21

Pikolo

преди 8 години

Смях.Leyla Клинтън как се подхилкват и си гласеше "опашката" като "вице",понеже гласоподавателите и духнаха отдолу.Работата и е като камериерка,за друго не става.

20

Анонимен

преди 8 години

бааааси и демокрацията - от 100 години ги управляват три фамилии. менкат се съпрузи, съпруги, братчеди и братчедки, лели, чичовци.пък Асад бил диктатор, разправят. Ми да тури братчеда за 4 години и те ти демокрация.

19

Идеалист

преди 8 години

Ако тази истеричка стане президент на САЩ, само БОГ може да опази света от Трета световна война!

18

Анонимен

преди 8 години

ste bude interesno kak 8 godini sled kato zagubi bitkata s Obama sega kak ste zastitava i kritikuva pozicite si ot togava.

17

Анонимен

преди 8 години

*** американци.

16

Паметлив

преди 8 години

Тая работа с американските президенти стана като във филма "Опасен чар":куче-касичка,зарче-касичка,крокодилче-касичка и т.н. Президент-сексманиак,президент-***,президент-*** и сега евентуално президент-дърта вещица.Разнообразие,дето се вика.И става все по-ясно,че всъщност президентът не управлява,щото явно може да бъде произволен-рекламно лице според нуждите в момента.

15

Анонимен

преди 8 години

А ще осигурят ли пури аз овалния кабинет. И на мъжа и как ще му викат. Президент и пръв господин.

14

Анонимен

преди 8 години

пак янките ще иат грозен президент.тая дърта баба ли бе.

13

Анонимен

преди 8 години

*** президент , след това *** президент , а сега и жена президент !!!! Нищо добро не ги чака САЩ , няма да е зле и Путин да се кандидатира

12

Анонимен

преди 8 години

А, вие за леля си Хилари не се тревожете! И да стане и да не стане президент тя си е уредила живота, ама дайте да видим какво да правим с нашите хубавци, че от тях зависим много повече.

11

Аз

преди 8 години

Последните няколко президентски избори в САЩ ми приличат на ръка, която има само средни пръсти - който и да избереш, все е грешка.

10

!

преди 8 години

Имаха черен президент, когото избраха само защото е черен, сега ще имат жена президент, избрана само защото е жена. След това ще имат президент хомосексуалист и след това президент черна жена хомосексуалист. Демокрация в действие :)

9

:)

преди 8 години

Тази доказано не може мъжа си да управлява, пък се пъне за цяла държава.

8

Анонимен

преди 8 години

много ясно,че ще са доволни.заплатите им се вдигнаха безработицата намаля на *** им дигнаха социалната помощ им обама им раздава телефони,бензинецът им стана още по-евтин вече няма сълзливи истории от типа на "вече 5000 наши момчета умряха в Афганистан напразно"-все неща дето "average joe" много одобрява

7

Анонимен

преди 8 години

Стерва

6

Анонимен

преди 8 години

Беше ясно че дъртото влечуго ще стане президент - планът се спазва.

5

Знаещ

преди 8 години

А след нея, КУЧЕ ?

4

Анонимен

преди 8 години

Tejko i gorko na USA taja nali ni u4i da Integrirame bG zigani eto Sega da si gi vseme v USA bG zigani da si gi Integrira Aide penke Levinski s svirkata v usta a bil s saksofona schte ti sviri

3

Анонимен

преди 8 години

Тя и преди 8 години водеше много пред Обама на изборите за кандидат на Демократическата партия, кампанията й беше много по-скъпа и загуби въпреки всичко. След два слаби мандата на демократите в лицето на Обама, и при положение, че той назначи вече жена на може би най-високия възможен пост (ФЕД), шанса жена да стане президент е минимален. Да не говоря, че Буш би я победил, стига да го номинират. Тя може да е свързана с разни силни лобита, но Буш е в пъти по-свързан. Ще е интересно.

2

Румбо

преди 8 години

Ако евреите сложат тая вещица за президент,голям смях ще падне!Поне и кьоравите ще разберат кой всъщност управлява Америка,щото Х.Клинтън очевидно не може....Иначе,ако държат да оцелеят,в САЩ трябва да изберат пак ЧЕРЕН президент(републиканците имат един такъв кандидат).Само това е начина да преодолеят предопределеното(според пророчеството на баба Ванга:"Черният президент ще е последен")ХА-ха,голям смях!