50

Емо БГ

преди 8 години

Преди 26 години казах,че ще дойдат танкове ,но не тези дато искаха да ги викат от Горна баня срещу нас на площада,а едни други ,ето дойдоха дори със закъснение!Това е срещу самозабарвилите се "червени кхмери",които от двайсе и кусур години подлагат народа на мирен методичен геноцид под крилото и одобрението на братски народи,цицащи последните 70-80 години държавата ни,като своя!Безплатен обяд ,НЯМА,както и безплатна свобода!

49

Анонимен

преди 8 години

Do septemvri mnogo voda che izteche. A be ucheniata mnogo podhodacho se provehdat malko predi izborite..idvat za da osidurat Gerb ili da gi pazat ot narodnata lubov

48

Историк

преди 8 години

До Анонимен 29През ПСВ, за съжаление, двама немци - император Николай II и цар Фердинанд успяват да докарат нещата до сблъсък между двете братски страни. Глупаво е да се нарече рехавия обстрел на Варна от руски крайцер "бомбардировка". Ген. Колев победи най-добрата конница в света - казаците! Както ген. Вазов изби няколко хиляди англичани, а при Червената стена бдинци разгромиха французите. Защо Червената армия влезе в България и бързо се отправи на юг?За да не влезат турските войски на Иньоню!

47

Селяк

преди 8 години

Въпрос на време е некой подпийнал селски чичка да понатупа неколко американски войници в хоремага поради невежество. Също както стана с френските барети. Откъде да знае човека че това са най-страшните войници на света.

46

Евгени Миндж фон Бул

преди 8 години

Минусите за коментарите на Ukraine inform buro са повече от в щатската армия. Много е кух тоз ***.

45

до UKRAIN-CIA-BURO

преди 8 години

Много сте заблуден. Благодарение на ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР и най-вече на СССР България я има още. Турция щеше отдавна да ни завладее.САЩ са създали над 200 кнфликта в света след ВСВ.

44

до Стара Базука

преди 8 години

Аз пък идвам с ГРАД-а от Средец !

43

Стара Базука

преди 8 години

С моята стара но още годна базука ще им разкажа на бързо играта на американските танкове.Чакам ги на Петолъчката.

42

UKRAIN-INFORM-BURO

преди 8 години

До Edin---------------Не бой се няма да ти запалят континента ! Дошли са да гасят-както изгасиха Първата световна,Втората световна и Комунизма изгасиха ! Без пожарникари не може ! God bless Amerika !!!

41

Edin

преди 8 години

Kakvo tursyat yankite na hilyadi kilometri izvun granicite si?! Shte ni zapalyat kontinenta! Vun goveda ot Evropa!

40

UKRAIN-INFORM-BURO

преди 8 години

Sofia e била пълна с германски войници-особено противовъздушни и авиация.Много германски герои са загинали в защита на България.

39

UKRAIN-INFORM-BURO

преди 8 години

Сталин не само че не спира бомбардировките,ами и настоява София да бъде бомбардирана и праща руски самолети да бомбардират София също.Руски самолети подарени им от американците--Боинг 25.Доста руски летци са пропели пред Гешев.Общо загиналите са 976 души.Учете остория перхидролки !!!

38

тъп народ

преди 8 години

До UKRAIN-INFORM-BURO парадокс на историята ... СТАЛИН спира бомбандировките над София , с искане до съюзниците по молба на Георги Димитров. В СОФИЯ НЕ Е ИМАЛО ВОЙСКИ И ТЕХНИКА НА ХИТЛЕР... 4800 НЕВИННИ БЪЛГАРИ СА ЗАГИНАЛИ ОТ БОМБИТЕ НА САЩ.

37

UKRAIN-INFORM-BURO

преди 8 години

САЩ са бомбардирали България през войната с цел --спиране на кланетата извършвани от БГ войските в Сърбия и Гърция--над 40000 изклани.Учете история,перхидролки !!!

36

тъп народ

преди 8 години

До UKRAIN-INFORM-BURO вземи и прочети за летеца герой КАПИТАН ДИМИТЪР СПИСАРЕВСКИ...... какво е говорил сваленият американски пилот над СОФИЯ.?????

35

UKRAIN-INFORM-BURO

преди 8 години

Благодарение на Американската намеса по целия свят с цел --потушаване на локални конфликти,вече 70 години по света няма голяма война !!! ----Нека да изкажема благодарност на САЩ за опазването на мира в света вече 70 години,което е и световен рекорд.И в същото време да отдадем заслужена почит на Щатските герои дали живота си за да ни има днес нас,включително и перхидролите които плюят срещу Щатите докато те им пазят живота от рашизъм,комунизъм и фашизъм !!!Слава на САЩ !!!

34

тъп народ

преди 8 години

До UKRAIN-INFORM-BURO САЩ са бомбандирали БЪЛГАРИЯ през 1943/ 44 г и през 1999г колко ; ДЕМОКРАТИЧНИ РАКЕТИ ; паднаха в България ??????????

33

UKRAIN-INFORM-BURO

преди 8 години

До *** народ-------------Belgrad беше бомбардиран заради геноцид срещу шиптерите.в Горна баня падна ракета по грешка.Всичко беше както трябва.

32

тъп народ

преди 8 години

До UKRAIN-INFORM-BUROдА си спомним ... САЩ бомбандираха БЕЛГРАД..... а ракетите падаха в ГОРНА БАНЯ......през 1999 г.

31

ЛУД

преди 8 години

До UKRAIN-INFORM-BUROТИ СИ УНИКАЛЕН *** !