94

Анонимен

преди 8 години

113 е не за червена ще мечтае момчето има ли такива дето за червене да са се размечтали

93

Анонимен

преди 8 години

До млад хазаринПък ти си поредния ненормалник,мечтаещ за зелена карта

92

Анонимен

преди 8 години

111 Kupuwam от тази зелена тоалетна хартия по левче , имаш ли , колко имаш

91

Анонимен

преди 8 години

ДО 104ТЕ И САМИ ЩЕ СЕ ОТНЕСАТ СКОРО

90

Крим

преди 8 години

До Бранник 90 Искаш много, но не можеш да направиш нищо. . Спокоен, приятел! Това е много добре известна позиция на импотентните мъжи, нали? Ама- хайде, опитай някъде другаде. Например, Гейропа ви чака много, украинците! Всичко е окаже лесно, не се страхувайте, братя! Напръд!

89

Анонимен

преди 8 години

НАТО-играете си с оганя РУСИЯ ще в и отнесе.

88

Патриот

преди 8 години

Натовец да ми говори за истината ....олеле Боже ,това са пълни психопати един контролен във всеки натовски череп само!Истината е че ,точно вие подпалихте този конфликт и сега преписвате вината на Русия,ако си мислите ,че с вашите лъжи ще заблудите някой нормален човек!

87

млад хазарин

преди 8 години

Жалко за Украйна. Поредната държава, съсипана от руската агресия.Поредният съсед на "добронамерениете" руснаци, които "не искат" война.Поне Балтийските републики се спасиха овреме...

86

Анонимен

преди 8 години

До млад хазарин. 96 "Слава на Украйна, слава на НАТО" О, моля ви , може ли да ви обесни ми, и може ли да ви разкаже ми защо искате тази слава? Няма никакъва слава за *** и убийците на мирните хора! Проклети си завинаги! ЗАВИНАГИ - от българската вещица от украинския произход.

85

Анонимен

преди 8 години

До Генчо. 83. "Або какво стана с пенсиите в Крим?"Пенсии и заплати в рубли за кримските хора се удвои през 2015 г, това е вярно. Обаче- се пак не забравяйте , че през 2015 г цената на рублата е намалял със санкциите от САЩ и ЕС, и намаляване на цените на петрола .

84

бг

преди 8 години

До Генчо-а *** Порош,който беше казал че ако стане лидер на фашистко-еврейската хунта ще си продаде бизнеса?

83

млад хазарин

преди 8 години

Слава на Украйна,слава на НАТО!

82

До 91

преди 8 години

Ако започнат да ги избиват с Градове ,да им забраняват да говорят на китайски ,да им спрат газа ,заплатитет и пенсиите ,мисля ,че Китай ще се намесят и ще имат право.Сега нямат причини .Иначе примерът ти е *** като теб самия,защото щом в Чикаго сега има около 200 000 българи да вземем да го обявим за български бе .Ккаво ни пречи

81

Аз

преди 8 години

Какви то глупусти да бълва руската рпопаганда сухите факти са следните : Голямата държава Х напада малката държава У и завладява (анексира) част от земите и. Всичко друго са глупости.

80

бг

преди 8 години

....в същото време сатанистите упражняват натиск над Виетнам да не дава морската си база на Русия.

79

до 87

преди 8 години

Ми по твоята логика като в сибир има няколко милиона китайци, Китай по примера на путин трябва да анексира сибир ?

78

Бранник

преди 8 години

русията ми е през оная работа ахахахахахаххаха ще ги освободиме от мъките на земното съществуване скоро! Като чуе за УкраIнi путята- пуйло редкото го хваща)))))))Слава УкраIнi, God bless America our brothers in 3WWar, Слава Европе!

77

До 83 Генчо

преди 8 години

Ами пенсиите и заплатите в Крим са в пъти по-големи в момнта от тези в Украйна.Направи си справка преди да питаш глупости.Имаш компютър

76

Di

преди 8 години

До АнонименBurzo q iztriha!

75

До 76

преди 8 години

Защото в Украйна има над 20 милиона руснаци бе тутманик .За това Путин се занимава с Украйна.И защото над 3 милиона украинци в момента работят в Русия.И защото бежанците вече са над 2 милиона избягали от Украйна в Русия.Да ти изброявам ли още или това ти стига