5

Анонимен

преди 8 години

те тези от ОССЕ нали наблюдаваха и в Ирак и Либия....разбра се от кой отбор играят,така че не им вярвам и дума

4

Анонимен

преди 8 години

напръскайте с отровен газ проруските талибани и нарушенията мигом ще секнат.

3

Боби

преди 8 години

Като са толкова миролюбиви да направят обща мониторингова група. Страните на конфликта няма да са включени. Изключваме РФ, САЩ, всички от НАТО и ЕС, Япония която се намеси със санкции и т.н.вземаме един от Африка, един Китаец и един от Малайзия заедно с един Украинец и един Опълченец.група точно за един джип. Разполагаме ги между двете страни и веднага ще лъсне кой нарушава примириетоДа ама на Хунтата от Киев това не им изнася. Никога няма да се съгласят. Киев го чака Фалит ако няма Война

2

Анонимен

преди 8 години

Ако ще гледат само с едно око към опълченските черешови топчета, бам ти и мониторинга! Наистина ако желаят мир, да кажат на Хунтелар да се изтегля 100-200 км западно от Киев и да помолят Русия да ги разпилее ако не го изпълнят.

1

Анонимен

преди 8 години

ОССЕ и така фиксира всички обстрели и нарушения на фашистките бандеро-укри. Проблемът е, че само фиксират и ги внасят в някакви техни служебни, секретни доклади без да ги правят достояние на световната общност и на хората. Те нямат намерение да спират геноцида над мирните жители на Донбас.