30

BB

преди 8 години

Schpionaja v bG sapo4va no saschto namasche dopitvane do bG narod moje bi naroda ne iska USA takova Voeni schpionaji To v Franzia ima USA spioni ta v bG kakvo ostava no plevneliev ne moje SamDa reschava bG ne e negovata sobstvenist ili prokopiev Raikov schlionite da mu Kasali taka da deistva sad garba na bG narod

29

Атакист

преди 8 години

То е ясно, че е неприемливо. Въпроса е как ще реагирате на това или само това е реакцията ви-да кажете, че е неприемливо защото от САЩ може би не се сещат, че е неприемливо. И като се има предвид, че България е последната дупка на кавала ЕС, който не може да направи дори един смартфон за разлика от страни като Тайван.

28

wera

преди 8 години

14, германците например са с толкова промити мозъци и понеже още избиват комплекси заради Хитлер, изобщо и не си помислят да гонят някъде американците. Ние само си въобразяваме, че и другите в ЕС мислят за Америка като агресор. Тук я смятат за спасител, защото след Втората световна Америка помогна много на Германия да стане това, което е сега. А и Русия за тях си е естествен враг. Само ние къде се набутваме не разбирам. И честно, ако някой в Европа може да се опълчи на Америка, това е Франция.

27

Анонимен

преди 8 години

Да бе неприемливо, те така по приятелски ви подслушват.То пък и какво ли ще чуят, като и вие сте подметки.

26

Анонимен

преди 8 години

Къде са платените *** на Обонго да ни обяснят, че всъщност виновни за подслушването са Москва и Путин. Може би до края на деня ще прочета и такава теза от *** драскачи, които са ниско приведени в кръста на Обама и плюят Русия без никакъв повод.

25

Идеалист

преди 8 години

Затова един възрастен човек вися на стълб. Искаше да се върне Дегол. Да измие срамът от лицето на Европа!

24

Анонимен

преди 8 години

Франция помогна за създаването на САЩ, за да удари Великобритания. Сега САЩ щеше да е като Австралия или Канада - полуколония с държавен глава Елизабет 2.

23

Анонимен

преди 8 години

Що,Франция има тайни от Големия брат? Оланд и Меркел трябва да говорят винаги в конферентна линия с Обама. Първо на него да се обаждат.

22

Анонимен

преди 8 години

Подслушват големите съюзници - Франция, Германия и т.н. А Малките съюзници като БГ им нареждат или им казват какво да говорят. Подслушването е излишно и неинтересно, освен за компромати като в Македония. Кой ли е дал записите на опозицията в Македония?

21

Анонимен

преди 8 години

А бе важно е че на са подслушвали България.То няма и нужда.Американците са си имали работа с такива като нашите в цяла дузина бананови държави.Няма кво да ги подслушват, те са им ясни като бял ден.Направо ги командват и ги съгласяват.

20

Анонимен

преди 8 години

Уикилийкс е като отваряне на досиетата на ДС.

19

SS

преди 8 години

До do SS 20Нищо мен ме топли мисълта че това ще се случи някога а и да ти кажа няма да е толкова далеч колкото си мислиш.Може и да издържа 50 тина годинки и да се радвам на картинката американски сенатор жадно отпива водица от оная дето остава след хидравличното разбиване. Наздраве.

18

Анонимен

преди 8 години

Да се наложат още санкции на Русия! Как така ще подслушват гейската общност!? Вземат да прихванат и те!

17

Анонимен

преди 8 години

Този, който подслушва информация, която ще навреди на държавата ти не ти мисли доброто- факт. А вредна за стабилността на държавата е всяка деликатна информация, която не е изнесена по официалния ред, защото попадайки в чужди ръце се превръща в инструмент за дистанционен контрол на собствената ти държава.

16

SS

преди 8 години

До do SS 17Те както са тръгнали да подслушват и чужди и свой скоро време може да ги заболи нещо дето е отзад на фара.Само се надявам да съм жив да го видя този момент когато примерно Меркел си трие обувките с знаменцето на звездички.Бог да пази Америка.

15

Анонимен

преди 8 години

ZASHTO TRIABVA DA SAGALIAVAME FRANZIA I GERMANIA,KOITO OGRABIHA BALGARIA.DA SI PRPOMNIM CE IMENNO FRANZIA RAZDADE PARVITE PODKUPI NA NOVITE POLITIZI V DALECNATA 1989 G.

14

Анонимен

преди 8 години

В Русия съм, в Русия съм

13

SS

преди 8 години

Ако ми посочи някой по - големи *** от американците евала му прайм. Даже и онея *** от И.Д. са ми по симпатични от подлите *** американски.

12

Анонимен

преди 8 години

KOI E TOZI KIRLIF FRANZUZIN TA DA NE GO PODSLUSHVAT AMERIKANZITE--GAVROSH I NISHTO POVECE.

11

Анонимен

преди 8 години

Нали се сещате, че щом САЩ подслушват Германия и Франция, подслушват и всички останали членки на ЕС.