21

циника

преди 8 години

***, лигав, мелъди рок...Гънс....хахахахаПънк - това е истината. Джело Биафра би изял дроба на този , кой беше... Слаш. С този прякор може да се дореди до Кондьо, Стораро и разни други:)

20

Горан

преди 8 години

Да, GNR бяха добра група, но задникът Аксел ги разби, а Слаш без GNR е слаба работа, не мога да се сетя за нещо значимо негово, след GNR... Пък, и като цяло не е някой много гениален китарист...

19

Аз

преди 8 години

Разградски, може би G&R стана G&R благодарение на Слаш. Не мога да сетя да са направили нещо стойностно без него. И без Дъф, разбира се.

18

аа

преди 8 години

До КОСТАС ЛИНКЕСтоичков, ти си?съмтаймс люн, съмтаймс винвъртолейшъна как е?

17

КОСТАС ЛИНКЕ

преди 8 години

НАЙ-ГОЛЕМИЯ ХИТ НА ГЪНЗ Е -- Ю КОЛД БЕ МАИН...Т 2 , 1991 Г. !ГОЛЯМ БАСС И САУНД КИТАРААА..ЦЯЛАТА ПЕСЕН Е ЯКА !

16

razgradski pop

преди 8 години

Slash стана Slash благодарение на G&R...G&R свърши, и Slash свърши...

15

мнение

преди 8 години

Рокът отвори вратите на морално стегнатият запад за всякакви окултно комунистически простотии .И макар Гънс,Мейдън и други банди пред 80 те да опитаха да сложат в ред нещата - не се получи .И все пак мерси за великите времена!

14

Анонимен

преди 8 години

Като цяло трудно се прави д днешно време рок парче да е известно. Но е възможно. Такава група са Imagine Dragans.

13

атанас

преди 8 години

До АнонименАми нали се сещаш, че припева не е писан от Слаш? Слаш е написал интрото+основния риф+солото. Останалите от групата са написали останалото от песента. При положение, че има хиляди артисти по цял свят няма песен, която да е "уникална". Всеки артист взаимства от тук-оттам, добавя нещо от себе си и прави свое парче. След като не са осъдени за плагиатство, значи няма достатъчно сходство да се заведе дело.

12

Анонимен

преди 8 години

До атанасА припева на песента също ли е от тази циркова мелодия, че и тя съвпада с другата песен?

11

SILENCE

преди 8 години

11,имам даже плочи. Доста е странно - като в друг някакъв живот. Не му се сърдете на човека,защото онези,които са записвали плочи,не са достигани. Както е станало и с класическата музика.

10

атанас

преди 8 години

До АнонименИнтрото на песента sweet child o'mine е взаимствана от популярна циркова мелодия, която е една от тези мелодии, които де факто автор нямат или поне не е известен. Така че оригинал в случая няма и Slash не е нарушил никакви авторски права. Най-вероятно той самия дори не е чувал за групичката, която ти визираш.

9

Анонимен

преди 8 години

Не, че не съм съгласен и с по-долните коментари, но иначе си е прав човека!Схемата си е една и съща от 80-те години на миналия век, облекла, сценично поведение.Може би 80-те и/или началото на 90-те са най-силни за този вид музика, някои ще ме поправят за 70-те, но вероятно тогава е било времето когато са били млади.Повечето стари рокаджии слушат старите любими класики и това е. Ако не бяха излезли цифровите носители, досега да са си скъсали лентите в касетофоните.

8

Анонимен

преди 8 години

Последната му добра песен на тоя е някъде от '91 година. Нещо като Металика.

7

Анонимен

преди 8 години

Този понеже е много "интересен" китарист...

6

Анонимен

преди 8 години

pantera mu e maikata !

5

vesko02

преди 8 години

Та значи ,харесва Днес.бг?

4

Анонимен

преди 8 години

Прехвален китарист с откраднати от други песнички (като например главната мелодия на Sweet Child o' Mine) - чисто плагиатсво от една неизвестна австралийска група (Australian Crawl) от началото на 80-те. Слушайте песента им от '81 "Unpublished Critics" и после песента на Гънз.

3

бай иван

преди 8 години

ко? не! винаги съм мислил, че се казва Splash !!!

2

Анонимен

преди 8 години

Рокът се превръща във вид скука!... каза най-скучния китарист от всички