53

do гурбетчия

преди 8 години

Никой не им е длъжен на цганите- да ги интегриара, да има дава работа. освен разруха и смрад друго не са донесли...интегрирай си ти , плащай на цгани от твоята заплата, помагай колкото щеш, но аз не искам и един лев да им давам. На мордор не давам нищо

52

Анонимен

преди 8 години

"И това е логично - намирането на работа, и то от роми в села, обезлюдени заради липса на поминък, е невъзможно."Направо не съм и чувал дори ром да си търси работа. Но дори и да има такъв е единствено изключение, което потвърждава правилото, че не е така..

51

Анонимен

преди 8 години

"намирането на работа" ама друг път. Просто в празно село няма какво да крадат.

50

Вг

преди 8 години

Русия трябва да ни управлява ЕУ и САЩ ни затриват по точно ЮДЕИТЕ

49

Анонимен

преди 8 години

Гнус ме е да ги гледам на снимка камо ли на живо

48

с

преди 8 години

Абе, модераторчетата, за какво изобщо давате опция за коментиране под статиите в тая жълта "медия", като цензурирате 75% от написаното? Вие ромолюбители ли сте, или всичкото *** тука е от БХК?!

47

ььь

преди 8 години

До 64Не се притеснявай за пресиите им.Те си вземат социалните и ивалидните пенсии.

46

бай мицан

преди 8 години

напишете в гугал доклад на ЦРУ България 2050 год и четете има голяма доза истина там

45

чоки

преди 8 години

да се отворят в изостаналите села стопанствада гледат билки животни и да засаждат горатадруг изход няма

44

§22

преди 8 години

Най-големите пълководци във военното дело са превземали непревзимаеми градове с обсада! Скоро София и другите големи трябва да се превърнат в градове от затворен тип с пропусквателен режим. Това е последицата от изливането на инвестиции само на определени места! Борисов да стяга Генералската униформа и да застава начело срещу ордите!

43

Анонимен

преди 8 години

Триете коментари, а? А думичката с "ц" присъства в текста? Почна леко да ми писва от двойният стандарт.

42

Мартин

преди 8 години

СТИГА С ТАЗИ ЦЕНЗУРА БЕ!!!!!! От 85 коментара написани има останали 50!!!!! АЛОУ прибери си гумичката, че да не дойде някой да те прибере тебе!

41

Драго

преди 8 години

Кога най после тия инжинери ще направят кораб от хартия, да натоварят това племе и в морето или океана при акулите да си поговорят с тях.

40

художника

преди 8 години

Рокфелер бил на посещение в България и едно ромче дето лъскало обувки го попитало:-Г-н Рокфелер, какво е това капитализъм?-Виж сега моето момче, когато твоята лимузина застане до моята- това е капитализъм.-А какво е комунизъм тогава?-Ами представи си, че до твоето куфарче застане моето- те това е комунизъм-А какво е демокрация?-Това значи, аз да съм на твоето място, а ти на моето и от време на време да се сменяме :):):)

39

ддд

преди 8 години

До ***.Не трий.Просто си говорим за биология.

38

Анонимен

преди 8 години

Пееш ли ми пенкеле кои ли ми те слуша !

37

Анонимен

преди 8 години

Това са обръчите на Доган.

36

Анонимен

преди 8 години

Не мога да си го представя да ходиш на работа и през това време някои да ти изнесе покъщнината и да се нанесе у вас и държавата да не може нищо да направи

35

биолог

преди 8 години

В природата това явление се нарича симбиоза среща се често в морето където по малки видове се прикрепят към по големи и ги използват докато умрът

34

доц. д-р боко боков

преди 8 години

и по този, и по другите въпроси, крадливите, нагли, самозабравили се и извън закона властимащи, като тези характеристики пасват и на ***, си правят секуру, юзърите си чатят по клавишите, и така до другия спектакъл, извинете, вот.