12

Анонимен

преди 8 години

Гърция ще направи реформи само и единствено ако не и дадат кредити, кредитите са като узото докато ги има, хей живот здравей, здравей.Няма ли ги лошо.Друг е въпроса, как да се издои повече Европейският съюз уж заради Гърция , а всъщност заради лихварите.Гръцката далавера ще се плаща от всички европейски граждани включително и българските.

11

Анонимен

преди 8 години

КАКВИ БОРДОЛОГИЕС ПИШИТЕ , *** , АМИ НАЛИ ТРАБВА ДА МИНЕ ПРЕЗ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ДА СЕ ГЛАСУВА

10

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 8...предлагаш да се върнем в средновековието...на мен хич не ми се иска разни необразовани и мързеливи хора да ми ЗАПОВЯДАТ как да живея.И си помисли хубаво,дали някога щеше да видиш интернет ако чакахме руснаците да го измислят?

9

Анонимен

преди 8 години

Който е отпуснал такива големи заеми на Гърция сега да си му мисли!!!Иначе целия жизнен стандарт на Гърция е на базата на взетите заеми основно!!!

8

Анонимен

преди 8 години

На Гърците изобщо не им пука дали ще фалират тъй като баламите са им дали заеми на доверие :DЗаеми не се дават на доверие!!!!!Дори една община като не си плаща почват да я описват!!!А правителството като вземе заем и не си плаща не го описват голям смях :D

7

Берлин (съкрушен)

преди 8 години

Нееееее... :(((

6

Анонимен

преди 8 години

ГЪРЦИТЕ ПАК ЩЕ ГИ ИЗЛЪЖАТ!!!ТЕ СЕГА ЩЕ СЕ СЪГЛАСЯТ УЖ НА РЕФОРМИ КОИТО НЯМА ДА НАПРАВЯТ НО ЩЕ ПРИБЕРАТ ПАРАТА НА ЕС И МВФ :DБУДАЛИЙЙ НА ГРЪК ДА ВЯРВАШ :D

5

Анонимен

преди 8 години

аз пък на този с брадата въобще не му вярвам,още от времето,когато се опитваше да ни обеснява,че Станишев е единствения ни избор...иначе,проблема с Гърция не е толкова лесен и въобще не е такъв,какъвто ни го представят.1МВФ са им сложили някакви безумни лихви,колкото да връщат,все ще има да дават 2/ стратегията да се намаляват заплати е икономически идиотизъм-по-малко заплати-по-малко потребление-по-ниски обороти-по малко пари от данъци-от къде да дойдат за да ги върнат?!?

4

Анонимен

преди 8 години

От утре всичко ще се промени така, че да си остане същото.

3

name

преди 8 години

ако се зачетете в немските новини, ще видите, че всъщност ситуацията е точно обратната

2

?!?

преди 8 години

Гърците ще поизхарчат още някои милиард на европата преди да им бие шута. Тия кредитори да са видели някога византиец пари да връща?

1

второ подзаглавие

преди 8 години

Краят на цирка се вижда ...