22

Идеалист

преди 9 години

Сега вече края на ИД се вижда. Настъпаха Светя- Светих - $. И Кадафи си отиде за това!

21

варна

преди 9 години

най накрая да обясни.Колко пъти съм го обяснявал това. Дано този път разберат.Поздравления

20

НФБ

преди 9 години

До АнонименДолара е пътник....Няма покритие .Сащ са по зле от Гърция. Сащ защо няма план как да си намали дълга..Защо на сащ дълга се увеличава на всеки 6 месеца. .Търговия е имало и когато долара го е нямало..

19

правопис

преди 9 години

Как се пише: обръщение или обращение?Това са две различни думи. Съществителното обръщение означава дума или израз, с който говорещият се обръща към друго лице или призив, възвание. Думата няма точен превод, но е мило обръщение към скъп човек, нещо като котенце. Участниците в националната среща излязоха с обръщение към българските граждани. Съществителното обращение се използва като финансов термин процес на обмяна на парични средства и стоки; оборот, или като синоним на думата употреба.

18

bez

преди 9 години

E tova veche nyama da im se razmine. Onezi ne dopuskat konkurenciya. Sega che gi iztepat!

17

Анонимен

преди 9 години

Споко, златото на ИД е депозирано в Bank of England, a ЦРУ се грижи доставките да не спират.

16

РАД

преди 9 години

До 11Не си прав.Ако си внасяха оръжието, щеше да има по-ефективни лостове на влияние върху тях. Проблемът е, че изземват оръжието от местните армии, които са по-скоро сбирщина от зле-организирани селляни

15

Анонимен

преди 9 години

планът: вместо да се биеш с всички мюсюлмански държави поотделно за петрол и да си навлечеш негативите от това създаваш "ислямска държава" - терористична организация, която да се бие вместо тебе, а ти се "биеш" с нея и така негативи за теб няма защото си на страната на доброто. ако ислямска държава успее да завземе петрола на мюсюлманските държави се намесваш решително и унищожаваш ислямска държава, което те прави супер герой и като бонус и имаш петрол. не мислите ли?

14

Анонимен

преди 9 години

Егати майтапа - тази организация освен че избива,скоро ще придобие сериозна власт с тези златни монети.А от къде ще вземе златото за тези монети- изключително се съмнявам да им плащат петрола в златни кюлчета/които по принцип не би следвало да се купува впредвид продавача /.Нито пък в онзи район да има златни мини.Като не искат американизация - дадоха им средновековие

13

Румбо

преди 9 години

Собствена валута е един от компонентите на държавността!Там е смисъла.Едва ли всички ще тръгнат с кесии и чували насам-натам.

12

Анонимен

преди 9 години

курса към рублата не се съобщава, понеже идилците не могат да броят до толкова много :))))

11

Талибан Банк

преди 9 години

Депозираш едногърба камила, лихвите се трупат и след две години взимаш двугърба.

10

Анонимен

преди 9 години

До КоректорДа ама прочетено на сАвеЦки си е баш правилно написано.

9

Анонимен

преди 9 години

До РАДАми те освен оръжие друго не внасят, а него и досега си го купуват със злато.

8

Коректор

преди 9 години

Явно Мария Нестерова, наистина си мисли, че се пише "обрАщение", вместо "обръщение", щом два пъти го е написала така. Пълна трагедия е това неграмотно девойче. Във всяка статия допуска елементарни правописни грешки.

7

РАД

преди 9 години

Това е поредната безумица от тяхна страна!Включително от икономическа гледна точка. Сега, за да си купят нещо от някоя друга държава, ще се налага да се разделят със злато при това през съмнителен обменен курс. Да им честито на *** :)

6

Анонимен

преди 9 години

"поставила си за цел да създаде халифат в Близкия изток, и от нейни привърженици, уточнява ТАСС"А защо само в Близкия изток, нима ТАСС не може да се превърне в ИСЛАМАСС.

5

Лъжльо Мошеников

преди 9 години

И защо точно 139 долара, а не 140 примерно?

4

Анонимен

преди 9 години

Ако наистина са от злато не могат да се купуват с каквато и да е хартиена валута по стойността и а по това колко ще струва хартията на килограм !

3

Apo

преди 9 години

Поредния цирк , измислен и дирижиран от "великите" сили.....