32

Анонимен

преди 8 години

Докога ще гледаме трагикомедията "ислямска държава от Урал до Ванкувър" с продуцент ЦРУ и режисьор Мосад.

31

Анонимен

преди 8 години

Т.нар. "Ал Багдади" е разпознат като израелския агент Шимон Елиот. Сигурно и това обяснява защо ИД заплашва Аржентина чак, че Русия... но за Израел ни дума, все едно, че не съществува. Макар, че Израел им е доста по-подръка и преди няколко месеца извърши поредния геноцид над палестинците, мюсюлмани.

30

Честит

преди 8 години

Глупости. Виждали ли сте го преди години ? Без брада, без набожноста чу прилича на тракторист. Просто, селско злобно момче. Диво. Ясно е, 2003 е попаднал на американските служби, те го тренират и от тогава му дърпат юздите. Тоя е американски агент, личи си от километри

29

Анонимен

преди 8 години

До Witanow гледай той да не те хване да не ти литне ушатата зелка

28

48606

преди 8 години

Тоя го издирват, ама никой не го търси :D :D :D

27

бг

преди 8 години

Гяволо (Сатаната) е по-харизматичен от Ал Багдади,Саркози,Столтенберг,Олбрайт,Клинтън,Обама,Джо Байден,Джон Кери,Джон Бейнър,Буш,Руди Джулиани,Гад Зееви Мошееви,Бин Ладен,Паси,Мюфти и Манафли.

26

Анонимен

преди 8 години

ДнесБГ,защо правите ''харизматичен'' пиар на този брадат *** ,понастоящем актьор ,агент на няколко разузнавания ,абре галфонес ?

25

реалист

преди 8 години

И на него скоро ще му "свири духова музика и носа му ще стърчи между цветята", ами въпроса е докога ще е полезен на слугите на мамона

24

Анонимен

преди 8 години

DO VITANOV GOLIAM GLUPAK SI.

23

Witanow

преди 8 години

Тоя ако го хвана ще му откъсна топките и ще му оскубя брадата косъм по косъм

22

Анонимен

преди 8 години

Протежето на Маккейн изгради кариера като шеф на джихадистите от ИДИЛ.Друго си е да имаш връзки и солиден гръб със САЩ за да се наложиш като бос-джихадист в съвременния терористичен бизнес.Защо е бизнес?Защото се въртят големи пари от оръжие,наркотици,петрол.САЩ перманентно публикуват информация за тайните банкови сметки на лидерите на Китай,Азербейджан и т.н.САЩ наложиха финансови санкции на държава като Русия.Но изведнъж не могли да спрат финансовите операции на ИДИЛ вече 2 години хаха

21

Анонимен

преди 8 години

ROGBA IAGENT NA ZRU--VECEN PODCINEN ILI MARTAV.AGENTITE NA DARGAVNA SIGURNOST VECNO SA AGENTI.AGENTITE NA ZRU SA VECNI AGENTI ILI SA MARTAVZI.PODCINENITE OT GERB KAKVI SA?

20

Тихомир Томов

преди 8 години

В сайта на Георги Ифандиев " Диагноза " има снимки на другаря Халиф с известния *** Джон Маккейн на различни срещи . Самия Маккейн казва , че не е знаел че това е Багдади , но фактите показват къде е мътено халифското яйце !

19

Анонимен

преди 8 години

И кога го обявиха за ,,харизматичен,,? На другарската среща с МакКейн ли ?

18

Анонимен

преди 8 години

ЦРУ НЯМА НУЖДА ДА ОБУЧАВА ЧЛЕНОВЕ НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА!!!ПЪЛНО Е С ОТКАЧАЛКИ В ИСЛЯМСКИЯ СВЯТ КОИТО ЗА 100 ДОЛАРА НА ДЕН ЩЕ ПРЕРЕЖАТ И ГЪРЛАТА НА ЧИЧОВЦИТЕ СИ А ЗА ПОВЕЧЕ МОЖЕ И НА МАЙКИТЕ СИ!ЦРУ НЕ ОБУЧАВА А ПОДАРЯВА ОРЪЖИЕ НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА ИЛИ ЗАПОВЯДВА ЕДИН ГРАД ДА СЕ ЕВАКУИРА И ДА ОСТАВИ ЦЯЛОТО СИ ОРЪЖИ ПОДАРЪК НА ИД!

17

бг

преди 8 години

ЦРУ плаща солидни суми на семействата на сунитските джихадисти-доброволци в лагера за обучение на терорсти в Гуантанамо.

16

бъркаш

преди 8 години

До Анонимен - по приказките ще го познаете...исляма бил религия на войната не на мира...това не е верно първо и второ тия приказки устройват най вече израел и никой друг-в негов интерес е шиити и сунити да си режат главите-тоя багдади е доказан човек на евреите които държат чрез него ситуацията в бл изток под контрол..

15

бг

преди 8 години

Американския Сенат и Давид (ЦРУ)Петреъс.

14

бг

преди 8 години

Гуантанамо не е концлагер,а база за обучение на сунитски джихадистки терористи срещу Русия,Сирия,Иран,Ливан,Либия,Индия,Филипините,Македония и ......България-подлогата на НАТО-ОТАН.

13

Анонимен

преди 8 години

А това е този, който го има документиран да се среща със сенатор Джон МакКейн преди няколко години...Може да се каже спокойно, че американския сенат го определя за емир на ислямска държава.