4

Анонимен

преди 8 години

И още, няма закон, който може да забрани моралните съображения !!! Моралните правила са общи и неписани и никой не може да ги регулира според интересите си !

3

Анонимен

преди 8 години

В целият свят има милиони лекари, защо мнението на точно тези 225 000 трябва да е меродавно? Вероятно защото не са независими ??? Ако ваксините бяха ефективи неваксинираните трябваше да се притесняват, а не ваксинираните. Задължителната ваксинация нарушава правото на личен избор !

2

АНОНИМЕН

преди 8 години

А НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КАКВО СЪДЪРЖАТ ТЕЗИ ВАКСИНИ????? И ЗАЩО ТОЛКОВА СЕ НАСТОЯВА ИМУНИЗАЦИЯ. СПОРЕД МЕН ИЗБОРЪТ Е НА РОДИТЕЛИТЕ. СТИГА С ТАЯ ПРОПАГАНДА, ЧЕ ВИЖ ЛИ НЕ СА ИМУНИЗИРАНИ И СЕ РАЗБОЛЯВАТ И ПЛЪЗВА ЕПИДЕНИЯ. НЕ ПРИЧИНАТА Е ДРУГА СПАДАТ ОГРОМНИТЕ ПЕЧАЛБИ НА ФАРМАЦЕВТИЧНИТЕ КОМПАНИИ КОИТО ГИ ПРОИЗВЕЖДАТ. А ДАЛИ ТЕЗИ ВАКСИНИ НЕ ЗАРАЗЯВАТ ДЕЦАТА С ДРУГИ ОПАСНИ БОЛЕСТИ УМИШЛЕНО????

1

Анонимен

преди 8 години

Защо всички ваксини се слагат под един знаменател? Има разлика между комерсиалните противогрипни ваксини и тези срещу шарка например. Фармацевтичният бизнес търси начини да ги пробута при задължителните.