63

АТАКИСТ

преди 8 години

НАТО ДА СЕ ЗАВЬРНЕ В---АМЕРИКА ЗА ДА СИ ОТДЬХНЕ ЕВРОПА

62

Анонимен

преди 8 години

Много сте жалки, едните САЩ, другите Русия. Никъде във вашите словоблудства я няма България. Нямат работа нито едните нито другите тук. Който си има проблеми да си ги решава. Ако на някой от вас му се иска да разбере за какво говоря, да си сложи главата на наковалнята и де се прасне отгоре с ***, после да види на наковалнята ли ще й стане нещо или пък на ***. Как не се уморихте да бъдете слабохарактерни и да повтаряте чужди убеждения!? Вие българи ли сте, американци ли, племе ли сте, какво сте

61

bebok

преди 8 години

Ne znam koj shte pobedi,no normalen chovek shte zagubi na 100%*** shte xarchat pari ot danyci na oryzia i vojna.Aman ot vojna i kradlivi politici.

60

Анонимен

преди 8 години

Руската армия ще ги смаже тия смешници за броени дни. Военно нефелни са и за нищо не стават, освен за ПР със слабаци и диваци.

59

Аз

преди 8 години

Сакън да не останат без работа. Лапачи!

58

Анонимен

преди 8 години

до ШопКато гледам добре се справяш с руския. Да не си някоя морска *** обслужваща руските туристи? Може би някой не ти е платил и затова се слюнчиш толкова? Най-преданите слагачи и духачи стават най-яростно джафкащи кученца когато господарите им ги отритнат. Давам ти пример с агент Ивайло. т.е. Иво Инджев.Твоя псевдоним сигурно е бил Дървения и от там ти е дошло да се назовеш Шоп.Аиде сега почвай да се слюнчиш, чакам с интерес какви ще ги накъдриш...

57

Анонимен

преди 8 години

До дървен ШопТвоята майка най-вероятно е дошла от Индия и явно е обслужила прекалено много *** на магистралата за да се пръкне такова малоумно злобно *** като тебе. Такива като нея трябва да ги скопяват за да не заливат земята с безмозъчни твари с дървени глави

56

Шоп

преди 8 години

Полурусначета, я се замислете малко. Това, което за вас е продажничество, за мене НЕ Е. Моята майка не е дошла от някакво място 4000 км североизточно от София. Понятно? А ну ка, чемодан, вокзал, русня! И побъйстее! Время пошло!

55

Шоп

преди 8 години

Много ми е гот, че такива отчаяни *** като руските зетове сега псуват под мустаците увиснали. Как е, как е? Май няма да я бъде Задунайската народна республика?

54

до ннн

преди 8 години

"Не виждам и заплаха"Ми сложи си очила. Русия става все по-агресивна, мачка съседите си, удря под кръста, извива ръце, плюе на собствените си договори и обещания..."закъсали откъм противници"Не се прави на луд, да имаш военни проблеми за уреждане е най-неприяното и скъпо нещо.""рашизи" или анти - "рашизи" все ще изгорим"Ама с НАТО вероятността е пъти по-малка, отколкото без.

53

Анонимен

преди 8 години

По добре атомна война,от колкото под Руско иго.

52

iv

преди 8 години

Виждам,само агресия от ФАЩ. Руските войски не са в България,Литва.Латвя,и др.Ооооомразна ми от тия кравари долни.

51

nnn

преди 8 години

До Одисей 1, 71Да, "смърдя на рашизъм" (не мразя Русия). Не виждам и заплаха от нев. В статията ясно са написали, защо е тази офанзива на НАТО - НАТО се нуждае от противник, за да оправдае своето съществуване (а в това съществуване, освен геополитически има и чисто икономически интереси). Сигурно са го закъсали откъм противници щом се връщат "историческата си мисия".И надявам, да не стане реален военен конфликт, защото тогава "рашизи" или анти - "рашизи" все ще изгорим.

50

зубер до зубер

преди 8 години

Не се крия, разобличих те че лъжеш - истината е точно обратното.Аз съм оригиналът, ти си ментето.

49

зубер

преди 8 години

Тук има едни дрогирани, като чуят САЩ и газ пикаят. Спокойно момчета русняците ще ви оправят, нали са ваши братя.Където минат трева на никне.

48

зубер

преди 8 години

Тук има едни дрогирани, като чуят Русия и газ пикаят. Спокойно момчета янките ще ви оправят, нали са ваши братя.Където минат трева на никне.

47

nnn

преди 8 години

До Анонимен, 61Смешно ми е, че срещу доказване на "неприкритата агресивност на кремълското джудже" се е впрегнал ресурса на много голяма част от СМИ в Европа (вкл. Българиа) и САЩ.

46

Анонимен

преди 8 години

Обама обеща: Без повече подслушвания на съюзнициФренски разузнавачи ще посетят Вашингтон за срещасмях в залатаот господарите ти

45

Анонимен

преди 8 години

Ивоколко ти плащат за да пишеш коментари господарите ти?Питам за да преценя дали си заслушава унижението ти пред целия български народи пред бога

44

анонимен

преди 8 години

нато вън от балканитенароден съд за предателите