещо, да не е болна, че е толкова слаба. Там 50 кила девойките са на 12-13г. след това 70-80 и нагоре. Извода е следния - дерзайте към САЩ мили дебеланки , там ще ви се кефят, в Европа все още харесваме стройното тяло без излишна мас. Знам, че сладкото е вкусно, но пък е трябвало да спрете в един момент, нито е здравословно, нито естетично.

45

а относно

преди 8 години

килограмите. Не малка част от хората в България са с наднормено тегло заради стрес, некачествена храна, ядене веднъж на ден, когато имат възможност, липса на време за себе си, недостатъчна мотивация, депресивни състояния и тем подобни. Понякога просто не ти пука как изглеждаш. Разбира се за позьорите, за които телата им са оръжие за печелене на пари или контакти това е трудно разбираемо. Те не разбират и тези, които отказват да се хранят или не им пука дали са яли днес. Позьори много.

44

Анонимен

преди 8 години

Какво ми говорят?! Половината от жените на снимките са перфектни! Все са от ляво и тук таме от дясно има дето стават.

43

до 57

преди 8 години

Вергил е на 40. Сега ако му напиша, че разсъждава като недорасъл и неопитен хлапак, сигурно ще се засегне, което е типично за недорасли и неопитни хлапаци. Радва ме, това, че не само аз съм преценила, че е незрял за възрастта си. Мислех, че е на около 25.

42

Шаран -БГ

преди 8 години

Мъж или жена с излишни килограми винаги има някакви здравословни проблеми. Ако ги е нямало преди напълняването обезателно се явяват след. Товари се излишно костна система, кръвоносна система и т.н. и т.н.! Когато човек е до около 40те почти не му обръща внимание. Факт е ,че след Втората война в концлагерите никой не намира дебел концлагерист!Плодове, зеленчуци , бистра водица и умерена физическа дейност това е истината! Човечеството е "озверяло" плюска месо на поразия! После олеле......

41

илюзия

преди 8 години

Надявам се сте наясно, юе жените на снимките от ляво са доста пипнати с Фотошоп. Всеки който знае как да ползва програмата може да изглежда точно така. :D

40

вергил

преди 8 години

До 57Имам лични впечатления.Жена ми преди да се оженим тежеше 65 килограма.Благодарение на ежедневните разходки и лека промяна в диетата сега тежи 54 килограма.И то без да си е поставяла за цел драстично да отслабне,защото никога не е била дебела.А и дебелите отслабват много по-лесно просто защото имат много излишно тегло.Една 100 килограмова много по-лесно може да свали 10 килограма от една 60 килограмова.

39

До 54

преди 8 години

Само като прочетох " манИкенките" и те разбрах от къде си... В твоето село се "харчат" по-пълничките, по-плодовити са, нали? А когато споменаваш "Бухенвалд" не забравяй че България е в Европа и е в сила Европейското право, което още помни извращенията на нацитата!

38

Тлъб

преди 8 години

Тая в дясно само за пържолки

37

Анонимен

преди 8 години

Голата истина е, че като погледнете първите 2 снимки, 95 процента от белите европейци биха избрали жената в ляво. Останалото са празни приказки и няма защо да се заблуждаваме. А това, че се задоволяват с каквото имат е съвсем друг въпрос. Същото важи и за жените.Повечето хора са доста неподдържани.

36

до Вергил 52

преди 8 години

На 20 г и аз разсъждавах така. Но жена родила 1-2 деца, ходеща на работа и нямаща никакво, ама никакво време дори да се наспи, плюс генетичното предразположение да понапълнява няма почти никакви шансове. някой ден, ако имаш такава жена в обкръжението си, на която никой не помага по никакъв начин, ще разбереш за какво иде реч.