15

Анонимен

преди 8 години

Да окажем подкрепа - но на съответната цена!(и *** да го махнат че само обещава, нищо не прави и трупа дългове!)

14

Трезво преценено

преди 8 години

Нашите трудови пенсионери мизерстват, след като 40 г. са работили и са си плащали осигуровките.Средностатистическите работещи български граждани рядко си позволяват да създадат повече от едно дете, защото не могат да издържат две или три.Българките масово започнаха да раждат, след 35-тата си година - поради недоимък.Изнудени сме да храним около половин милион мързеливци, които започват да раждат още на 12-14 г. и не желаят да учат и да работят.При това положение, как да приемем и бежанци?!

13

Анонимен

преди 8 години

PROKLET DA E TOZI EVROPEI SKI SAUZ ,KOITO UNISHTOGI BALGARIA.

12

националист

преди 8 години

и нии вече имаме специално отношение към ЕС скоро ще го ритнем силно по задните части

11

Дотук добре

преди 8 години

В статията изразът "специално отношение" е в смисъл, че ЕС се е съобразил, че България без друго е на топа на устата и е взел решение тук да не ни препращат и бежанци от Гърция и Италия. Дотук добре, хубаво, че ще ни изключат от това преразпределяне. Но трябва да искаме и да ни сложат редом до Гърция и Италия като страна първа на пътя на миграцията и ЕС да поеме и от нашите имигранти.

10

K

преди 8 години

ЕС винаги е имал специално отношение кьм "вас"... Винаги сте били от богоизбраните. За това и имате още 25 години скитане из пустинята. А след това ако ви има , ЕС ще реши какво да прави.

9

вера

преди 8 години

И в Германия си ги наричат бежанци. Само че когато ние правихме оградата бяхме лоши, а когато унгарците правят ограда е защото са застрашени от бежанците, които идвали от Сърбия. А ние явно сме облагодетелствани от тези, които идват от Турция. Казвам ви, колкото повече опознавам "западняците", толкова повече разбирам, че имаме голям проблем. Не за друго, а защото ако някой си мисли, че тук / на Запад/ могат да се решат някакви проблеми, жестоко се лъже.

8

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 3вие ушанките откога станахте българи?

7

ккк

преди 8 години

От новината разбирам следното:цялата работа с нелегалните е едно голямо таковане. Който иска, участва, който не - не. Има обаче участници със статут на платени жрици, които ще участват и никой няма да им прости, накрая обаче е възможно евентуално и да им платят, ако му дойде времето.

6

Анонимен

преди 8 години

САЩ си оправя икономиката чрез бомбардиране на различни държави. Налагането на американските ценности(наркомания, проституция, мошеничество, спекула, далаверизъм, въоръжено противопоставяне, монетаризъм, и т.н.) е в ход. Афганистан увеличи десетократно износът на хероин. Косово се мери с Албания по търговия с *** и дрога. Украйна вече не е държава,а опитно поле. Сирия и Ирак са подлежаща на овладяване територия от ИД чрез изселване на коренното население към бутафорния ЕС.

5

тъп народ

преди 8 години

ако не бяха.... АМЕРИКАНСКИТЕ ДЕМОКРАТИЧНИ БОМБИ .....над СИРИЯ , този проблем нямаше да го има.

4

Софиянец

преди 8 години

Като преписвате от чужди медии поне превеждайте правилно! Никъде в западна европа не ги наричат "бежанци". Наричат се "имигранти". Престанете да промивате мозъците на хората в България. Това са нелегални имигранти, които искат да влязат в Европа по икономически причини и да се възползват от социалните системи. Това е всички.

3

Анонимен

преди 8 години

Българите също имаме специално отношение към ЕС.

2

Анонимен

преди 8 години

Обяснете " специално отношение " и то частично, че не ви се разбира !

1

доц. д-р боко боков

преди 8 години

др. ренци да вземе той в асиендата си едно 1000-2000 резняка и бурки, след като изповядва таквиз ценности.