33

Асеновец

преди 8 години

Министър с поглед на луд, с поведение на наркоман в абстиненция, подавай оставка

32

Анонимен

преди 8 години

Нямам здравна и гражданска имам карта за градския транспорт ама всеки ден виждам без превозен документ !

31

Ред арми

преди 8 години

КОИ ПАЦИЕНТСКИ ПЛАЩАНИЯ НА РЪКА СПИРАТ ГОСПОДИН НАРКОМАН? Може би тези, с които лекарите искат пари на ръка за внимание, или може би тези, които така обичаните от Вас роми така или иначе избягват да плащат?

30

Анонимен

преди 8 години

Психарят от снимката най-добре ще е да обедини болниците с гробищата.Тогава реформата ще е пълна и завършена.

29

Анонимен

преди 8 години

Спешно се търсят акушер-гинеколог и анестезиолог за Тетевенската болница -заплата- 562 лева на месец.Успех !Има и "бонуси" - заплахи, побои и клетви!

28

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНе, разбира се. Вината е на тоя дето подписва и прибира парите.

27

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 25В случая някаква вина лекарите, поставящи ставите имат ли?

26

Анонимен

преди 8 години

До ИзбирателЕм заминавай да береш ягоди, кво ни занимаваш.

25

Анонимен

преди 8 години

До ИзбирателЕвтина си.

24

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 23Въпрос на уговорка с производителя. Повечето производители ни отрязаха поради тарикатлъци на дребно на местно ниво, впрочем. Затова и изчезна преди време Ривотрила - направиха сделка с компанията-производител да го доставя на заводски цени, щото сме социално слаба държава и т.н, а после тръгнаха да го изнасят в чужбина с 1500% надценка родните фармацевти. И съответно компанията производител ни отразя напълно. Същата работа беше и със ставите.

23

Избирател

преди 8 години

И по 20 хил. лв. заплата доктори и сестри да имат,пак ще си искат още рушвет !Те така са свикнали още от Бай Тошово време!Тази *** няма оправяне......Човека е със счупен крак в болницата и докато не си плати не го поглеждат...Министри,депутати на минимална заплата да за да видят какъв е хала на обикновенните българи..Абе терминал 2

22

Анонимен

преди 8 години

Сега нямаш право на избор, ако искаш друга, по-хубава тазобедрена става, плащаш цялата сума (примерно 1500 или 1700 лева).Това справедливо ли е?

21

Анонимен

преди 8 години

Тролчетата на мамин Делянчо почнаха с атаките ad hominem - какво по-ясно признание за собствената им импотентност.

20

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 16Не това е популизмът, приятелю.Навсякъде по света има доплащане, но нека да е в разумни размери.Змнаеш ли, където има доплащане - няма "точене" на здравната каца (както е любимият ви израз напоследък).Сети се сам защо.Специално за тазобедрените стави, преди беше валиднен следния принцип:Касата поема част, примерно 1000 лева от ставата, а ти ако искаш по-качествена, примерно за 1500 - доплащаш си само 500 лв.Мисля, че "десните" "за европейско развитие" сикаджии промениха това

19

Анонимен

преди 8 години

Господин министрър, какво прави вашето министерство на психично болните?Защо хора като Вас са на свобода, а не ги лекуват?

18

Анонимен

преди 8 години

Поуката е следната - работете като германци, за да живеете като гърци :D

17

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 16Приятелю, логиката на медицината е трудоспособните хора да се поддържат трудоспособни максимално дълго време. Увреждания на ТБС са характерни за пенсионерите, те са вече извън играта. Като станем като германците ще покриваме и тях, но докато гледаме замечтано към гърците няма как да стане това.

16

смешник-доктор

преди 8 години

До хахахаАз в интерес на истината взимам между 9 и 12 хил. лв. на месец.

15

Анонимен

преди 8 години

Популизъм...пак ще се доплаща. Един пример - смяна на тазо-бедрена става? По пътя на логиката това трябва да е в основния пакет /или ако не безумие/. В момента пациентът доплаща поне 5000 лв за ставната протеза... Откъде се чудя здравната каса ще извади н - пъти по толкова вместо пациента...ами няма от къде...На всеки 4-5 българин след 70 год. възраст се налага такава операция...Не се залъгвайте... ами стентовете в кардиологията...Ще си плащаме и то в повече...

14

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 12E не може само да взема човек, трябва и да дава. Като няма какво да дадеш а само вземаш става като в Гърция сега - парите свършват.