34

Анонимен

преди 8 години

Криза ли ?щом и бабите дават на измамниците хилядарки,тогава да не се оплакват в бг.че няма пари за хляб.

33

Анонимен

преди 8 години

МНОГО МАЧЛЕТА МНОГО ТЕНИС И ЧАК СЕГА НАУЧИЛ КАК НИ КРАДАТ НЕГОВИТЕ АВЕРИ И НАПЪЛНО НЕПОЗНАТАТА МУ ЦВЕТЕЛИНКА КАКТО И ПОЛОВИНАТА ДЕПУТАТИ

32

Анонимен

преди 8 години

на кого да вярваш ... ?!

31

Анонимен

преди 8 години

Тиквата която раздаде на познати всичките ВЕИ - нямал нищо общо с вдигането на тока? Даже бил и против! Лицемер, ***! Не се ли наядохте бееееее

30

Анонимен

преди 8 години

Аз пък работя в Енерго Про като електротехник НН. Заплатата ми е 680 лв, когато имам бонуси (те се дават на тримесечие) става около 720 лв. Според мен цифрите в статията са пълна измислица, ама явно в България всико върви. Неграмотността на жураналстите пък просто не ме се коментира.

29

Анонимен

преди 8 години

Разбрахме че около 140 депутати, Бориславова, Прокопиев, Златев, Вълканов и други рентиери печелят милиони на гърба на данъкоплатеца. Видяхме и заплатите в сектора и сме "очаровани" от безкруполностана на Иванов и сие. Чрез цените на тока ще се вдигне равнището на цените на всичко в България и ще хвърли гражданите в още по - голяма мизерия отчетена и от американските наблюдения в/у положението с корупцията и бедноста в страната.

28

Анонимен

преди 8 години

Работя в ТЕЦ и ви казвам, че такива заплати взимат само заместник-директорите и главните инженери. Директорите взимат няколко пъти по толкова, а всички останали масово взимат под 1000 и то бруто. Айде ръководителите на отдели и цехове взимат по около 1200-1600 чисто.

27

Анонимен

преди 8 години

Средната заплата е като свинско със зеле. За едните зелето, за други свинското.Или другояче - моя е 24, твоя е 10, значи средно ни са по 17.

26

Анонимен

преди 8 години

Нормално е заплатите в енергетиката да са високи. Все пак това е един от най-трудните и най-тежките отрасли, а също така и най-важният. Без ток нищо не става.

25

Анонимен

преди 8 години

Не е луд, който яде баницата, а който му я дава.

24

е -

преди 8 години

До Анонимен28 - Шшшшшт! Това е тайна на лелките!

23

Анонимен

преди 8 години

До анонименИменно, но точно на фотоволтаиците от по 300лв. (които странно как работят по 25ч. в денонощието) няма да спрат да купуват. Все пак собствениците на огромна част от тях са депутати или приближени на депутати!

22

До 27 От Тошко

преди 8 години

"Имайте в предвид че на държавните предприятия НЕК не им изкупуват вече тока, те са пуснати на свободния пазар, плюс това на ТЕЦ 2 цената за тока е 60 лв, на АЕЦ е 30 лв - за мгвч, а на другите е от 160 до 600лв. и точно те се изкупуват задължително, и точно те ни дуят сметките!!"Не съм запознат с тези правила и закони, можеш ли да дадеш малко по-подробна информация!

21

анонимен

преди 8 години

Хора, събудете се, цената на тока не зависи от заплатите на работниците!!!! Зависи от договорите които са сключвани за изкупуването на енергия от частните тецове и веи и фотоволтаици и т.н. Имайте в предвид че на държавните предприятия НЕК не им изкупуват вече тока, те са пуснати на свободния пазар, плюс това на ТЕЦ 2 цената за тока е 60 лв, на АЕЦ е 30 лв - за мгвч, а на другите е от 160 до 600лв. и точно те се изкупуват задължително, и точно те ни дуят сметките!!

20

Анонимен

преди 8 години

Щеше да е хубаво да е вярно това, но не е.

19

хиртаки

преди 8 години

4000лв не са кое знае какво за един специалист, които наистина разбира от професията си.

18

Анонимен

преди 8 години

Народе пак ви забалбукват. Заплатите в България са най- ниски в ЕС, но никой не предприема нищо. Така запада си осигурява квалифицирани кадри без да влага пари в обучението им. Как ревяха в глас да се вдигнат на всичко цените, както и на тока, а никой от тези мошеници там в Брюксел не се сети, че със заплата от 500 лв. си е пълна мизерия. Как може да се разрешава на частниците да експлоатират хората, това трябва да бъде наказуемо чрез закон. Частника сам е кръгла нула, трябват му работници.

17

Анонимен

преди 8 години

Депутатите пак искат да си вдигат заплатите. Тази цифра трябва да бъде заплатата на всеки един, а колкото до енергетиката там на новоназначените слагат космическите заплати и естествено, че средната заплата нараства, но разликата от един до друг служтел е в хиляди.

16

Анонимен

преди 8 години

DEPUTKITE V PARLAMENTA TRIABVA DA POLUCAVAT PO 10000 EVRO,ZA DA NE BADAT KORUMPIRANI.

15

анонимен

преди 8 години

Вие добре ли сте бе!! Не пишете такива глупости, проверете си първо фактите! Аман вече от лаици, каквото пишат и говорят каквото им наредят! И она Зеленогорски - да провери първо и тогава да говори!