14

Консулт Сервиз

преди 8 години

Фирма Консулт Сервиз предлага промоционални ЦЕНИ на всички търговци, които ще бъдат задължени да отчитат продажбите си с фискално устройство. За повече информация моля посетете kasovaparat.info или позвънете на 02 944 21 59 или 0889 901 901

13

Анонимен

преди 8 години

А на буя по средата на шортетата надпис - върви само с касова бележка :)

12

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 14Недопустимо е спасителите да се правят на пазванти. В тези случаи концесионерът да бъде глобяван солено (поне 5 цифрена сума). За второ такова провинение - прекратяване на концесията. Същото да се отнася и при нарушения на свободните за плажуване зони и почистването на плажа!

11

до 6

преди 8 години

Ами то в статията си е казано - н някои плажове спасителите по съвместителство събират такси за чадъри и шезлонги.

10

Анонимен

преди 8 години

хехе решил да икономисва и спасителите да събират таксите, аналогично да питам - тъкмо събира кинти и някой се дави, как ще влезе с колана с парите или ще претича първо да ги скрие да не му ги откраднат и после ще влезе в морето?

9

цирк

преди 8 години

На времето при правителството на Иван Костов имаше един министър на финансите Муравей Радев който за да продаде вкараните от сина му касови апарати, беше направил и бабичките които продават на пазара тиквички да имат касови апарати. Като продадоха апаратите и чудото беше до там.

8

-10

преди 8 години

И защо не направите /министерски съвет/ както е навсякъде-да няма пари в брой, а да се плаща само с карта или по банков път-----Добро предложение, но да те поправя, никъде го няма това за сега, скоро ше бъде само в Швеция.

7

-10

преди 8 години

До сега не съм чул държавния апарат да помогне на някого.----------Ти специално колко училища си построил, колко болници, колко километра пътища си направил, колко пречиствателни станции, колко пенсии си раздал, .....

6

-10

преди 8 години

Миналата година заради икономии шефът ми ни накара ние да обикаляме и събираме плажните такси в районите, за които отговаряме. И сега какво, ще трябва да се разхождам с касов апарат на шията и да чукам касови бончета на него?---------Типично български манталитет! Не реве срещу шефа си, че му вменява отговорности, които пречат на основната му дейност, а срещу нормалното изсикване на НАП да се издават фискални фишове за всяка продажба. Няма да се оправим!

5

бд

преди 8 години

А тези ,които лепят плочки,редят керемиди и др.-касов апарат няма ли? И защо не направите /министерски съвет/ както е навсякъде-да няма пари в брой, а да се плаща само с карта или по банков път.

4

Анонимен

преди 8 години

До АнонименАко си направиш труда да прочетеш цялата статия- ще разбереш

3

Анонимен

преди 8 години

А спасителите какво ще таксуват? Спасените??? Аз само питам, не съм наясно какво продават спасителите, ако някой може да ми обясни, ще съм благодарна.

2

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 8 години

Няма да спрат прането на пари в хотели и ресторанти защото ще затрият семействата на проверяващите!

1

Анонимен

преди 8 години

"вече ще трябва да дават дежурствата с буй в едната ръка и касов апарат в другата"Добре, че ще е с БУЙ в ръката. За момент си помислих нещо друго и се замислих дали да не стана спасител...