37

kosio

преди 8 години

До До 38otidi na razdel tehnologii varni 6 meseca nazad vig pishe li nesto za rusia ...nisto.... pishesh gluposti.izviniavai

36

Анонимен

преди 8 години

Беларус няма море,но изнася в Русия беларуски сьомга,миди,скариди. Българският домат стана сръбски.Богатите руснаци продължават да купуват деликатеси като норвежка пушена сьомга,испанска шунка,френски сирена и италиански деликатеси.Пилешко от Казахстан,риба от Фарьорските острови.От ембаргото на Русия печелят Турция,Сърбия,Беларус,Севернокипърската турска република.. Губят руснаците.Местните производители не могат да произвеждат подобни продукти на конкурентни цени и със същото качество.

35

БАЙ........

преди 8 години

другаря Путин както и бащицата Сталин не знаят, що е криза !За тях има всичко ,и птиче мляко ,и прясно и кисело .А бедният мужик някой пита ли го някой как живее!

34

ХА-ХА

преди 8 години

руски другари с пропаганда далеч няма да стиснете

33

Анонимен

преди 8 години

внасят се но са скъпи

32

Анонимен

преди 8 години

*** Димитрова, директор на Дирекция Политика на пазара на труда и трудова мобилност в Министерство на труда и социалната политика отчете, че в края на май 331 хиляди са безработните.

31

Анонимен

преди 8 години

До vesko02Откъде знаеш?

30

Румбо

преди 8 години

От изброените неща не видях нито едно жизнено необходимо!Хеле пък цветята!Сериозна загуба за Холандия!Но общо взето тези ограничения не са голям проблем и за двете страни.По-интересно ще стане ако се забрани вноса на леки автомобили от ЕС,тогава ревът ще е голям!Особено в Германия!Десетки хиляди безработни не звучи добре. Между другото се оказва,че стокооборотът между Русия и САЩ се е увеличил!Дали пък американците просто не подхлъзват ЕС?

29

До 38

преди 8 години

Първо - каруцара си ти! Второ, у нас беше пълно с руски стоки, Русия произвеждаше ВСИЧКО. А имах инструменти, истински, метални от хром-молибденови стомани още преди 40 години, и автоматични инструменти и кухненски комбайни и електрическа шевна машина и какво ли още не.А хладилниците ЗИЛ, направени от стомана дето е за бронята на танк ОЩЕ РАБОТЯТ, нещат да се трошат.А сега........ВСИЧКО Е КИТАЙСКО, Я ПЛАСТМАСА Я НЕЩО ДРУГО и за два дена! РУСИЯ ПРОИЗВЕЖДА НАЙ-НОВО ОРЪЖИЕ, В ТОВА ИМА АКЪЛ БАТЕ!!!!

28

vesko02

преди 8 години

Водката върви и без мезе.

27

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен35"А как е Обонговския материал :)Аман от ***"Какво общо има неговия? Аз не пиша оди за САЩ, за разлика от теб, руски *** ! Аз съм българин. *** като теб нямат място в България. И си изтрий устата, още има бяло. Утре гълтай пак, ***.

26

Анонимен

преди 8 години

До Анонименмалоумен каруцар ти каква руска стока си ползвал за последно бе ? всички са доволни от санкциите нали ?ами хайде тогава да ги разширим , пълно ембарго за стоки и хора от и към бушменистан !!!

25

До 20

преди 8 години

Я по-добре чети вестниците в еуропката! Къде ги видя тези 2,5 милиарда? Австрийски, френски, нидерландски вестници пишат, че поразиите от санкциите им са около 100 милиарда!!! И че се очакват около 2 милиона нови безработни! Но....с техните камъни по тяхната глава. Руските производители само това и пишат, писма до Путин да спре и разни други неща, и вино и шоколад и още много. Всички разбират че това е много добре, и по-здравословно и не харчат валута (отток на капитала).Браво на Путин!

24

Анонимен

преди 8 години

значи руснаците ще ядят свястна храна! Това е добре за здравето.

23

внк

преди 8 години

те руснаците са свикнали да гладуват за да живее в охолство техния елит, доказано е през вековете, пък и кой ли ги пита

22

Анонимен

преди 8 години

Руският мазохизъм кърти !

21

до редактора

преди 8 години

събитията в Украйна и присъединяването на Крим към Руската федерация.Изразявайте се точно, Крим е анексиран не се е присъединил към РФ

20

Анонимен

преди 8 години

В същото това време в ДНР и ЛНР пристигна 31-ят бял, хуманитарен, руски конвой, съставен от стотици бели Камази, натоварени преди всичко с произведени в Русия храни за бедстващото население на Украйна.Никаква пропаганда не може да победи добрата воля и помощта на Русия. Хората не са слепи.

19

СПС

преди 8 години

С владимир ЗАПОЧНА комунистическа русия И СЪС владимир ЩЕ СВЪРШИ комунистическа русия

18

Анонимен

преди 8 години

Браво на Путин!!!