26

советская правда

преди 8 години

Може да се спори по въпроса дали украинските лидери са престъпници или не; но със сигурност се знае, че всички те са московски възпитаници, затова и моралът им е московски същия като на българските чавдарци . . .

25

MH17 GHOST

преди 8 години

От сайта на украинския производителuos.ua/produktsiya/aviakosmicheskaya-tehnika/84-cy-25Практический потолок, м 7000-10000 Practical ceiling, m 7000-10000 Практична стеля, м 7000-10000

24

Анонимен

преди 8 години

Tova razsledvane da se dovede do kray.

23

Анонимен

преди 8 години

"СУ-24 с каквито разполагат украинците без специални допълнения към пилотската кабина и с таван поради тази причина от 6500м няма как да се свали самолет на 10000 метра височина"Тогава как ПВО установката, с таван на полета 0 метра може да свали самолет на 10 000 метра височина? Ти си нобелов лауреат, достоен да се присъедини към украинската пропаганда - те ги измислят такива. Окей, разбрахме се - самолета е свален от извънземните, щото техния космически кораб може да лети на 10 000 метра.

22

Анонимен

преди 8 години

Тия си бутнаха кулите близнаци със свои граждани, та за един чужд самолет ще се церемонят.

21

турчин

преди 8 години

Никога няма да кажат истината. Жалко за хората. Светът се управлява от алчни безкрупулни ***, който с цената на всичко се се опитват да противопоставят хората един на друг. Човечеството върви към своята гибел.

20

Анонимен

преди 8 години

Съдете Перушенко, а като гледам че 5 страни искали , да участват в тоя "трибунал" и една от тия са виновниците -украйнците , то е ясно кой ще бъде виновен. Тия наркомани от страната на лалетата, се взимат много насериозно, заради това че все са си напушени. Трибунал и за разрушаването на Ирак, Афганистан, Либия кога ще има, за "международната" коалиция.

19

Анонимен

преди 8 години

Сваялнето на граждански самолет стана умишлено, по заповед на откачения Путин. С това лиши Украйна от стотици милиони такси за прелитане, а на европейските авиокомпании докара милионни загуби, защото сега летят по заобиколни маршрути.

18

Анонимен

преди 8 години

Опасенията на Москва, че самолети на гражданската авиация могат да послужат за фтографиране на руското присъствие в Донбас доведе до свалянето на малайзийския самолет.

17

Kcaniba

преди 8 години

и баба знае че Укрия заедно с ФАЩ е направила тази провокация, защото ЕУ се двоумеше за санкциите, след като укрите свалиха самолет с 300 човека, ФАЩ са заявили че това са руски, проруски и блабла свалили самолета и опа, чудо - европа е единна!!!! Лудия го раскриха за 2 дни, тези няма и 50 години да ги разкрият!!! Срам и позор!!!!

16

Анонимен

преди 8 години

Примката около Кремъл се затяга !

15

Румбо

преди 8 години

До АнонименГледаш ли какво пишеш?Не е су-24, а су-25, нужното допълнително оборудване е една кислородна маска за да се дигне тавана.Освен това шрапнелите на двата вида ракети са очевидно различни.Това се разбира бързо,да бяха казали,каквато и да е истината!

14

анонимен

преди 8 години

Така им се пада на еврогеишите като поткрепят нациското правителство назначено от краварстан.даже им е малко. Каквото повикало такова се обадило. Стара българска поговорка.

13

Румбо

преди 8 години

Защо за един самолет информацията излиза за 2 дена при доста увредени черни кутии,а тука цяла година мълчат при перфектно запазени записващи устройства?И какво толкова мътят,след като няма да сглобяват наново самолета(както понякога се прави)?

12

Анонимен

преди 8 години

еми да ги съдят украинците, кво чакат?

11

бореца

преди 8 години

Цяла година мина и все още се умува какво се е случило!Че има някаква измама е ясно като бял ден само че кой има интерес от това!Ако слушате яростните русофоби всичко е ясно защото те са по-праволинейни и от комунистите техните родители!Но кой е тоя който има интерес от това освен Украйна и нейните приятели няма кой друг освен ако сред пътниците е имало хора които е трябвало да бъдат убити и това е най-лесният начин като гониш и определени политически цели!

10

анонимен

преди 8 години

Баш тогава укрите губеха по200воиника на ден да не говорим за самолети и техника. Затова краварите са измислили този план а после да натопят русия. Украинците им остава да духат супата нищо друго не става от тях .

9

Анонимен

преди 8 години

не защитавам нито русия нито украина , но и децата в 1 ви клас вече знаят че самолета е свален от украински изтребител , въпроса не е кои го свали а кои издаде заповедта за свалянето му

8

Анонимен

преди 8 години

ДА ПОПИТАТ АВИО ДИСПЕЧЕРИТЕ НА УКРАИНЦИТЕ ЗАЩО СА ГО НАСОЧИ ЛИ САМОЛЕТА ПО ТОЗИ КОРИДОР? И ТОВА АКО НЕ Е ПРЕДУМИШЛЕНО УБИИСТВО ЗА ДРУГО НЕ СЕ СЕЩАМ. ИМАМ ПРОГРАМАТА ФЛАЙТ РАДАР 24 С КОЙТО ГЛЕДАМ САМОЛЕТИТЕ В ЦЯЛ СВЯТ. ТОЗИ КОРИДОР ПО КОЙТО Е МИНАЛ МАЛАЙЗИИСКИЯТ САМОЛЕТ НЕ СЪЩЕСТВУВА. НАРОЧНО Е НАСОЧЕН САМОЛЕТА ОТ УРАИНСКИТЕ АВИОДИСПЕЧЕРИ ПО НЕСЪЩЕСТВУВАЩ КОРИДОР ЗА ДА НАБЕДЯТ РУСИТЕ ЧЕ СА ГО СВАЛИ ЛИ. НЕ НА НАС ТИЯ. НИЕ НЕ ПАСЕМЕ ТРЕВА И НЕ НИ ПОЛИВАТ С ЛИМОНАДА БЕ УРКИТЕ!!!!

7

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 23,ами анджек де, човека им е дал насочваща информация, името на частта, номера на установката, Кай е издал заповедта, кой е изпълнил заповедтта и т.н. Тези хора споменати от него ще бъдат посочени като ответници по делото. Иначе има предостатъчно неоспорими доказателства че самолета е свален с комплекс БУК има и снимка на установката в момента на бягство от огневата линия с липсващата ракета, а също и свидетели видяли тази установка в Торез.