48

Анонимен

преди 8 години

Porednata zlovredna religiozno-ideologicheska zlovrednost.Da ne se dopuska !

47

d

преди 8 години

На моят гроб, казал Сталин, ще нахвърлят тонове ***...но ще дойде време самата епоха да ги изчисти без остатък. В Русия това време дойде. А тоя форум на интелектуалците е финансиран от Сорос.

46

D:

преди 8 години

Боже повръща ми се вече от "интелектуалци" , хора на изкуството и всякакви словоблудци !Безсмислени и безполезни хора !

45

Хаха

преди 8 години

гледай филмовете Апокалипсис по Нешънъл джиографике..ти източника на информация

44

стига!

преди 8 години

Стига сте писали глупости!

43

БГ

преди 8 години

аман от тази русия лиглите на *** дса пишат в руски сайтове какво ни занимават нас

42

масон 33 степен

преди 8 години

До Анонимен77 ленин каквото е дръпнато може за китаец да мине но определено не е юдей Троцки е както и Шаломов ***

41

Бълха

преди 8 години

го и ухапала Сорос. Няма как да преглътне,че го изритаха от Русия, още много "пърформънси" видим, платени от кашерната му сметка. Как да го обичаш този Сталин. Вместо да слуша Талмуда и да прави световна революция, човекът се отърсил от космополитите и създал могъща държава.

40

икономист

преди 8 години

До ДЕМОКРАТИЗАЦИЯ2 млн..от тях 1.5 милиона са сезонно работници.. идват си от време на време и после пак отиват да работят..ко да правят в БГ..и без тях пак безработица има в България..ако не бяха заминаали тя щеше да е сигурно 40%

39

защо

преди 8 години

А така!!! Днес Сталин, утре Ришельо и Робеспиер. Пък може да дойде ред и на Труман??? А дано, ама надали....

38

PD

преди 8 години

Нещо много на сериозно са се взели някакви "интелектуалци", вероятно от тези независимите -дето от тях нищо не зависи. В края на ВСВ трима души са определили бъднините на много държави и народи, а днес всеки пишещ и преписващ по разни букове и др. се приема за достатъчно важен да дава оценка и дори да съди делата им. Може би, лайковете в разните соц. мрежи им създават илюзия за воеводи на дружина. Като се засилят да водят бой с такава, ще разберат за какво иде реч.

37

Анонимен

преди 8 години

Трибунал за Сталин и неговия наследник.

36

Анонимен

преди 8 години

До ДЕМОКРАТИЗАЦИЯНЕ сме ги загубили отидоха в лошия запад за да избягат от такива като вас

35

Смърт на фашизма

преди 8 години

Още треперят, само при споменаване на името му! Навремето римските робовладелци нарекли Атила, вождът на хуните "Бич Божи".В днешно време, модерните робовладелци, т.е. капиталистите как ли не го наричаха...треска ги тресе, сън не ги лови, че един ден НАРОДИТЕ ще се събудят, и пак някой нов Сталин ще развърти камшика...П.П. Нашето дело е право! Ние победихме! - Йосиф Висарионович Сталин - Парад на Победата, 1945 година!

34

Анонимен

преди 8 години

Комунизмът - но не изкривеният от Сталин, Мао - е единствената възможна идеология на чист хуманизъм, толкова чист, че враговете му го наричат утопия. Все едно, рано или късно хората ще го осъществят, защото никой народ не иска да има робското съществуване, което имаме днес. Погледнете Кой ни управлява, язди и краде. Крадат бъдещето на децата и внуците ви, а вие бъдете антикомунисти.

33

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Джугашвили(Сталин), Саакашвили - *** родени в Грузия.Извод за руснаците - пазете грузинците далеч от власта. Може би правят добре вино, нека да правят вино, но не и политика

32

Анонимен

преди 8 години

Американците при десанта в Нормандия правят хиляди тактически грешки, на всичкото отгоре ги посрещат 16-годишни СС-овци.

31

Лейба Бронштейн

преди 8 години

Съветофилите ще защитават Джугашвили до дупка, защото той е символ на тяхния Съветски съюз!

30

Анонимен

преди 8 години

Той е избивал руснаци. Само човек който мрази руснаците може да е сталинист. ----------------------------------------------------Защо съм сталинист

29

Анонимен

преди 8 години

До До *** 47Ем по-силна е, яма явно не си я чел :D