3

Св прод.

преди 8 години

Иначе долуспоменатите ми роднини са млади (скоро и те ще махат фиксираните), а и надали знаят къде живеят, просто звънят на кода на населеното място. Въпроса е че липсва желание (или някаква корупцоинна схема с делкане). Иначе се стреляме с дронове и намираме карфица в Близкия изток с лазерно насочване, а ромски мошеник с предплатена карта оставящ куп електронни следи в европейска държава не можем.

2

Св до 1

преди 8 години

До 1Надали са чак такива. Скоро ми се случи, вършееха в моя малък град и в рамките на 1 час звъняха на две мои роднини. Логиката е ясна - звънят на домашен фиксиран (бивш БТК телефон в рамките на града). Останаха само баби и фирми с тези телефони. Вечер, за да е сигурно че не е фирма. Странно е защо регистрирахме тези карти с имена ЕГН-та и т.н. Защо получавам спам поща с предложения за регистрирана предплатена СИМ карта?Намира се в кой час е звъняно на телефона, кой е собственика и готово.

1

Анонимен

преди 8 години

1/ Някой знае, че тази баба има дъщеря.2/ Същият този "някой" знае, че старицата разполага с такива пари.3/ Този "някой" е информиран кога възрастната госпожа е сама у дома.ВНИМАВАЙТЕ, измамниците имат съгледвачи и разузнавачи.