95

Ала_Бала

преди 9 години

Ако Гърция се отърве от МВФ, това ще е значителен успех за нея. няма да изпита унижението една Мак Гърк идваща по кецове от Америка да прави бюджета на страната.

94

Анонимен

преди 9 години

Гърците си отстояват интереса. не са като нашите дупедавци и веднага йес..

93

Анонимен

преди 9 години

По непотвърдени данни от гръцкото министерство на европейската интеграция, Ципрас така се е стреснал от позицията на България, че си е поръчал едно узо с калмари на плажа в гръцката столица.

92

Някой

преди 9 години

В гърция работи единствено часовника на центара :D

91

Kochubay

преди 9 години

Никога не съм предполагал, че е възможно да изпитам такъв огромен срам, че съм българин! То евала ви на коментарите "андрешковци"! Вие какво имате в кратуните си...? Ами да вземат гърците да дадат кредит на Германия и Франция за да поживеят "по гръцки" ... Срам, срам, срам... и най-вече, че такива ***, като пишещите тук подкрепят това! Срам, срам, срам ...

90

васо

преди 9 години

Нашият премиер смята ,че световната сила България вече" управлява"Европа и "настоява"Ципрас да се съгласи...С какво?Ние завиждаме на гърците за техното упавление,за патриотизма и твърдостта им и за смелостта да си защитават интересите..Кой наш управник посмя дори да измяучи пред ЕС?

89

Диспутатор

преди 9 години

България с най-"тъпата" позиция към Гърция на срещата на ЕС. Така трябва да е заглавието!!!!!!!!!Гърците си имат президент който защитава интересите на народа си. Дали гърците са прави е друг въпрос!

88

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 89В Германия и Франция какви управляват и какви са техните държавни дългове?

87

Йоргос

преди 9 години

Много се радвам да науча, че приятелския Български народ, вече просперирапод разумната финансова политика на г. Борисов.

86

Анонимен

преди 9 години

Ние сме си все най-твърди. Със СССР бяхме най-твърдите му поддръжници, сега в ЕС също. Само дето винаги сме най-зле.

85

Анонимен

преди 9 години

https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/10629868_888952724510409_5964228872361855789_n.jpg?oh=ecea9f300fed9fca7b8fe6b48a5e7141&oe=5622760D На вашето внимание една табличка с длъжниците в Европа за по-голяма яснота!!!

84

Анонимен

преди 9 години

- Ка пили, пеЯли,ка плащали ревали.-Имаше такъв лаф едно време -на пишман тарикатите.

83

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен89Спекулираш,колкото са натрупали левите ,толкова са натрупали и десните,а най-много са налапали немците,чрез отпускане на стокови кредити,никому ненужни танкове,локомотиви и др.такива,раздвижващи немската икономика,но задължаващи Гърция.Разбира се имало е яко ресто под масата,а развращаването на народа е било много лесно,защото с хубавото лесно се свиква,но печатницата за евро е в Германия,а на гърците им предстои плащане на целия банкет

82

Анонимен

преди 9 години

Страх ги е наще мишоци жалки,че и тук може да стане така и тогава рухва системата! Парите са за контрол,банкерите се дървят,ама знаят,че спрат ли се плащанията системата им ще рухне и хората ще са независими.Наще както винаги дежурно наведени на Запада,който скоро ще си вдигне гащите и ще ни благодарят за безплатната любов!

81

pp

преди 9 години

ББ знае само една единствена дума на английски - Yes!Ципрас зная някоя и друга думичка в повече и затова се защищава.Много ми е интересно, защо баба Меркел подскача като ужилена, когато Ципрас поиска да разнищят пътя на парите, дали всички са останали в Гърция, или част / и то не малка /, са се върнали обратно чрез т.нар. корупционни практики.На Ципрас трябва да му се натрие носа, че такива въпроси не се задават.И не на последно място - да се разклати политическата обстановка в Гърция

80

Боби

преди 9 години

До АнонименПрав сте,защото само държавите с доказани имперски способности през миналите векове и водещи икономики в настоящето им се позволява да живеят по какъвто си начин желаят и от това разбира се е доволен и обикновения им народ.......а недоказаните исторически народи трябва просто да се молят за милостинята им каквато и да е.......благодаря за вниманието!!

79

Анонимен

преди 9 години

Предполагам на всички е известно,че в Гърция дълги години управлявяха социалисти.Те (социалистите)са причината дългът на Гърция да е такъв.Нали си спомняте Папандреу как се целуваше с нашите родни комунисти и ежегодните визити на бай Тодор в гръцко.

78

Анев

преди 9 години

БОЙЧЕТО ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ СЕГА ПОЧВА ГЪРЦИЯ БРЕ БРЕ КОЛКО НИ Е УМНИЧЪК

77

Анонимен

преди 9 години

След,като баба Меркел,пусна немските си овчарки да завърнат гръцкото стадо,реши да пусне и каракачанеца Бочо,много *** е,ама да джафка там...

76

не

преди 9 години

До ДУДИЦипрас е срещу световния империализъм - не е вярно не може да се очаква подобно нещо от пудел на Сорос