195

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 250 Летците ни не се ограничават от близо 5 г вече. Лети се съвсем достатъчно.

194

Анонимен

преди 8 години

Е, поне нашите летци ще направят още някои летателен час без да се налага да се ограничават.Добре че пак са руснаците /този път като причина/, че ако чакаме на американците...не знам.И за какво са ни тези танкове?! Ще ги базират по цианските махали ли? За да защитават правата на човека?! А нашите права на българи кой ще защити???

193

анонимен

преди 8 години

уж НАТО ще ни пази,а вкарват само американски войски,Защо не идват германци, французи,италианци и тн натовци

192

Анонимен

преди 8 години

руснаците знаят по добре от нас какво има на наша територия хайде стига пропаганда.

191

Анонимен

преди 8 години

Путистан!

190

Анонимен

преди 8 години

Хороша страна Болгария, но Россия лучьше всех! И внимавайте като скачате с парашутите, че лош американски негр да не ви изненада отзад. И турци има тук, и те са с лоши помисли. И не корете тия дето ви дават вино и китка здравец - вместо водка и огурец, как положено. Бессграмотные повидому. Абе най-добре идете при гърците, сърбите, по ви тачат.

189

Анонимен

преди 8 години

242-ри, ние сме от тези, дето не обичат такива като теб. Що се касае до руснаците - които ти не познаваш, те съветвам да научиш малко руски, да попрочетеш малко от това дето са написали интелигентните им хора. Но внимавай да не прекалиш с интелектуалните усилия - ще си лепнеш някой енцефалит. Затова започни с нещо по-леко. Примерно екранизацията на "Мастер и Маргарита", по Булгаков.

188

Анонимен

преди 8 години

220-ти, доколкото знам, навремето ние обявяваме война на САЩ и Англия. Проблемът бе, че те бомбандираха рафинериите в Румъния (минавайки над България). Тези рафинерии осигуряваха нефт на Хитлер. От своя страна, Хитлер бе съюзник с руснаците, заедно против "прогнилия Запад". Както се полага между бандити - сбиха се през 41-ва. Жалко, че не се избиха. Но всяко зло за добро - имаме си бензиностанция.

187

до 241

преди 8 години

Вие от кои сте?. От ид....те или от седерадтите?. Между другото те са едно и също.

186

Анонимен

преди 8 години

НАТО и Европа са цивилизационен избор. Алтернативата е Русия, т.е. Евразия. Всеки има право на мнение. Бил съм и на двете места. Навсякъде на Запад ми харесва, най-вече отношенията между хората. В Москва нямам намерение да стъпя отново. Пожелавам го на русофилите, добър шанс за тяхното лечение. Ако им хареса, защо не и да си останат там? Но това е моя гледна тчк.

185

тцЪ

преди 8 години

"Руски самолети често облитат границата ни"... *** па за сметка на това хамериканците си разположиха танкове на територията на страната ни без да питат официално! Или поне от думите на нашето "Президент" излиза така.

184

copypaste

преди 8 години

Другарете от днес дават думата само на УС троловете. Иначе трият на поразия всеки друг. Ама накрая другаре ще си четете сами пропагандата и ще си коментирате сами...

183

До 220

преди 8 години

А кои сте тези вие, дето за вас е чест и т.н. ...Да не сте хнората от някое финансирано от САЩ НПО, които тролите по цял ден из Инернет?Или сет тези, които по душа сте национални предатели и затова присложвате на всеки, който работи против България?Всъщност май сте целувачи на американски ... (вие си знаете какво).Поне така личи от патоса с който сеете в този форум глупостите си.Това че изпълнителят на всякакви долни дейности се гордее с това, не ги прави различни от долни дейности.

182

шоп

преди 8 години

Пъпчиви още момченца и закоравяли мошеници ни обясняват ще пазят България като я подлагат на обезлюдяване, окупация и я превръщат в плацдарм.

181

Щирлиц

преди 8 години

От устата на един костовист-антибългарист,да се чуят думи за "войнстваща некомпетентност",това си е цинизъм.

180

Анонимен

преди 8 години

"Руски самолети често облитат границата ни"Облитат я ама нашите политици още смятат че България е колония на Русия и не реагират по никакъв начин за "да не ядосат Путин", както обича да се изразява нашият умен министър-председател.

179

Анонимен

преди 8 години

До за 224...А ти запита ли се защо Фашингтон и "Нато" водят война срещу Русия? Или за теб е важно какви лъжи ще ти подшушнат от имперската канцелария в Кремъл и ти без да мислиш да почнеш да ги повтаряш като папагал. Кой заплаши, че ще превърне САЩ в ядрена пепел, кой заплаши че ще бомбардира Берлин, кой заплаши че ще подпали Париж, кой заплаши че ще превземе Вилнюс и Варшава, кой постоянно прави провокации по границите на ЕС ? Кой? Ако си отговориш на тези въпроси ще проумееш и кой е ***.

178

Анонимен

преди 8 години

на русия и правели номера и какво от това да не би да ни дреме ако щът и да измрът се тази

177

за 224...

преди 8 години

...ами вие комунистите от КГБ/ДС....сте си *** ,бе....Всички по света го знаят !НИКОЙ -НИЩО НЕ ВИ ПРАВИ...ВИЕ СТЕ СИ ТАКИВА!/ изобщо не е тайна /

176

правят ни на идиоти

преди 8 години

Правят ни на ***! По заповед от Фашингтон, т.н. "ЕС" и т.н. "Нато" водят война срещу Русия! И искат да ни внушат, че с помощта на тази война, "ЕС" и "Нато" ще подобрят отношенията си с Российската Федерация!